אקונומטריקה !

sludger

New member
אקונומטריקה !

חברים יקרים ! ראשית כל האם הפתרונות לתרגילים הועלו לאתר ? דבר שני מחר בעזרת השם נבקש מגברת רוזנווסר שתשים קץ להגשת התרגילים לא ייתכן שקבוצה אחת תגיש והשנייה לא. לא ניתן שתיהיה פה איפה ואיפה ! המשך יום מקסים !

shaharg3

New member
צודק אחי

תעדכנו מה נסגר בסוף,אני לא מגיע מחר לשיעור

תפסיקו להתבכיין

גם ככה עוד שבועיים מסתיימים הלימודים. מעבר לכך לדעתי הגשת התרגילים לרוזנסוור דווקא תרמה לי מאוד ועזרה לי להבין את החומר טוב ולהיות מוכנה יותר למבחן

shaharg3

New member
מי מתבכיין

לא בא לי ואין לי זמן לעשות את התרגילים האלו.אם קבוצה אחת קיבלה פטור מהגשת התרגילים גם לקבוצה השנייה מגיע פטור,ממש לא מענינת אותי כרגע הפרנסה של המתרגלים,כי לפי מה שרוזנווסר אומרת זאת הסיבה היחידה שהיא לא היתה מוכנה לוותר על הגשת התרגילים. מי שחושב שהתרגילים יעזרו לו למבחן שישב ויעשה אותם(אני בטוח שיהיו כאלה) ללא קשר לאם צריך או לא צריך להגיש אותם ל"כאילו בדיקה".בשביל שיסמנו לי וי(או נרשם) על התרגיל לא צריך מתרגלים. בלי קשר, אני מכיר כאלה שעשו את כל התרגילים ועדיין בקושי עברו את המבחן. כפי שהתרגלנו במחלקה לכלכלה הבנת התרגילים ופתירתם לא בהכרח משקפת מה יהיה הציון בסוף. בהצלחה במבחנים שירן

gilat85

New member
צודק

ובקשר למתרגל- לרוזנווסר יש מתרגל? כי לפי המערכת היא כתובה גם בהרצאה וגם בתרגול...

gilat85

New member
סבבה לך

אז זה לא אמור להפריע לך, את יכולה לפתור אותם גם בלי להגיש.

Sir Master

New member
תפסיקי להתערב בכל דבר

אם קבוצה אחת לא מגישה שום קבוצה לא צריכה להגיש מה הבעיה שלך ?

אלירן תרגיע את עצמך

Sir Master ? טוב שאתה לא מתלהב מעצמך ואל תגיד לי לא להתערב כי אני לא ממש שואלת אותך ברור לכם שאם לא תהיה חובת הגשה אז רוב האנשים לא יפתרו את התרגילים כי ככה הסטודנטים, אם לא מכריחים אותם לעשות משהו הם לא עושים ודוחים הכל ליומיים לפני המבחן. אבל סבבה לכם, אם אתם לא רוצים להגיש אל תגישו. אני מבחינתי אמשיך לתרגל.

Sir Master

New member
כנסי

שירן לידע כללי ... 90 אחוז מהסטודנטים לא באמת פותרים את התרגילים אלה רק מעתיקים ומגישים וזה בזבוז זמן אם התרגול עוזר לך סבבה תפתרי אבל מה את רוצה מאיתנו .... ? אם את באמת חושבת שבזכות זה שפתרת את התרגילים את תקבלי ציון יותר גבוה מאנשים שלא אז את חייה בסרט... בכל מקרה בהצלחה עם התרגילים.... אם את רוצה לתרגל עוד ... אני עדין לא הגשתי שום תרגיל ואני אשמח אם תפתרי לי אותם אפילו בתשלום זה יעזור לך למבחן אלירן.

לא תודה

מי שמעתיק זו בעיה שלו ואל תחשוב שאני אפתור בשבילך תרגילים אתה סתם עצלן, במקום לשבת ולבכות כל היום תנסה גם להשקיע קצת בלימודים

shaharg3

New member
כמו שאמא שלי תמיד אומרת

"שכל אחד יעשה מה שטוב לו" בהצלחה...

YuviDeus

New member
לא יודע מי את אבל את גאון...

חבל שאנשים פה לא מבינים הומור

abalaba2

New member
המרמור זה חלק מההווי המחלקתי

אני מציע לך גם להיות קצת, די להיות שונה.

shaharg3

New member
איזה הומור ואיזה נעליים

תפסיק להיות כזה מפרגן ותבוא כבר לקחת ממני את הצילומים במחירים... חוץ מזה מתי אתה עשית פעם אחרונה תרגיל באקונומטריקה.אתה ההוכחה הכי גדולה שלא צריך לעשות תרגילים(או שלא בגלל שאתה סוג של גאון..).

למעלה