אצלי הכל בסדר.

אצלי הכל בסדר.

כבר כמה ערבים שהשיר הזה מתנגן לי בראש. אני מוצאת את עצמי חוזרת שוב ושוב על המנטרה הזו בתקווה שאיכשהו אני באמת ארגיש ככה. אבל אני לא. אין לי מושג מה קורה לי. אני מנסה בכל הכוח שלא להגיד חרדות כי זאת מילה שמאוסה עליי ששמה את כל מה שאני מרגישה במשבצת קטנה. אבל אין לי תיאור אחר מלבד הרגשה של אימה. חזרתי לתקופות רעות שבהן אני שוב שותקת שאין לי כח אפילו לזה. אבא שלי שוב איכזב. הוא אמר שהוא יעשה מאמץ למצוא רכב ולבוא כדי להביא לי משהו והוא לא הודיע שלא יבוא. אמא שלי צרחה עליי לפני שבוע בערך סתם בלי סיבה כי היא גילתה מאחותי שנפגשתי עם אבא שלי וחברה שלו. אז צרחות אל הטלפון וההאשמות. אחרי כמה ימים של שקט מצידה היא שולחת לי הודעות אשם על זה שהיא חולה ומקיאה ומטיחה בי למה לא התקשרתי. אני כותבת לה שבפעם האחרונה שדיברנו היא צרחה עליי סתם והיא שוב מצאה תירוצים והחלה במשב ההאשמות הרגיל שלה. כתבתי לה שאתקשר בערב. היא כתבה שהיא תהיה בעבודה ושמה לעשות היא חייבת לעבוד למרות שהיא חולה ואף אחד לא ייטפל בה. התקשרתי. היא לא ענתה. וכבר יום שלם לא חזרה אליי. נמאס לי מההתרפסות הזאת שהיא רוצה שאעשה. שסליחה לא נמצאת אצלה בלקסיקון. אני הודפת אנשים מעליי כמו שמעולם לא עשיתי. אין לי כוחות להאמין. בזמנים כאלה אני מתגעגעת לרעיון של אלוהים. ההרגשה היא של בדידות. אני לא זוכרת מתי חיבקתי מישהו. מתי נתתי שמישהו, מישהי יחבק אותי. אני מרגישה שאני נופלת ונופלת ולא רואה את הסוף. מאז שהתוודעתי לצער של בעלי החיים כל הראייה שלי על העולם השתנתה. אני רואה מוות בכל מקום. בצלחות. בשלטים. בפרסומות שברדיו. בריח שפעם אהבתי ועכשיו עושה לי חלחלה. אין בי כעס. אין בי מרירות. רק אדישות והמתנה לסוף כלשהו.

y8y8

New member
כל כך מזדהה ( ט' )

עם הקטע של בעלי החיים. גם אני לא מבינה לפעמים איך העולם ממשיך כרגיל כשחתול מרוסק לחתיכות על הכביש המהיר. היתה לי גם תקופה שלא הצלחתי להתעלם מהדברים האלה והם הרסו לי את כל האמונה בחיים ובכך שהעולם צודק או פיירי. אבל למדתי שצריך לעשות כל מה שאפשר כדי למנוע את הדברים הרעים האלו, ואת מה שאי אפשר למנוע - לנסות להדחיק להדחיק זה לא תמיד רע! זו לפעמים האופציה היחידה של האדם לשרוד

levshavur

New member
לנולדת מחדש

שלום לך קודם כל אני כל כך מבינה אותך לגביי בעלי חיים. אני צמחונית כבר הרבה שנים... בבית יש לי שתי חתולות בנות תשע..
אני גם יכולה להבין את תחושת המוות שאת מתארת כי היה לי מאוד קשה לעשות תורנות צהריים כי היא בשרית וזה הגעיל אותי...לפחות בינתיים הורידו ממני את התורנות הזאת...אבל יש לי תורנות ערב פעם בשאבוע וזה כבר יותר נסבל (שונאת תורנויות!!!) ובקשר לחיבוקים הנה אחד
אמנם וירטואלי אבל מכל הלב...
. לבשה.

ההודעות שלך שוברות לב

(כל פעם מחדש) אני חושבת שאולי דווקא כעס ומרירות יכלו להועיל. שלחכות בתחושת תבוסה למוות זה לא פחות ממזעזע. ושהלוואי שתוכלי למצוא בתוכך את הכוחות להתמרד מול כל זה (אבא שלך, אמא שלך, מי שלא מחבק אותך, העולם). יש יותר מדרך אחת לעשות את זה. את מוכרחה, אם את רוצה להמשיך לחיות, למצוא את שלך. (וכאן אנחנו תמיד מחבקות. אבל את צריכה כל כך הרבה יותר מזה, לא?..)

את מתארת סחיטה רגשית ומניפולציות רגשיות קשות

שמפעילים עלייך. הדרך היחידה שאני מכירה להתמודד עם זה היא להתרחק. לחתוך את הקשרים האלה. כן, גם אם אלו ההורים. את לא צריכה לשמש שק החבטות שלהם. את לא צריכה להקשיב לסחיטה הזאת, לצרחות האלה, להסתות של אמך נגד אביך. ועד כמה שזה נשמע בלתי אפשרי, אז להפסיק לצפות מהם. פשוט להפסיק. הם לא ישתנו. את היחידה שיכולה לשנות את התגובות שלך, ובמקום להעלים את עצמך, להעלים אותם מהחיים שלך. לדעתי רק כך תצליחי לשרוד בשפיות. הרחק הרחק מהם.

למעלה