אקדמיק פאריז - עדכון

אקדמיק פאריז - עדכון

אפגוש הערב את דורי ברמת גן, אני מעבירה לו את הקרמים הבאים לאנשים הר"מ: ליובל 2 יועברו 2 קרמים 1 ג'ל קונטור - עבור יובל 2 קרם לחות - עבור מימי יש רק אחת ע"י יובל2 springing - מנהריה - האם להעביר את הקרם שלך גם ליובל2 ותאספי ממנה? 5סיגלי -| אני מעבירה לדורי קרם עבורך (פילינג) ועבור שקדיה10 (מסיכה) אמא של יהונתן מפתח תקוה (קרם יום ולילה) - לשלוח בדואר או אם זה מגיע לסיגלי אז יש לך שינוע? (קיבלתי כתובת) אודיה ושיראל מגבעת עדה (קרם יום ולילה)- אני שולחת בדואר? (קיבלתי כתובת) מיכאלה מהמרכז - מראשל"צ - תזכירי לי איך אני משנעת, דבר אחרון, נשאר קרם פרוגרם הידרוטאנט - ביררתי עבור מה זה מדובר בקרם לחות עבור עור יבש עד יבש מאוד קרם ל- 24 שעות, נהדר, מישהי מעוניינת?? נא להודיע לי בהקדם, שכן השינוע יהיה בערב, והדואר יצא כנראה מחר בבוקר.

שרה1212

New member
האם דורי מעביר ליובל2 ישירות?

אם כן יוכל לאסוף ממני משהו ממנה ? זה יעזור... המון תודה

33 אבי

New member
למיכלית שלום

אם אין דורשים לקרם לעור יבש מאוד אני אשמח עבור אמא שלי. אני חייבת לציין שאני לא נזקקת ולכן לא ביקשתי מלכתחילא אבל קרמים הם אכן יקרים ואני אשמח לשמח את אמא.

פנתה אלי במסר מישהי

בניק "חל7" עבור אמה. אני שולחת לה בדואר גוביינא. מצטערת, אולי בפעם אחרת

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלמסירה -

*רדיאטור חדש, לא השתמשנו בו כמעט, רק צריך לבדוק אם הוא מחמם (יכול להיות תיקון קטן מאוד והוא עלה בזמנו הרבה כסף) *בלנדר יד *פוד פרוססור - הוא תקין, רק הבעיה שהקופסא מפלסטיק נפלה ונשברה. אפשר לרכוש אחת כזו, הבלנדר מצוין. *בגדי צופים לילדים בערך בגיל 9 רזים. *מחשב פנטיום 2 עם צורב דיסקים כולל אביזרים - הבטחתי למירנטו *כורסא מתנפחת - יניב אם אתה מעונין צור קשר, אם לא אני תורמת למישהו אחר. *מעיל מחמם לחורף לאשה של הוניגמן (האשה שהיתה אמורה לקחת לא באה ולכן אני עושה סבב שני) *חולצה לבנה ללא שרוולים יפה מויסקוזה. *בגדים שקיבלתי היום מחברה - מידה 8-10 בנות - פיגמות ומכנס סאן טרופז, גרביים לילדה בת 5-7 *בגדי בנות מידה 14-16 - חצאיות מיני מג'ינס של פוקס. נא לתאם בהקדם, אחרת אני מוסרת למעון לנשים מוכות

מיכלית-אם אפשר אני מעדיפה בדואר

בקום להטריח מסביב לשינוע. דואר גוביינא כמובן יש לך הכתובת שלי נכון?

עדכונים רבותי, עדכונים...

השטיחונים מסקוטלנד ימסרו ליובל2 (חבל שלא ידעתי, הייתי כבר מוסרת לו אותם הערב
) הקרמים עבור סיגלי5 ושקדיה10 - נמסרו הערב לדורי הקרמים עבור יובל2, מימי יש רק אחת וספרינגינג מהצפון - נמסרו הערב לדורי הקרם עבור berry23 נמסר לדורי עבורך הקרם עבור מיכאלה מהמרכז-ישונע על ידי סאג הקרם עבור חל7 ישלח בדואר לירושלים השבוע הקרם עבור אמא של יהונתן - ישלח בדואר השבוע והודיה ושיראל - ישלח בדואר השבוע הרדיאטור ימסר לטוטיפרוטי בלנדר יד ופוד פרוססור ימסרו ל"ירח לא נופל סתם" להוסטל לקשישים מחשב פנטיום 2 - למירנטו בגדי בנות מידה 8-10 לטיראן 8 בגדי בנות מידה 14-16 לשוקולתה בגדי צופים טרם ביקשו ויניב-הגן שנשרף, הודע לי בבקשה בקשר לכורסא המתנפחת. מעיל קורדרוי של הוניגמן - מדהים!! נמסר בזמנו על ידי סאג תודה לדורי המקסים על השינוע של הקרמים תודה לסאג המקסימה על השינועל מיכאלה-למפרע לילה טוב חברים

עפרה 22

New member
היי מיכל

אני אשמח לשתי השטיחונים ואת הכורסא המיתנפחת אפשרי? יום טוב

היי עפרה

תסתכלי כמה הודעות מעליך, יש עדכון בו הבטחתי את השטיחונים ליובל2. את הכורסא, אם יניב לא ירצה לגן ילדים, אמסור לך בשמחה. ותודה לך ולדניאלה, על שקיבלתי הבוקר את התחפושת חזרה.

aadmt

New member
מיכלי אשמח לקבל את הקרם פרוגרם עבור

חברה שחוגגת יומהולדת החודש היא חד הורית לשלוש בנות ומיותר לציין שאין באפשרותה לקנות אשמח אם תוכלי לשמח אותה ביומהולדתה

למעלה