אצלנו בעדה אומרים...

פאמקי

New member
אצלנו בעדה אומרים...

"תירבחו ותסעדו". למי שמתחשק לחגוג כמיטב המסורת- מתכון למופלטה. מרכיבים : קילו קמח כפית גדושה מלח 2.5 עד 3 כוסות מים כוס שמן (יש הנוהגים לשים מעט שמרים, אך ממש לא חייב). להגשה: חמאה, דבש, סירופ מתוק אופן הכנה : מערבבים בקערה את הקמח והמלח. מוסיפים את המים בהדרגה ולשים כמה דקות עד שמתקבל בצק אחיד ורך (לא דביק). חותכים מהבצק כדורים בגודל ביצה. מחממים מחבת על אש בינונית. שמים את שמן בקערה וטובלים בו את הידיים. שמים את כדור הבצק על משטח העבודה משטחים בעזרת הידיים המשומנות, כדור בצק לעיגול דקיק ואחיד. מניחים את העיגול הראשון על המחבת (אין צורך בשמן -כי הבצק משומן). כשהעיגול מזהיב (די מהר) והופכים לצד השני (כ- 30 שניות). מניחים מיד על גבי המופלטה עוד עיגול בצק נוסף, והופכים את שתי המופלטות יחד, כך שעיגול הבצק החדש על המחבת כלפי מטה. (בזמן הזה משטחים את הכדור הבא). מניחים על הערמה עוד עיגול בצק, ושוב הופכים את הערמה וכן הלאה... ממשיכים כך עד שמצטברת ערמה של 12-10 מופלטות, או עד שקשה לכן מידי להפוך. מניחים מפית מטבח על צלחת, ומעבירים את הערמה ומכסים (שומר על המופלטות רכות). למעשה מטגנים כל מופלטה רק מצד אחד (מלבד הראשונה), אבל החום הפנימי של הערמה דואג להמשך הבישול. מגישים את המופלטות עם דבש, חמאה, סירופ מתוק או מייפל. בתאבון
. ו... טום וג'רי חוגגים במרוקאית

תרבחו ותסעדו... ו... יאללה באלגןןן ../images/Emo67.gif

סוף סוף נגמר הפסח הזה... אין כמו חזרה לשיגרה!

גילוי נמרות - מוקדש לך :)

ואם כבר ליידי גאגא לסבית (היא דו.. ;) ) מה שבטוח - her moves are HOT!!! there for, this one is for you; שימי לב לתנועה שהיא עושה שניה אחרי הדקה ה 1:20 של השיר :))) עדכני אותי עם קבלת ;) http://www.youtube.com/watch?v=T-hpv3BMQPA&feature=related

את קרועה אישה :)

את מתכוונת לתנועה עם האגן? אני עושה את זה הרבה :) היא אייקון חזק עם הרבה רעש וצילצולים לא בטוחה שתחזיק הרבה מעמד, מה שכן היא מאוד מעניינת. יש שמועות שהיא טראנס, את זה אמר לי חבר הומו בעבודה, אבל הוא מקשקש הרבה אי אפשר לדעת מה אמת ומה לא. ותודה על ההקדשה יא קרועה
פעם הבאה לינק ולא שורת כתובת יא עצלן... לא חארם ככה לשרוף קלוריות לחינם נ.ב, אף אחד אבל אף אחד לא ישתווה בהופעותיו למייקל ג'קסון ה' יקום דמו :)
מת תרם זמנו מבחינתי כל השאר חיקוי... ממני נאמנת ומעריצת מייקל מושבעת מגיל ינקות וזה לעילוי נשמתו, כיכר רבין של שטוקהולם :) JAST BEAT IT אני הבלונדינית עם החולצה הוורודה אי אפשר לפספס אותי... סתם ... זאת לא אני, אני נמרה

האמת, לא האמנתי שתעלי על זה D:

חשבתי שזה ניואנס עוצמתי גס ועדין מידי.. אבל אם את נמרה, אין מצב שאת מפספסת! ככה טוב , אפילו טוב מאוד :))) אחחחחח, החיים הטובים :) ואגב, לבלונדינית יש שיער של לביאה, זה קצת מזכיר נמרה, לא? :) לילה טוב חומד :)

אם יש משהו מעניין אני ישר ''עולה'' עליו ../images/Emo6.gif

תחליטי, עוצמתי גס זה ההיפך מעדין מידיי... זה או עדין מידיי או עוצמתי גס... יש בה איזשהו עוצמה, יכולה להעביר קורס להעצמה נשית :) למה להדליק אותי באמצע הלילה למה? ככה יפה ככה? אז לא פיספסתי זה הופך אותי לבלונדינית? ואם ללידיי געגע הבלונדה
יש שיער של לביאה... זה לא הופך אותה לנמרע כי נמרה יש רק אחת! זאת אני בת.ז שלי =>
זאת געגע בת.ז שלה =>
עפתי למיטה חחחח אייקון חמוד תכף אכנס לי למיטה ... תגיע פיית החלומות
תספר לי סיפור טוב לפני השינה... לא לפני שאכוון לי ת'
נים שלי כן.. זקוקה לשניים עם נודניק על אחד מהם, כי אני אוהבת לגנוב עוד 5 דק' בבוקר אם לא יותר :) לא מספיקה להכין לי
עם
ו
ו
ו
ו
ו
בעצם ת'אחרון אני לא אוכלת ... לארוחת עשר כי אני לביאה...
מי ירדם עכשיו מי... העיקר נגמר הפסח הזה, והעיקר שיש לי מרוקאיות בעבודה הכינו לי מופלטות יאמי!

../images/Emo94.gif מלפפונים לא מה שחשבתן...

הרגל יומי שלא יכולה כמעט יום מבלי לעשות את הדבר ''כל כך חשוב הזה'' לבדוק מיילים.... מצאתי מייל מצחיק, אני מתה על המיילים האלה שמעשירים אותי אבל זה הצחיק כאילו אין סוף למלפפון הזה.. ואפשר לעשות איתו הכול... אני מוסיפה סעיף אחרון... 13. אם לך ולבת זוגתך חסר צעצוע סלש דילדו סלש וואטאבר תוכלו להשתמש במלפפון והוא גם ישביע תשוקתכן, ירענן את עורכן, ויפיץ ריח משגע שמופק עקב החיכוך ויעשה לכן חשק לעוד סיבוב שיחטב את גופכן...

פאמקי

New member
מילא כל השטויות שאת כותבת...

יש משהו שאת מעוניינת לומר לי בעיוות שמי...?

משחקי מילים אחותי....

אין בי כוונה לפגוע, זה פשוט מצחיק אותי... כניראה שאותך לא... אני לא מסוגלת לשלוט בעצמי... מה תעשי לי? ...תקשרי לי ת'ידיים?
... תקשרי לי ת'עיניים?
תוציאי תחליפה של האיומים ...
וואי זה הולם אותך אחות! דיי תמשיכי! ...תשעי אותי מהפורום? ....
... די
להיות רצינית
... אל תקחי אותי ברצינות אני צוחקת אחותי היקרה...
רק לי מותר טוב? לא מצליחה לשלוט בעצמי... אילו האצבעות...זה לא אנייייי זה ההורמונים
אם נפגעת לא התכוונתי לפגוע פאקמי באמא!
התפלק...
לויכולה לשלוט בזה... אביא את השוט לSUNDAY מגיע לי כמה מכות לא? רוצה להשעות אין לי בעיה עם זה... העיקר שפסח עבר

פאמקי

New member
פוףףף

כמה מרץ?? מה בלעת? חסרונו של SUNDAY מורגש... זו רק אני, או שגם את מרגישה? כל מה שכתבת בהמשך של "מה תעשי לי?"... מהרהורי ליבך את מדברת? אז מעכשיו, גילוי נמרות- את היחידה שתקבל סוכריה על כל הפרעה! רק באמש'לך, תחזירי לי את שמי בחזרה

המון מרץ?

מה בלעתי? נו באמת... מה? רמז...
לא...
מתחמם....
מתחמם....
מתחמם...
אחח לא זה שורף... תמשיכי....
מתחמם...אייקון של קצפת כי אין... מתחמםםם
זה במקום המלפלפון שלמעלה... "לישור קמטים"
... מתחמםםם....
וזאת לא ליידי געגע... מתחמם....בתחפושת...
יפה.. את מתקדמת... מתחמם...והיו שם....
מתחמם.... וטיפטפנו גם...
מתחמם....
נו זה היה ברור...
...
...
...
סתם.. באמת...נו.... וואי מה יהיה איתי... SUNDAY יגיע ואת תבריזי... אלק חסר לי... שבוע כן שבוע לא שבוע למה לא... תראי מה קורה לי בגללך! פאקמי שימי שוב ת'חליפה של האיומים נו... רק ת'כובע, תשארי עם החזיה והביריות... אני אביא כבר ת'שוט הפרוותיות והאזיקים... גרררר
בקצב הזה אני אצטרך 5
נים מצלצלים על הבוקר...!

פאמקי

New member
חלומות, חלומות...

אני לא עושה כלום עד החתונה!
יאללה, לישון! יש נשים שצריכות לקום בבוקר. סיימתי את הבייביסיטר עלייך.

../images/Emo108.gif בייביסיטר אה??

אני ב
שאחרי אלק בייביסיטר יאללה תורידי תחליפה של האיומים... וכנסי ערומה למיטה... בייביסיטר היא אומרת לי... חכי חכי בבית מה אני עושה לך! עוד מעט תבקשי שישלמו לך בטובות הנאה גם... חחח... SUNDAY SUNDAY... חייבת קור טוב של ''אלי האנה'' בלי שרירים רק עם מרפסת ( . )( . ) שמשהי תעצור אותייייייייייי חחח די נו הלכתי לישון אני ילד טוב אני.... יאללה עכשיו ברצינות...
למיטהההה

פאמקי

New member
מכשפה אמיתית!!

מזל שהייתי עם חברות... עוד היו חושבים שזה נכון. אח... כמה הדימיון שלך פרוע. מופרעת. אך מה היית עושה בלי דמיון, מה?

אני פשוט רואה את זה....../images/Emo98.gif

איך מחר על הבוקר המנהלת רואה מה שכתבת ואת עפה מהמפגש כמו מלפפון משומש ובמקומך מכניסים איזו אלפקה. טוב נו, לפחות משהו טוב אחד יצא לך מזה. נקווה שנשארו לך מספיק מלפפונים לסלט של ארוחת הבוקר כי ממה שנראה, המצב היה באמת לא קל... ליל מנוחה, אלפא ה

נמרה זאת נמרה :O)))

חברות, טוב שיש פה כזה מרץ, זה חיות!!! חיות!!! כח החיים!!! נומי, תגידי לי שהכל התחיל מהאגן של ליידי
לבריאות!
בואו לא נפסיק...
אבא לפה הערב, התכני האלו עושים לי טוב.. והשובבות שלך נמרה, משתווה ליותר מכמה דובדבנים.. על הקצפת..
גררררררררר...

שולחת עם פאקמן חציל ../images/Emo215.gif בשבילך אלפא

אומרים שבחציל יש נוגדן מירמוריישן... אנדרסטיינשן?
יא
!!! מה עשית סלט מלפלפונים משומשים אלפקות מתוקות ומפגשים.... תתקדמי!
..........
פססטט... לכי תראי אם אני שמה...

../images/Emo66.gifהופה!!!

במקום לפתוח חזיה, פתחת חזית. בטח התבלבלת... פשוט כי...חזית מול המכשפה יכולה בהינף מטאטא ולחש בחש
להפוך אותך מנמרה לחתלתולה כנועה ומתמסרת...
חוץ מזה, מה לי ולמלפפונים? זוכרת שזו היית את שנכספת אליהם ברגע של עודף של הורמונים ורדיקלים חופשיים באישון ליל.כנראה לא נרגעת לגמרי כי עכשיו את ממשיכה עם חצילים... תמשיכי..תמשיכי...נראה לאן תגיעי...

למעלה