אקדח סוכר???

נדין6

New member
אקדח סוכר???

רציתי לדעת אם אתן ממליצות על אקדח סוכר
ולמה הוא משמש?

net the jet

New member
אישית, לא. יש לי ואני לא נוגעת בו. הוא משמש

בעיקר ליצירת שיער דקיק יחסית

בשביל לעשות שיער את לא צריכה אקדח סוכר

יש בסופרים קוטש שום מפלסטי'ק שניתן להשתמש בו ליצירת שיער ועלותו כ 15 ש"ח , רק מה לא להשתמש בו גם לכתישת שום כמובן ..חחח

כן, אבל הקוטש שום לא יוצר ממש שיער ארוך יחסית

אלא שיער קצר, לא?
או שאני לא משתמשת נכון. אני מוסיפה מרגרינה לבצק כדי שיצא יותר טוב ובכל זאת...

תחפשי בחנויות של השקל או הדולר...

יש כותש שום שכותש בסיבוב (יעני הברגה) ולא בלחיצה...

כמו שאמרו לך לא מדובר על קוטש שום רגיל . אלא

קוטש שום מפלסיק עם מנגנון מסתובב וניתן ליצור איתו שיער ארוך .

האמת שחשבתי קוטש רגיל, אבל עכשיו אני נזכרת שק

שקניתי כזה קוטש שעובד בסיבוב, אני חושבת אפילו שניסיתי אבל היה לי קשה להוציא ממנו משהו ולכן ויתרתי עליו.

איך להשתמש בו כדי שאצליח להוציא ממנו משהו.

ע"מ להשתמש בו את צריכה להוסיף לבצק

שאת עושה ממנו שיער מעט מרגרינה או שומן דקלים ע"מ שיתרכך וכשהוא רך אפשר להכניס לקוטש ולעשות שיער , לא מתשתמשים בו ללא הוספת מרגרינה לבצק אחרת הוא יכול להשבר לך ובאמת קשה להשתמש בו ככה.

סימי3

New member
אני משתמשת בו לעיתים קרובות: לשיער, כמו שכבר

נאמר, לדשא, לסגירה מסביב לעגה, כקונטור לכל מיני דברים, לעשיית חבלים מסובבים בכל מיני גדלים, אפשר ליצור כיתוב בזה גם( מתאים במיוחד לכתב מחובר, באנגלית לדוגמה)
בעיניי זה שימושי מאוד

שירלי761

New member
אני גם משתמשת באקדח סוכר לעיתים קרובות

יש בו הרבה סוגים של טבעות\מסננות קטנות. אין לי שימוש בכל הטבעות בעיקר ב-4-5 סוגים מהם.
ליצירת דשא, שיער -יש 3 עוביים שונים ,נוח ליצור גליל ארוך בעובי אחיד .
בתמונה שהעליתי עשיתי עם האקדח סוכר את השיער של הבובה ,את הדשא ואת הגדר החלק הארוך הדק שמסביב לעוגה.
אני כן ממליצה עליו.

desertm

New member
אני משתמשת בו בלי סוף

אקדח הסוכר מגיע עם אוסף של דיסקיות שמשמשות אותי לא רק לשיער, אלא גם ליצירת סרטים ברוחבים שונים, חבלים, שרוכים ועוד, לפעמים גם במקום זילוף (תחום שאני מתעצלת בו) צריך רק דימיון ויוזמה. יש דגם שמוכרים בחנויות יצירה, בזמנו קניתי אותו ב-35 שח, נראה כמו מזרק שבקצה אחד יש מקום להחליף דיסקיות.

למעלה