אצלך - או אצלי ???

אתנה33

New member
בטח שהיה מסתובב כמו שעון והצמח הוא

מקור החסידה :))))))))))))))) היינו לוקחים את הפרח היבש עם המוט במרכז שמים באדמה והוא ממש הראה את השעה כמעט בדיוק של שעון

magy

New member
תגיד לי בפעם המיליון

יש משהו שאתה לא יודע , אלומיניום???????????????????????

magy

New member
חמודדדדדדדדדדדדדדדדד

וגם צנוע. אמר כבר היידגר..... אני יודע מה אני יודע, אני יודע מה אני לא יודע אבל אני לא יודע מה אני לא יודע..... חכם לא????????????

REHVOT

New member
ברחובות לתפוז יש משמעות מיוחדת

אני נזכר בשיר של סעדיה דאמארי יש לה שני עיניים שיני שקדים בשוקולד מכירה?

זהבוש

New member
נכון לרחובות יש יחס מיוחד לתפוז../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כי רחובות סימלה הוא עצי ההדרים שמקשטים את העיר בכל פינה מהכניסה הדרומית ועד לכניסה הצפונית כך שלתפוזים ובכלל להדרים ברחובות יש משמעות מיוחדת, למרות פרדסים אין כבר הרבה על הרבה מאד פרדסים קמו גורדי שחקים למינהם . ובקשר לסעדיה דמארי היו לו שירים מקסימים כמו כל התימנים שהגיעו לרחובות והביאו זמר מקסים לעיר ואנשים מקסימים בכלל.

אתנה33

New member
ומה עם המשחקים האלו?

3 מקלות חמור ארוך חמור קצר מחניים גדול וקטן והיינו בונים בתים על עצים ועושים מלחמות חבורות :) סבא ואבא שלי בנו לי בית עץ ענקי בחצר של סבא והיינו חוגגים שם על עץ האנונה :) וזוכרים את המכוניות שבנינו עם חבל במקום הגה? והיינו עושים איתם רייסים בירידות של גבעתיים כי כמעט לא היו מכוניות בילדותנו:) אין ספק שהיה לנו הרבה יותר כייף מלדור הנוכחי חוזרת לי לשעה קלה להיות ילדה ולצוף בזכרונות............

redredole

New member
ובתי הקולנוע

של אותם ימים.............להצליח להתפלח..........סרטי טרזן........

עיניים

New member
ואת "אחת שתיים שלוש דג מלוח"

כבר הזכירו? ומה עם "אמבוש הארנק"? כשהיינו קושרים ארנק בחוט דיג שקוף, ובשעת בין הערביים היינו מניחים אותו על המדרכה שמעבר לכביש, ומחכים לקורבן הבא,,,, רק היה מתכופף להרים את המציאה ו...הופ - היינו מושכים את החוט, והארנק היה "בורח" לו בין הידיים,,, לראות את הפנים של הקרבנות המסכנים הללו - ולמות מצחוק,,, ומה על "כדורסל מדרכות"? כשעמדנו פנים מול פנים על המדרכות משני צידי הכביש, והיינו צריכים "לקלוע" בשפת המדרכה שממול- על מנת שיחזור הכדור לידינו,,, קלע - הרווחנו נקודה וזריקה נוספת. לא קלע - הפסדנו נקודה כמו גם את הכדור ליריב . והמשחקים של "אבא ואמא"? כתה עם מורה ותלמידים? חנות מכולת? בית מאוהל? לא היה גבול לפנטזיות,,,,

שוב קראת לי? עיניים שלי?

נחמד שאתם מזכירים את המשחקים הללו מכירה את רובם למרות שאין לי מושג מה זה 7 אבנים וגם לא שמתי ארנקים לזקנות ברחוב
לא מאמינה שהייתי כזאת ילדה טובה ולא התעללתי אגב, גן עליה שניה זה הגן עם מצפה הכוכבים, לא גן ריינס (ברחוב גולומב) איפה זה ריינס? המקביל, חושבתני גדלתי מתחת לגן עליה שניה בשכון למרגלותיו גן הילדים שלי היה מתחת לאנטנטת (כשעוד לא היו אנטנות) היה רק עץ תות גדול מימדים. אחר כך עברנו דירה, רחוק רחוק בערך שני רחובות
לחלק ששייך לרמת גן, בהמשכו של הרחוב היוצא מן הגן הימים היפים האלה

זהבוש

New member
כשדיברתן על ארנקים אני נזכרתי../images/Emo59.gif

בדבר ממש מכוער, שהייתי כילדה עושה, היתה לי חברה שגרה בקומה רביעית ברחוב הראשי בחולון, ושם ברב טיפשותינו היינו יושבות מחכות לגברים עם קרחת, וכל גבר עם קרחת חטף דלי מים על הראש, עד שיום אחד מישהו קצת יותר אמיץ עלה למעלה, וכמובן חיפש את החצופות ומצא רק את חברתי כשאני כבר מזמן לא הייתי באיזור, איך שהוא זה הגיע להורי שכמובן נתנו לי מנה רצינית, ואני בתמימותי שאלתי את אבי" אתה לא עשיתה דברים יותר גרועים לאמא שלך?" הוא סיפר איך הוא ישב על עצי אגסים וחיכה שאנשים יעברו והוא ישליך עליהם אגסים, בקיצור התפוח לא נפל רחוק מהעץ.

אתנה33

New member
ריינס הוא אכן המקביל לגורדון../images/Emo9.gif

מעוד ילידת גבעתיים גאה :)

טרה10

New member
רחוב ריינס.האם יודעים מה סימל

הרחוב המקביל לדיזנגוף..בתל אביב ..בזמנו.? תמהני.? [נבדק]

שקדי

New member
את חטאי אני מזכיר היום......./images/Emo4.gif

בתור ילדים היינו די שובבים ועשינו מעשי קונדס פעם הרגנו נחש מים קשרנו אותו בחוט ובערב שאנשים הלכו לאכול בחדר האוכל התחבאנו מאחורי שיח ומשכנו את הנחש לרוחב המדרכה כאשר משפחה שרק הגיעה מפולניה עם ילדים קטנים עברה במקום אב המשפחה פרץ בצעקות: אשלאנג....שזה כנראה נחש בפולנית היה נורא שמח...............

למעלה