"אצלי הכל בסדר"...../images/Emo79.gif
יודעת שלא בסדר משום שכבר לא כותבת, אבל עסוקה עד מעל לראש, בכמה משרות.. אמא לאמתי ולאליה (שבימים אלו חוגג חצי שנה להולדתו) משפחתון במשרה מלאה ומשרה נוספת בחווה
תודה לאל הכל בסדר. כל יום נכנסת לשלושת הפורומים, אבל משום מה לא מגיבה. מה שיש לי להגיד כבר אומרת בטלפון או במייל או דרך הפייסבוק (וכן, קראתי את ההודעה של נוגה אור בנדון). אמתי מקסים, מסתדר יפה בכיתה א' ואליה מתוק, ממש קסם. על האושר שאחרי אין מה להסביר לכן.. ומשהו קטן שרציתי לשתף: לפני שבועיים אליה חלה, דלקת ריאות, אינהלציות כל 4 שעות, אנטיביוטיקה וכל השאר.. שבוע שלם לא ישנתי בלילות ובימים עבדתי כרגיל. אחרי שבוע, בלילה הראשון שכבר לא הייתי צריכה לקום לעשות איהלציות ב-3 לפנות בוקר אמתי התחיל להקיא, כנראה וירוס. קמתי, עם כל העייפות, קילחתי וניקיתי אותו, לקחתי אותו אליי למיטה חיבקתי אותו והמחשבה שהייתה לי בראש: "תודה לך אלוקים על 2 ילדים מדהימים, ועל כך שיש לי סיבה לא לישון בלילות..." והנה שתי תמונות
יודעת שלא בסדר משום שכבר לא כותבת, אבל עסוקה עד מעל לראש, בכמה משרות.. אמא לאמתי ולאליה (שבימים אלו חוגג חצי שנה להולדתו) משפחתון במשרה מלאה ומשרה נוספת בחווה