"אצלי הכל בסדר"...

meytall0

New member
"אצלי הכל בסדר"...../images/Emo79.gif

יודעת שלא בסדר משום שכבר לא כותבת, אבל עסוקה עד מעל לראש, בכמה משרות.. אמא לאמתי ולאליה (שבימים אלו חוגג חצי שנה להולדתו) משפחתון במשרה מלאה ומשרה נוספת בחווה
תודה לאל הכל בסדר. כל יום נכנסת לשלושת הפורומים, אבל משום מה לא מגיבה. מה שיש לי להגיד כבר אומרת בטלפון או במייל או דרך הפייסבוק (וכן, קראתי את ההודעה של נוגה אור בנדון). אמתי מקסים, מסתדר יפה בכיתה א' ואליה מתוק, ממש קסם. על האושר שאחרי אין מה להסביר לכן.. ומשהו קטן שרציתי לשתף: לפני שבועיים אליה חלה, דלקת ריאות, אינהלציות כל 4 שעות, אנטיביוטיקה וכל השאר.. שבוע שלם לא ישנתי בלילות ובימים עבדתי כרגיל. אחרי שבוע, בלילה הראשון שכבר לא הייתי צריכה לקום לעשות איהלציות ב-3 לפנות בוקר אמתי התחיל להקיא, כנראה וירוס. קמתי, עם כל העייפות, קילחתי וניקיתי אותו, לקחתי אותו אליי למיטה חיבקתי אותו והמחשבה שהייתה לי בראש: "תודה לך אלוקים על 2 ילדים מדהימים, ועל כך שיש לי סיבה לא לישון בלילות..." והנה שתי תמונות

שאליונת

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo99.gif

אני עדה!! להשיג ממנה משהו בחווה זה אימפוסיבל מעל 230 חברים הא? ותמיד איזה מאה בסטנד ביי אז ברור שאין לך זמן
(את קולטת שנושלתי על ידי אריאלי??? אני עכשיו טובה רק כשהוא צריך לרשום לאנשים הודעות
) ואת לא תספרי לי איך אני משיגה כסף???

../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מיטלוש יקירתי, הם מקסימים משהו! איזה נחת! תהני מכל שנייה! המון בריאות חיבוקים ונשיקות מירי

שאליונת

New member
אגב אני כל כך מבינה מן הסתם

אתמול ארד הקיא עליי שניה לפני שהייתי אמורה לצאת מהבית ודקה אחרי שהוצאתי את הבגדים מייבוש וכל מה שעשיתי היה לצחקק כמו אהבלה על כדורים ולנשק לו את הפה
(מדהים למה אני מסוגלת הפעם
)

אמאדובה

New member
עונג צרוף

איזה זוג מתוקים הם, כיף לשמוע שהכל טוב בחיים ובחווה (חוץ מהוירוסים כמובן, מי המציא אותם?)

תמי ס

New member
עזבי אותך מהחווה

האקווריום - זה השוס האמיתי... יא ראבאק, כמה זמן זה שואב
והבנים שלך משו משו.

ברבי28

New member
תמיס - אנחנו פותחות קבוצה

"גם אני רוצה שתמיס יהיה שכנה שלי באקווריום"

שאליונת

New member
האקוואריום הזה דפק לילד את הראש בחיי../images/Emo3.gif

כל היום הוא בלחץ שלא ימותו הכעורים האלה אשכרה היום שלנו נשמע ככה אריאלי מה זה??(מוצאת אותו בשש וחצי בבוקר ליד המחשב) -הדגים עלינו עוד שלב אימא
אריאלי ציחצחת שיניים? -אימא אני יכול עוד בדגים? -לא ציצחת שיניים? אז את תטפלי בהם טוב? לא, צחצח שיניים (בכי היסטרי ) אבל הם ימותו וחוצמיזה לא נעלה שלב
עכשיו תעשו קופי פייסט על כל נושא שיחה אפשרי אוכל בגדים חוגים ואפילו כשאני אומרת לו אני אוהבת אותך הוא עונה לי טוב אבל אל תשכחי להאכיל את הדגים שלי..... ושתבינו יש לו עוד הגבלת חצי שעה ביום ועדיין כל היום הוא טוחן את השכל עליהם ועל החווה והפטוויל הדביל הזה (אאאאאאאאאאררררררררררררררר ארורים כל הווילים שבעולם)

עדיקים

Active member
איזה מדהימים שניהם../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אליה ממש גדל, רואים שמלא זמן לא נפגשנו. איזה כייף לקרוא את שורת הנחת המקסימה שלך בסוף מסכימה איתה אמן שלא נישן ורק מהסיבות הטובות האלו
.

meytall0

New member
יקירתי, איך היה אתמול???

חיפשתי ולא ראיתי עדכון.. אתקשר מאוחר יותר..

evemon

New member
איזה ילדים חייכנים ומקסימים

טפו טפו טפו
כלכך, אבל כלכך, מסכימה עם משפט הסיכום שלך. אמן אמן שתחשבי כך לעד!!!!!

שלומית76

New member
מקסימים ../images/Emo57.gif איזה כייף לראות!!

שתמיד תהיי עסוקה רק בדברים טובים. מתגעגעת.

למעלה