אצלנו, בהודו, אומרים מי שממהר שותה את התה שלו במזלג. נוזל לי.
א אפי לוג New member 30/4/02 #3 סופרמן אני אוהבת את האיטיות שלך. נשאר לך איזה פרור מהצהרים? אני רעבה. בתמורה, אני אדביק תמונה נוספת של איטליה. הפעם קלה.
סופרמן אני אוהבת את האיטיות שלך. נשאר לך איזה פרור מהצהרים? אני רעבה. בתמורה, אני אדביק תמונה נוספת של איטליה. הפעם קלה.
נ נולי הנמלה New member 30/4/02 #4 אצלנו, בסין, אומרים אל תתמקח על מחיר הדגים לפני שהוצאת אותם מהמים. נו(זל) לי
א א י ל ה New member 30/4/02 #6 אצלנו, במעון, אומרים התפוח לא נהייה אדום דקה לפני שהוא נהייה אדום. א י ל ה נוזל לאפי
L lamalo New member 30/4/02 #10 אצלנו פשוט בולעים עוד כדור ומחייכים בשלווה, בחום ובאהבה. הו, ווט א וונדרפול וורלד.
א אפי לוג New member 30/4/02 #11 אצלנו, בנוה תרצה, אומרים מותק, כשאת אומרת לא למה את מתכוונת? גיב מי וואן אופ דה וונדרפול פיל פליז
מ מרים 02 New member 30/4/02 #13 אצלנו ב מוסד(למהלא, אולי אנחנו באותו מקום?) מלמדים אותנו לאמור: אני לא מוזרה, אני מיוחדת. מרים- וועד ידידי המוסד לביטוח לאומי.
אצלנו ב מוסד(למהלא, אולי אנחנו באותו מקום?) מלמדים אותנו לאמור: אני לא מוזרה, אני מיוחדת. מרים- וועד ידידי המוסד לביטוח לאומי.