אצלך במשרד...

אצלך במשרד...

התקשרתי ל-144, נתתי להם את שם החֶברה שלך ושאלתי את הכתובת המדויקת (כי ידעתי בקירוב...) וגם ביקשתי את מס' הטלפון...סתם כך...שיהיה...

הלכתי להתקלח, הסתבנתי עם סבון הקצף שלי בעל ריח המאסק, האהוב עליי וששמור לי ל"הזדמנויות מיוחדות".

לבשתי את השמלה הצבעונית והמיוחדת שאני כל כך אוהבת, שקניתי לי בחו"ל, נעלתי את נעלי העקב, התייפיפתי, התאפרתי, התזתי על עצמי את הבושם "שלנו" ובלב הולם ירדתי למכוניתי...

נסעתי למקום העבודה שלך...

הלומת חרמנות ואפופת התרגשות, מדמיינת לעצמי את הפגישה...

מריצה תסריטים אפשריים איך תגיב כשתיראה אותי מולך... במקום כל כך לא צפוי ...לנו...

מה אומר לך כשאגיע...

הגעתי לחניון, חניתי, התחלתי מחפשת את הבנין, מרגישה את ליבי פועם בחוזקה כעומד להתפוצץ מתוך בית החזה.

עליתי במעלית, מגניבה מבט אחרון במראה, מסדרת למקומה שערה סוררת... מתרגשת כל כך !

נכנסתי למשרדי החברה, הסתכלתי סביבי... מנסה להבין את הפן הניסתר שלך הזה שעדיין לא ניגלה לעיני...

ריהוט מודרני ומעוצב בטוב טעם, תאורה שמשרה אור נעים ונינוח... רחש אנשים מדברים בחדרים... אוירה רגועה וחיובית...

ניגשתי אל עמדת המזכירה, נישענת על הדלפק ונאחזת בו שלא אתעלף...

אמרתי שאני קרובת משפחה שלך ושעליי להיפגש איתך בדחיפות, כי לא קבעתי איתך פגישה מראש.

היא מתקשרת אליך לחדר, אני שומעת את קולך ברמקול...

אתה עונה לה: "טוב, תכניסי אותה" בקול מהוסס משהו... והיא נותנת לי את הרשות להיכנס אליך... מסמנת לי באצבע לכיוון החדר שלך ואומרת את מספרו...

ברגליים כושלות ובברכיים פקות אני סבה על עקביי ופונה למשרד שלך. מתפללת שלא יראו אותי כל כך הרבה "עדים" על הדרך לאירוע יוצא הדופן הזה...

דופקת קלות על הדלת... "פתוח" אתה עונה, אני ניכנסת...

סוגרת מאחורי במהירות את הדלת ונועלת על בריח...

אתה יושב מאחורי שולחנך הגדול, מבין שזו לא דודתך שבאה לביקור ומחליף צבעים...

אינסטינקטיבית קם מהשולחן ומתקרב אליי

גוער בי בנימוס על מעשיי כאן...קצת כועס אפילו...!

אני ניצמדת אליך, מצמידה אצבע אל פיך ומורה לך להיות בשקט...שלא ישמעו...

אתה... המום... משתתק... ואני שולחת את ידיי לחבק אותך...

ניצמדת אל גופך ומצמידה אותך אליי בחוזקה... אתה מיד נמס... נכנע לקסם ומחבק אותי חזרה... לוחש באוזני... מה את עושה כאן? איזו הפתעה, התגעגעתי אליך כל כך! אבל פה? פה כל כך מסוכן... ואת כל כך משוגעת!

אני מהנהנת בראשי ואומרת לך "מסכימה עם כל מילה שלך! אני ממש משוגעת!"

"משוגעת עליך!" אני מדגישה ומחייכת אליך חיוך מקסים ומתרגש ומסמיקה כל כך...

אתה מריח את הריח של גופי, מרגישה אותך ניכנע... נכנע ליצר, לחרמנות, לתשוקה המתפרצת ממך כאשר ריח הבושם שלי, שאתה כל כך אוהב... עולה באפך...

מסובבת אליך את ראשי, מצמידה את שפתיי אל שפתיך...מרגישה את הזרם ההוא...שמדליק אותי... וגורם גם לי להיכנע... לגופי להתרכך... ולהיצמד לגופך כמחושמלת...

"אני לא מאמין על מה שעשית...אני לא מאמין!" - אתה ממלמל בין נשיקה לליטוף.../ מיזמוז...

אבל אתה לא יכול לעצור את זה... גם אני לא יכולה...

זה כמו רכבת שאיבדה בלמים...

כמו סלע כבד שניתק מהצוק...

שנינו אבודים...

כנועים לתשוקה של גופינו...

מרגישה את עצמי נידחקת אחורה לכיוון השולחן המשרדי שלך, העמוס...

נשכבת על הניירת, גופך מעליי... אתה שולח ידייך אל מתחת לשמלתי, אצבעותיך הרועדות מתשוקה מושכות ממני את החוטיני שלי, אני מרימה את ישבני ומסייעת לך לשחרר אותו מעל גופי...

אתה מעביר אותו לאורך רגליי בעדינות... וזורק אותו לריצפה.

שומעת את אצבעותיך המטפלות כעת באבזם החגורה שלך... שומעת אותו משקשק בעצבנות עד לשיחרורו, הכפתור נפתח...

איברך הזקור נישלף במהירות מתוך הרוכסן הפתוח...

נשימותיך כבדות וקצרות...

אתה אוחז בגופי בחוזקה ומחדיר את איברך אל איברי החם והשוקק כל כך לקראתך...

מפלח את גופי כאיבחת סכין מהירה...

הזין החם והקשה שלך... כל כך קשה לקראתי!

אתה מתנשף מעליי כמו חיה!

מחדיר לשון חמה בכוח אל תוך פי, דוחקת ודוחפת את הלשון שלי בתשוקה ואני איתה מתמסרת ומתמוגגת מהעונג והריגוש הרב שאני חווה איתך כרגע...

"שלא ייגמר לעולם..." אני מתפללת קצרות...

גם אני כבר קצרת נשימה תחתיך... אנחנו נמצאים רחוק מהמשרד שלך...

אתה דופק אותי חזק, עוד! ועוד! ועוד! לא מניח לי!

נאנק מתשוקה שעוד מעט תגיע לשיא...

גם אני כבר מתקרבת לשם, נירגשת כל כך מהסיטואציה ההזויה שגרמתי לה...

שומעת את איברינו המוצפים... וזה מגרה אותי נורא...

שנינו ניטרפים, נאנקים, נילחמים שלא ישמעו אותנו... עוד רגע...עוד רגע... ואתה בוטש בי בכוח והקצב עולה והחום איתו... ואנחנו מזיעים... מרטיבים אחת את השני... כן! כן! רוצה עוד!! אני גונחת...כן!... כן!... אתה עונה לי... אוח כן... אני כבר שם...אני מייללת תחתיך... מתחננת באוזניך... רוצה לגמור איתך באותה השניה בדיוק...!

אווווחחחח כןןן!!!! אנחנו מחניקים צעקה...

נמסים אחד על השניה...

מתנשפים...

סמוקים... ובטוחים ששמעו אותנו...

מעולה

לא יודעת אם כולם יעריכו כזו הפתעה... אבל כתיבה יפיפיה.

ואגב, האם את יודעת שהפתעה יכולה לגרור הפתעה

אשה חמה

New member
אם תרצי

עם האדם הנכון לך, כל הפנטזיות מתגשמות
אני יודעת הגשמתי כמה מהפטזיות שלי
הכתיבהשל הפנטזיות זה כמו כתיבתבקשה מהיקום למלא לך משאלה
אז קצת אומץ והאדם הנכון אז הגבולות נשברים
אבל בזהירות מחסום שנשבר הוא לא קיים לתחיה מחדש

למעלה