אקווהאקדס

גילי155

New member
אקווהאקדס

מברור במגהפארם רעננה 097604596 כנראה שמיום חמישי הקרוב 1.1.09 יהיה אפשרות להזמין את הפריט מכול בתי המרקחת

sporTV

New member
כל בתי המרקחת - איפה?

של קופות החולים? אם כך הדבר, בשורה משמחת
תודה על המידע, נשמח להבהרות

גילי155

New member
תשובה

בתי המרקחת כנראה בכול הארץ ביום חמישי אני יהיה יותר חכם לאחר ניסיון

אכן כך

ביקשתי ממכבי שיזמינו את האקווה ואמרו שיגיע היום.יתרה מזאת, במחשבם כבר עודכנו אלה שזקוקים לויטמינים. אמרו שלא צריך טופס 29 למרות שיש ברשותי

וכל הכבוד וכל הברכה מגיעים ../images/Emo140.gif

לנציגים שלכם באיגוד (ועד, מתנדבים ואנשי צוות) שביחד פעלו לקדם את הנושא (לא אני!!!)

רגע בואו נעשה סדר...

למי שיש את כל הטפסים והאישורים, עדיין צריך לשלם או שאנחנו מקבלים בחינם?

sporTV

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

תודה רבה רבה, הישג מדהים! טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים, אז אבדוק בקופתי.

chakiv

New member
לפני השמחה הגדולה....../images/Emo4.gif

אנא המתינו בסבלנות לגבי קבלת האקווהאדקס בקופות. לצערי, אני שומעת את המשפטיםממקורות שונים בכירים "זה מגיע בשבוע הבא", או "עוד 5 ימים", או "עוד שבועיים" כבר זמן לא מועט (ואני לא אפרט). עד שאני לא שומעת על דיווחים בשטח של רכישה מקופות החולים, בבתי מרקחת של קופות החולים, אני לא "רצה לספר לחבר'ה"... גם השמחה לגבי קופת חולים כללית - אין לכך שום ביסוס באופן מעשי, ויש לי את הדרכים שלי לבדוק. לאור זאת, וצר לי להיות משביתת השמחה (אוף! ואני כ"כ לא party pooper), המשיכו להמתין בסבלנות. בואו נראה מי מצליח לקנות אקווהאדקס ראשון בקופה ובאמת - רץ לספר לחבר'ה!!!! ורדית

קופ"ח כללית

ורדית שלום האם הנ"ל נכון לכל הקופות וכעת רק מדובר על הזמן שיעבור עד שיגיע לבתי המרקחת בקופ"ח האם ידרש תשלום או שבמסגרת התרופות הכרוניות לחולי סי אף - ללא עלות? אודה לך אם תרחיבי בענין

chakiv

New member
עלויות אקווהאדקס בקופות החולים השונות

אקווהאדקס הוא תוסף תזונה שאינו חלק מסל התרופות של הסיאפניקים (אני יודעת שזה נשמע לא הגיוני, אבל כך הדבר). בכל אופן, מכיוון שרק לאחרונה משרד הבריאות בכלל אישר את התוסף הזה עבור הסיאפניקים (בעזרת לחץ מטעם האיגוד ואנשים טובים אחרים), אז בכלל אפשר לרכוש אותו מכל בית מרקחת (עד עכשיו, רק 2 בתי מרקחת הצליחו להביא אותו בעזרת אישורים מיוחדים). על פי מה שידוע לי, נכון לעכשוי, עלויות אקווהאדקס בקופות השונות הן: מכבי - 60 קפסולות עולות 47 ש"ח 60 מ"ל של טיפות - לא ידוע לי עלות דרך הקופה. (אורי, יש לך עדכון בשבילי?) לאומית - הקפסולות: סיאפניקים אמורים לקבל אותם בחינם. טיפות: נעשה שם בלבול מסויים והם לא הוכנסו לסל הקופה, משום מה. אני פועלת לתיקון הטעות, ואני לא מאמינה שתהיה בעיה בעניין זה. מאוחדת - הקפסולות: סיאפניקים אמורים לקבל אותם בחינם. טיפות: גם פה לא הוכנסו הטיפות לסל מאוחדת. אך נאמר לי שאם מישהו יבוא ויבקש החזר עבור טיפות, הוא יקבל החזר מלא. כללית - קפסולות: עדיין לא הוכנס לכללית. אם מישהו יודע אחרת, אנא עדכנו אותי. טיפות: יש צורך עדיין בטופס 29 ג' פרטני של בית החולים ממנו אתם מגיעים. אחרי קבלת אישור, עלות רכישה תהיה כ-20 ש"ח. ברור? אם יהיו עוד עדכונים, אפרסם בפורום בהתאם ורדית

chakiv

New member
שכחתי להוסיף

מכיוון שאקווהאדקס אינו חלק מסל התרופות של הסיאפניקים, אזי כל קופה יכולה לקבוע איזה סכום היא גובה עבור תוסף זה ממבוטחיה. (ואגב...היא גם לא מחוייבת להכניס את התוסף כיוון שזה לא בסל התרופות
). ורדית

orii

New member
60 מ"ל של טיפות במכבי

מהנסיון שלנו בנתיים מקבלים ממכבי 80% החזר עם מגישים את כל המסמכים. הטיפות עולות 176 ש"ח לבקבוק של 60 מ"ל ומקבלים בחזרה 141 ש"ח. מאוד יכול להיות שבעתיד הקרוב לא יצטרכו להגיש את כל המסמכים (4 מסמכים שורדית בזמנו פירטה) אלא רק אחד מהרופא שאומר שהילד חולה CF וצריך אקווהאדקס...

למעלה