אקדח נורים

esari

New member
אקדח נורים

מישהו יודע איפה אפשר להשיג אקדח נורים או אבוקות שאפשר לאותת איתם? לא מצאתי פורום מתאים יותר, אשמח אם תענו לי בהקדם תודה

ronibenyosef

New member
אקדח נורים

שנים רבות לא ניתן לרכוש בישראל באופן חופשי אקדחי נורים או אקדחי זיקוקים.אקדחים כאלו ניתן למצוא רק בצבא או ביכטות ישנות מהתקופה שזה היה מותר וחוקי בישראל. השימוש נאסר בגלל שניתן להסב אקדח נורים בקלות לירי של כדורי רובה ציד. אם זאת נעשת כרגע עבודה להכנסה באופן חוקי, לשימוש ימי, של עט נור, שניתן בעזרתו לשגר נור אדום.או שחור לחילופין. אצלי כבר יש אחד לניסיון. הקשיים מרובים וניראה איך יהיו התוצאות מיצד המחוקק.

אדם99

New member
נור שחור ../images/Emo35.gif את זה אני באמת רוצה לראות, היו

בחיל הים זיקוקי הנצלה אישיים שנורים בעזרת מכשיר בגודל של עט, הייתי שמח לקנות אחד או שניים כאלה, יש למישהוא מושג היכן ניתן לרכוש אותם?

danielia1

New member
אגב ה"שעון " נגד מחלת ים .. מישהו ניסה?

לפי מה שראיתי לא ממש עוזר.

ronibenyosef

New member
נורי הנצלה אישיים

לפי החוקים הקיימים כרגע בישראל החזקה ,נשיאה .שימוש של נורי הנצלה אישיים אסור, . ודינו כנשיאת כלי נשק ללא רישוי. כפי שציינתי בהודעתי הראשונית, ניתן יהיה לרכוש עטי נור, כאשר המחוקק יתיר ליבא להחזיק ולהישתמש בנורים הללו. נעשים כרגע ניסיונות לקבל רישוי אבל הדרך מסובכת וארוכה והיא קשורה למישטרה, מישרד הפנים ,מינהל הספנות,מישרד המיסחר והתעשיה,מכס,מכון התקנים.כול אחד מהגורמים המצויינים לעיל עושה מאמצים לטרפד את האישור.וכניראה שלא תהיה בררה אלה להעזר בבתי המישפט. מנחם יש נורים כאלו גם בצבע שחור, נוסף על צבע אדום כמובן,וכן בלבן לצורך תירגול. ניתן יהיה לרכוש אותם כאשר יאושרו דרכי.

sagy70

New member
שימו לב טוב לגבי Miniflare 3

זה נחמד עמיד במים במתקן גומי שאתם רואים בציור ישנו העיפרון ו8 זיקוקים שמוכנסים בצילינדרים אבל... יש לשים לב טוב טוב ברכישה, איזה עפרון אתם רוכשים כי: לידית המשיכה אשר מכניסה את הפיקה פנימה לפני חיבור הזיקוק לא תמיד יש מפרצון קיבוע של הידית לאחור המאפשרת חיבור בטוח של הזיקוק כי כאשר אין מפרץ עגינה לידית הדריכה ישנה סכנה שמה בזמן חיבור הזיקוק ונסיון שליפתו מכוורת הגומי שבו הוא נמצא עקב זיעה או רטיבות, ידית הדריכה יכול להחליק מהאגול ואז "הייתה כף יד"!!!! בעבר נתקלתי בעיפרונות כאילו אשר במהרה שונו לבטיחותיים יותר לכאילו אם מפרץ לעגינת הידית . ישנו גם Miniflare 4 כנראה שהוא זה עם המפרצון אבל לא לתפוס אותי במילה. מצורף קובץ מצגת על ה Miniflare4 בטיחות תמיד בראש.

עקרבנון

New member
../images/Emo67.gif בשום פנים ואופן אתה לא דורך אותו לפני

הרכבת זיקוק! אני מעריך שאתה חושב שהנוקר בולט אם לא דרכת, אבל לא כך הוא ! הנוקר ב"מצב מנוחה" אינו בולט , בדריכה ושחרור הוא נזרק ע"י הקפיץ קדימה מבצע נקירה וחוזר למצב ה"מנוחה" שלו. גם אם יש מגרעת אתה לא דורך לפני הרכבה של זיקוק!גם אז אתה עלול לשחררו בטעות! 1

sagy70

New member
ידידי אני לא מסכים איתך בכלל!!!!!!!

אני מחזיק שנים הערכה כזאת על גופי ויריתי עשרות זיקוקים באימונים. אני לא יודע על איזה ערכה אתה מדבר אבל אני מדבר על הערכה שכתבתי קודם Miniflare4 ואף צרפתי מצגת שנבנתה ע"י מבין גדול ממני וממך (חבלן בכיר במקצועו) הנוקר לא חופשי ולא נעליים הוא בולט חזק ואם תנסה ללחוץ אותו פנימה תיכאב לך האצבע.ותאמין לי שאני צודק שוב אני מזכיר לך אני חיי עם זה צמוד לגוף שלי כמו אשתי. אז אני דורך לפני. ואתה תעשה מה שאתה רוצה ביי ביי ביי ביי

עקרבנון

New member
לידיעתך הוראות היצרן טוענות אחרת

שוב, לזיקוק יש קנה ח"פ שמתלבש על העפרון והנוקר לא בולט מעל פני הנוקר. לפי מה שאני יודע "מה שלא דרוך לא יורה" ולא תמיד הוראות הבטיחות ש"מתוגברות" ע"י מומחים בישראל הן באמת מוסיפות בטיחות. אבל העיקר שכולם יהיו בריאים (גם אחרי השימוש)

sagy70

New member
אמרתי לך! אתה תירה איך שאתה רוטצה.

ואני יבצע ירי כמו שהנחו אותי. פה אני מסיים את הויכוח. סוף.

gerson1

New member
בתור אחד שב72 היה לו על המאזן

הרי שעקרבנון צודק אין דורכים לפני ירי(בהנחה שעלול להיות גם נפל או פיקה רטובה, ואין לפרק כאשר היחידה רטובה. אגב, מבלי להיתחס למצגת ולנוהלים, כדאי לקרוא תמיד נוהלי יצרן ולא "לשמן" אלומיניום.

cobi1

New member
ניתן להשיג בארץ

עיפרון+12 נורים, משמשים את שוטרי השיטור הימי וימאים בחי"ה, הספק המורשה: אלחוט ים. פרטים במסר.

למעלה