עלויות אקווהאדקס בקופות החולים השונות
אקווהאדקס הוא תוסף תזונה שאינו חלק מסל התרופות של הסיאפניקים (אני יודעת שזה נשמע לא הגיוני, אבל כך הדבר). בכל אופן, מכיוון שרק לאחרונה משרד הבריאות בכלל אישר את התוסף הזה עבור הסיאפניקים (בעזרת לחץ מטעם האיגוד ואנשים טובים אחרים), אז בכלל אפשר לרכוש אותו מכל בית מרקחת (עד עכשיו, רק 2 בתי מרקחת הצליחו להביא אותו בעזרת אישורים מיוחדים). על פי מה שידוע לי, נכון לעכשוי, עלויות אקווהאדקס בקופות השונות הן: מכבי - 60 קפסולות עולות 47 ש"ח 60 מ"ל של טיפות - לא ידוע לי עלות דרך הקופה. (אורי, יש לך עדכון בשבילי?) לאומית - הקפסולות: סיאפניקים אמורים לקבל אותם בחינם. טיפות: נעשה שם בלבול מסויים והם לא הוכנסו לסל הקופה, משום מה. אני פועלת לתיקון הטעות, ואני לא מאמינה שתהיה בעיה בעניין זה. מאוחדת - הקפסולות: סיאפניקים אמורים לקבל אותם בחינם. טיפות: גם פה לא הוכנסו הטיפות לסל מאוחדת. אך נאמר לי שאם מישהו יבוא ויבקש החזר עבור טיפות, הוא יקבל החזר מלא. כללית - קפסולות: עדיין לא הוכנס לכללית. אם מישהו יודע אחרת, אנא עדכנו אותי. טיפות: יש צורך עדיין בטופס 29 ג' פרטני של בית החולים ממנו אתם מגיעים. אחרי קבלת אישור, עלות רכישה תהיה כ-20 ש"ח. ברור? אם יהיו עוד עדכונים, אפרסם בפורום בהתאם ורדית