אקווילגיה כרגע נמצאת בשמש מלאה ומתפתחת יפה, להעביר אותה לצל?
ט טסונמי1 New member 26/3/06 #2 איך היא עברה את החמסינים בשמש? שלי בחצי צל- כדאי להעביר בהדרגה בחצי צל היא זקוקה לפחות מים- למעט ימי חמסין השמש עדין ניסבלת
איך היא עברה את החמסינים בשמש? שלי בחצי צל- כדאי להעביר בהדרגה בחצי צל היא זקוקה לפחות מים- למעט ימי חמסין השמש עדין ניסבלת
R Rוני New member 27/3/06 #6 אצלי אחת פרשה מהעולם הזה והשניה מתפתחת בעצלות משהו זרעים שזרעתי לא הצליחו אסף - עכשיו אליך (שוב) איך הצליחה לך הזריעה השנה?
אצלי אחת פרשה מהעולם הזה והשניה מתפתחת בעצלות משהו זרעים שזרעתי לא הצליחו אסף - עכשיו אליך (שוב) איך הצליחה לך הזריעה השנה?
א א ס ף ב New member 27/3/06 #9 השנה לא זרעתי, אבל שנה שעברה אחוזי הנביטה לא היו מלהיבים במיוחד, הצלחתי להנביט רק 2 צמחים. חשבתי שזה בגלל התנאים אצלי, אבל כנראה שככה זה אצל האקווילגיה.
השנה לא זרעתי, אבל שנה שעברה אחוזי הנביטה לא היו מלהיבים במיוחד, הצלחתי להנביט רק 2 צמחים. חשבתי שזה בגלל התנאים אצלי, אבל כנראה שככה זה אצל האקווילגיה.
א א ס ף ב New member 27/3/06 #7 לרוני שלום וברוכה הבאה לפורום שלנו. השלג בהרים עדיין לא הפשיר וברצינות - לאקווילגיה שלי יצאו המון עלים חדשים, אבל אין שום סימנים לניצני פריחה. שנה שעברה הפרחים החלו להופיע רק במהלך אפריל.
לרוני שלום וברוכה הבאה לפורום שלנו. השלג בהרים עדיין לא הפשיר וברצינות - לאקווילגיה שלי יצאו המון עלים חדשים, אבל אין שום סימנים לניצני פריחה. שנה שעברה הפרחים החלו להופיע רק במהלך אפריל.
R Rוני New member 27/3/06 #8 האם הצלחת עם הזרעים? של האקווילגיה כמובן (לפני שבא אדנהר ועושה פה מהומות) יצאו לי שני עלים מכל הזרעים הרבים שזרעתי, ונשארו בגודל שני מילימטר
האם הצלחת עם הזרעים? של האקווילגיה כמובן (לפני שבא אדנהר ועושה פה מהומות) יצאו לי שני עלים מכל הזרעים הרבים שזרעתי, ונשארו בגודל שני מילימטר
ג גבי 26 New member 27/3/06 #13 אצלי פורחת../images/Emo88.gif מקווה שאני לא טועה בזיהוי, מחר תמונה. רק פרח יחיד בינתיים.
B bel011 New member 27/3/06 #14 אצלי בחצי שמש של גג...יענו שמש חזקה וכבר יש ניצנים.קניתי שתילים במלצר ואחרי שהעברתי לשמש הם נתנו זינוק.
אצלי בחצי שמש של גג...יענו שמש חזקה וכבר יש ניצנים.קניתי שתילים במלצר ואחרי שהעברתי לשמש הם נתנו זינוק.