אצלי חלש.

ZululuZ

New member
אצלי חלש.

התעוררה בעיה כזו. הפין לא עומד בדום מתוח, אלא זקור אבל לא הכי קשה שבעולם. מחפש פתרון לזה. דחוף. בעיה שניה. בסטוץ חד פעמי נתקלתי בחוסר לחלוחית וגם פתח שהיה "סגור". לא הצליחה החדירה מהסיבות האלו. עזרה דחוף. האם שימון למשל בשמן תינוקות או להעזר באצבע קודם? מה עדיף? ויאגרה , סיאליס, או אחר? מודע למצב הלא הכי הכי. עברו להם כמה עשורים מהיום שהפסקתי להיות בתול. מחכה לעזרה דחוף.

למה לחכות לעזרה../images/Emo35.gif

אם המצב כל כך דחוף,מדוע אתה פונה אל פורום ולא אל רופא מומחה
כל הפתרונות לעניין הזיקפה יהיו אצל רופא מומחה ולא אצל גולשי פורום חובבניים (שאת ההמלצות שלהם יש לקחת בערבון מוגבל). בקשר לבעיית הרטיבות-יש חומרי סיכוך ייעודיים בכל סופר פארם. לא הייתי ממליצה להשתמש בשמן תינוקות או בשמנים אחרים שהם לא מיועדים למטרה הזו, גם בגלל חוסר עמידות הקונדום (שאני מקווה שאתה משתמש בו) במגע עם חומרים שונים. בכלל,עדיף קודם להשתמש באצבע ולראות שהיא מוכנה, ולא ישר להיכנס פנימה...זה אלמנטרי,לא

ZululuZ

New member
למה צריך קונדום? לא עדיף טבעי?

מה היא השיטה הסינית למניעת הריון? לגמור בפנים! כך אומרים יותר ממילארד סינים. ויסלחו לי ההודים, והמוסלמים.

ruben74

New member
זה גם השיטה... ../images/Emo163.gif

של מיליוני אפריקנים להידבק מאידס ועוד מחלות כפיות! אז בהצלחה בזיונים הטבעיים שלך! ותבקש מחשב על יד המיטת בית חולים כדי לשמור על קשר איתנו...

ZululuZ

New member
תודה על עיצה! הגעת רחוק..בית חולים

למה? מי שדופק מת מאיידס.????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אבל תודה על הדאגה. קודם שיעמוד לי...

חופ שיה

New member
לא מבינה מה מצחיק בחיים שלך ?

מחלות מין ואיידס בעקבות מין לא מוגן (ללא קונדום) זה לא עניין לזלזל בו, זה קיים וזה יכול להיות אצלך במיטה , אל תקל ראש. מספיק רק פעם אחת (מתוך הטרק של אסטרל פרודקשיין - לקמפיין נגד איידס של משרד הבריאות) בקשר לזיקפה - יש מה לעשות וזה לא בפורמט ויאגרה וחבריה, רצוי להתייעץ עם רופא מקצועי.

קפוץ לסופר פארם וקנה KY

זה יעזור לך בעניין הרטיבות. ואכן השמנים שציינת לא רק שלא יעילים אלא עלולים לגרום לקרע בקונדום כאשר משתמשים בחומר הלא נכון.

למעלה