אקווריום

אקווריום

רציתי לדעת אם יש משחק תפקידים שבו משתתפים פיות ושדונים מפולקלורים שונים או שאני צריך ליצור אחד כזה. (יש לי פשוט איציקלופדיה שלהם עם תכונות ורציתי לדעת אם היא תהיה שימושית) מצורפת תמונה של מדוזת ירח

רמץ

New member
שמעתי פה איזה משהו על

קמפיין של פיות קניבליות אשר למרות הגרוטסקיות אמור להתאים לרעיון הכללי... מישהו זוכר משהו על זה?

ננסק

New member
Fairy Meat

החבר´ה הטובים של KODT הראו באחד הקומיקסים את החבורה משחקת במשחק מניאטורות בשם Fairy Meat, שבו כל שחקן שולט בצבא פיות, שאוכלות את הפיות של היריבים שהן הורגות, בשביל להתחזק. ההתלהבות של הקוראים היתה כל כך גדולה, שהם החליטו -באמת- להוציא אותו, ואחריו יצאו עוד -ארבע- חבילות הרחבה. יש לי את כולן, אגב. הרעיון הוא שמאחר ופיות הן באמת בגודל של המניאטורות שלהן, אתה משחק בקנה מידה של 1:1. איפה שלא תשחק, זה יהיה ממש לוח המשחק. למשל, אצלך בחדר. או על השולחן בסלון. כל מקום אפשר לשחק. והפיות, כן, אוכלות את בשרן של יריבותיהן שנפלו, הקסם שהיה באחיותיהן המתות מחזק אותן...
משחק מגניב למדי, לא מסובך, ודורש רק חבילת קלפים רגילה, סרגל, וכמה Tokens (שבאים עם המשחק). מומלץ.

magnus the red

New member
אתה מתכוון ל fairy meat?

אם כן אז נדמה לי שזה משחק אסטרטגיה- לוח ולא תפקידים. והנושא הוא, כן, פיות שמנסות לאכול אחת את השניה. ניסיתי למצוא את האתר הרשמי אבל לא הולך, וגם נדמה לי שבdemons under the sink עשו פעם כתבה די נרחבת על זה, אבל גם אותה לא מצאתי.

ננסק

New member
יאפ!

נכון, אסטרטגיה, כמו שכתבתי. לא מסובך למצוא את אתר הבית! תחפש Knights of the Dinner Table בגוגל, תמצא בשניה.

ogmios

New member
Changeling: the Dreaming

של חברת White Wolf (כן, כן, האנשים הטובים של Vampire: the Masquerade ושל Mage: the Ascension) עוסק במיני פיות ופיונים ממגוון די רחב של מיתולוגיות, החל בפוקות, דרך לפרקונים וכלה בטרולים. לא ממש שיחקתי בו ככה שאין לי דיעה מוצקה לחוות עליו. אדיוס, אוגמיוס אל ידע בדימוס

למעלה