אצ"ע

נושיfay

New member
אמממ../images/Emo94.gifבלעעכס...=.=

יש לי כמה בקשות שאני נורא נורא אשמח עם יעזרו לי איתן... קודם כל אם מישהי יכולה להסביר לי איך בדיוק הופכים דולי לגיף שקוף..אני אודה לה מאוווד....*_* והדבר השני שאני רוצה לבקש...זה כמה פלטות מסויימות... קודם כל פלטה שחורה רגילה... פלטה שחורה שהופכת לכחול כהה..(ממש טיפה כחול...כחול סיני?) ובאותו סגנון פלטה של סגול סיני..(?!) אלו פלטות לשיער..^^" אז אני אשמח מאוד עם יעזרו לי עם זה... תודה רבה מראש..^_^

tamaguchi girl

New member
פלטות שחור סיני, סגול סיני :)

של אנבל ^^ רקע שקוף: להפוך לגיפ שקוף אפשר בתוכנת הפוטושופ ובאנמישיין שופ, פשוט למחוק את הרקע ולשמור כגיפ. אולי אפשר גם ביוליד אבל אני לא בטוחה. בפיינט שופ אי אשפר- זה שמור רקע שקוף כרקע שחור, לא ממש עוזר
ואת תמיד יכולה להעזר בי לרקע שקוף, זה ממש שתי שניות בשבילי

נושיfay

New member
תודה רבה../images/Emo94.gif

מממ אני שאלתי על הרקע השקוף בגלל שאני בונה אתר... וכמה אפשר לטרטר אותך עם רקעים קשופים זה מעצבן..אפילו אותי...0.0...^^"

tamaguchi girl

New member
ממ...אז נראה לי שלמישהי יש אתר

כזה שמעלים אליו תמונה ויכולים למחוק את הרקע, אבל אין לי את הכתובת.. ואני לא זוכרת למי יש
אם את צריכה את יכולה לשלוח לי כמה ביחד כל פעם, באמת שזה לא מפריע לי.. אם זה לא נוח לך אז תשאלי אם למישהי יש עדיין את האתר הזה.. ובבקשה :)

tamaguchi girl

New member
הסבר במילים :)

את לוחצת למעלה על Load Image
מעלה כרגיל את הקובץ הרצוי (אם זה פורמט bmp או אחר תמשיכי לקרוא, אם זה פורמט גיפ תדלגי על השלב הבא)
עכשיו בתפריט הכי שמאלי, תחת הכותרת-Conversions תלחצי בתפריט על-Convert To GIF
עכשיו תסתכלי בתפריט הכי ימני, תחת הכותרת - Exotic Effects תלחצי על האפשרות האחרונה שם, Transparent
עכשיו בתמונה עצמה, תלחצי על הצבע שאת רוצה שימחק, אם זה דוליז זה לרוב הרקע הלבן. תלחצי על אחד המקומות בקובץ שבהם יש את צבע הרקע.
עכשיו תלחצי על הכפתור למטה- convert
תלחצי על התמונה עצמה, וזה יגיע לתמונה החדשה.
זהו, יש לך גיפ שקוף
מקווה שהצלחת ושעזרתי
בהצלחה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif

נמנ. קישור לאתר של יאנה..ואממ..לפיקסל פלייבור? נראה לי שזה השם.
של הישראלית המוכשרת בטירוף הזאת.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifמה? מתי היא סגרה?../images/Emo12.gif

אין שם שתי תחרויות או משו..?

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifאה, לא של יאנה.../images/Emo122.gif

אב לעדיין..מה היא סגרה?:| דולריות זה עם לא ברור, אני אומרת לכן.

YuviChan

New member
דולי שלי../images/Emo70.gif

הכנתי דולי עם שיער וקווי מתאר לשמלה, רציתי שאתן תצבעו את השמלה בגווני בורדו או כותם
אפילו ירוק
0פריקי) אממ....ורציתי לבקש טיוט של שמלה...פעם ראיתי כאן של שמלה בצבע בורדו
צ'אווווו עוד לחהיום

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif דרושה עזרה בHTML../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אשמח אם תעזרו כמה שיותר מהר :[ אני צריכה עזרה במיפוי תמונות. אני מנסה למפות תמונה של תפריט. אם יעל פינק פיקסלז חמצמצה, או סיוון או מישהי אחרת [רווית אולי?
] שמבינה במיפוי תמונות תוכל לעזור לי אני אשמח. לא הולך לי ;[ הסתכלתי בהסבר של סיגל, ובערך הבנתי, אבל מה שלא הבנתי זה *איפה* למקם את המפה O; Heeeeeelp

למעלה