את בכלל לא מבינה את הטענה שלי
למרות שאני מסביר והסברתי אותה במפורש כבר המון פעמים
מה שממחיש עד כמה גם התקשורת שנחשבת לתקינה היא רוויית כשלים ועיוותים ואי הבנות
זה שאני מתנגד לגישה ושיטה מסויימת לא אומר שאני שולל כל התייחסות לאוטיסט
בדיוק להפך
אני שולל את השיטות האלה בדיוק בגלל שלטענתי ולתחושתי ולמנסיוני הן מהוות חוסר התייחסות לאוטיסט
את לא יכולה להורות לאדם תקשורת דרך חוסר תקשורת איתו
ולכן אני טורח להסביר,גם קונקרטית ובפירוט,איך ולמה דברים שונים שנחשבים לכשלים אצל אוטיסט משרתים בעצם את הצרכים התקשורתיים שלו
אני לא אומר לא להתערב בעולמו הפנימי של האוטיסט
בדיוק להפך
אני מתאמץ לחשוף אותו,כמו שאני מבין אותו,בדיוק כדי שאנשים יתערבו בו בצורה טובה יותר
הרי האוטיסט מאוד מעוניין במגע ובתקשורת,הוא מגיב לדברים האלה רע ,או בכלל לא,רק בגלל שזה נעשה בצורה ששוללת את התקשורת הפנימית הנכונה לו
יותר מזה
אני טוען שלאוטיסטים יש יכולת תקשורתית טובה ומעניינת מאוד שהיא טבעית להם
ואותה צריך לפתח
גם במחיר של הכלה של תבניות ודגשים ותפישות שלא כל כך טבעיות לאדם הנורמטיבי
הקביעה שתפישה של טיפול רק כהשלכה של ערכי וזהות ותפישות המטפל על האדם המטופל היא מזיקה ולא נכונה ולא אתית ולא יעילה לא מהווה לינ'ץ
היא מהווה אמירה שאמורה להיות ברורה לכל מי שמתיימר לטפל באנשים
מבחינתי,אדם לא חייב לתקשר עם כל האנשים בעולם,אפשר לתפקד נפלא,דרך יצירת תקשורת והבנה עם אנשים עם צרכים ויכולות תקשורתיות דומות לך
ואת הפירות של התקשורת הזאת אפשר לבטא בצורות רבות ושונות שחלק גדול מהן גם יכול להוות תרומה משמעותית לחברה ולסביבה
למרות שאני מסביר והסברתי אותה במפורש כבר המון פעמים
מה שממחיש עד כמה גם התקשורת שנחשבת לתקינה היא רוויית כשלים ועיוותים ואי הבנות
זה שאני מתנגד לגישה ושיטה מסויימת לא אומר שאני שולל כל התייחסות לאוטיסט
בדיוק להפך
אני שולל את השיטות האלה בדיוק בגלל שלטענתי ולתחושתי ולמנסיוני הן מהוות חוסר התייחסות לאוטיסט
את לא יכולה להורות לאדם תקשורת דרך חוסר תקשורת איתו
ולכן אני טורח להסביר,גם קונקרטית ובפירוט,איך ולמה דברים שונים שנחשבים לכשלים אצל אוטיסט משרתים בעצם את הצרכים התקשורתיים שלו
אני לא אומר לא להתערב בעולמו הפנימי של האוטיסט
בדיוק להפך
אני מתאמץ לחשוף אותו,כמו שאני מבין אותו,בדיוק כדי שאנשים יתערבו בו בצורה טובה יותר
הרי האוטיסט מאוד מעוניין במגע ובתקשורת,הוא מגיב לדברים האלה רע ,או בכלל לא,רק בגלל שזה נעשה בצורה ששוללת את התקשורת הפנימית הנכונה לו
יותר מזה
אני טוען שלאוטיסטים יש יכולת תקשורתית טובה ומעניינת מאוד שהיא טבעית להם
ואותה צריך לפתח
גם במחיר של הכלה של תבניות ודגשים ותפישות שלא כל כך טבעיות לאדם הנורמטיבי
הקביעה שתפישה של טיפול רק כהשלכה של ערכי וזהות ותפישות המטפל על האדם המטופל היא מזיקה ולא נכונה ולא אתית ולא יעילה לא מהווה לינ'ץ
היא מהווה אמירה שאמורה להיות ברורה לכל מי שמתיימר לטפל באנשים
מבחינתי,אדם לא חייב לתקשר עם כל האנשים בעולם,אפשר לתפקד נפלא,דרך יצירת תקשורת והבנה עם אנשים עם צרכים ויכולות תקשורתיות דומות לך
ואת הפירות של התקשורת הזאת אפשר לבטא בצורות רבות ושונות שחלק גדול מהן גם יכול להוות תרומה משמעותית לחברה ולסביבה