אצלי או אצלך?

אצלי או אצלך?

הכרתם, נפגשתם והכל עבר חלק ויש לציין אפילו מוצלח. עברה פגישה אחת, שתיים, מי יודע אולי אתם כבר בעשירית. כל אחד/ת בזמן שלו/ה ובקצב שלו/ה. מגיע השלב שאי אפשר לברוח ממנו, שלב ה"אצלי או אצלך" המפורסם. שלב זה מתחלק לשניים, בניגוד להנחה הסוברת כי קיים רק חלק אחד בשלב זה.
חלק א' - אצלי או אצלך - המפגש האישי האם יש לכם העדפות למפגש הביתי הראשון? האם תעדיפו להגיע לבית שלו/ה קודם ורק אז להזמין לשלכם, או שתעדיפו קודם להזמין לביתכם ורק אז לקבל הזמנה לבית שלו/ה? אם יש חשיבות ומשמעות מאחורי הבחירה והיא אינה אקראית - מהי בעצם ולמה? מי מזמין ראשון תופס? אתם מחכים להזמנה או מז\מינים את עצמכם/אותה/ה?
חלק ב' - אצלי או אצלך - המפגש המשפחתי נו, באמת.. אי אפשר להתחמק מהמפגש הזה לאורך חיים שלמים. מתישהו שהוא כל כוחות הטבע והיקום מתאגדים סביב שולחן קטן שכולל אתכם ועוד מליון פרצופים בוחנים של המשפחה. השאלה הנשאלת מי ראשון, מתי, למה וכמה... קודם החמולה שלכם ואז שלו/ה? קודם שלו/ה ואז שלכם? למתי אתם מחכים עם זה? מציעים לבד או מחכים להזמנה? מה החלק של החלק הזה (
) במערכת היחסים? אצלי או אצלך?

לא משנה לי

אני לא אזמין את עצמי אליו אם הוא יזמין אני אלך אם הוא לא יזמין אני לא אשים לב...אלא אם כן פתאום אני אקלוט שהוא לא מזמין אותי בשלב שהוא כבר אמור כן.. אני אזמין אותו אליי בהחלט, בשלב די התחלתי בלי יותר מידי רשמיות.. פשוט "יאללה, מתי אתה בא אליי?" לגבי המשפחה לא מפגישה את המשפחה שלי עם אף אחד עד שאני לא סופר רצינית לגביו מיותרת לי הסיטואציה זה לא ביג דיל בשבילי אם במקרה ייצא להם להפגש. אבל לא הייתי מעוניינת בארוחת ערב משותפת או כל דבר רשמי, ואם אפשר להמנע לגמרי עוד יותר טוב. לגבי הצד שלו, אין לי בעיה אם הוא ירצה ויהיה חשוב לו או סתם ייצא, סבבה, אבל אני לא מהמסתקרנים יותר מידי לפגוש משפחות..ולא מתעניינת בזב בשלב התחלתי. מעדיפה שזה יהיה לאט לאט ובשלבים יום אחד לצאת ואחותו מצטרפת אחר כך להזמין את אחיו יהיה לי יותר נחמד להכנס אליהם הביתה גם אם זה בקטע רשמי , כשיש יותר מפרצוף אחד ידידותי עבורי בסביבה...

לא בהכרח דיברתי על שלבים התחלתיים

דווקא כיוונתי לכיוןו היותר רציני של הקשר כבר.. בעצם כל אחד מתי שהוא מרגיש לנכון. אני כמוך, לא מביאה הביתה מישהו עד אשר אני בטוחה מליון אחוז ששווה לי להציגו בספני המשפחה. הבית שלי (המשפחה) זו חלקת אלוהים שלי, ואני לא חופשת אותה בפני עוברים ושבים. לבוא למשפחה שלו? אם יזמין, אבוא. אני אעדיף קודם להפגיש עם המשפחה שלי, זה חשוב לי השלב הזה. לגבי חלק א' - אני אעדיף קודם אצלי דווקא. אצלו, אחרי מספר פעמים, תלוי בהרגשה, אני אזמין לבד או אעלה את הנושא. נשמע קטנוני, בכתיבה, אבל בתחושה בזמן אמת זה נקודות חשובות (לפחות עבורי). |כלניח|

אני אגיד לך את האמת

אני כל כך לא מייחסת לזה חשיבות ולא עושה מזה דרמות שלא אכפת לי מי מזמין קודם ומי רואה את מי קודם אבל שום דבר ממה שאת כותבת לא נשמע קטנוני ונכון, לפעמים דברים בכתב נשמעים שטחיים וקטנוניים אבל הרגשה אישית זה מאוד חשוב...

ד נ י ת3

New member
יקירתי המהרהרת...

בואי נגיד שלגבי חלק א' - זה לא משנה. לגבי חלק ב' - אין לך מושג כמה חרדות העלת אצלי רק מהשאלות האלה.

למה אני לא מופתעת? ../images/Emo13.gif

אני משום מה התברכתי בכשרון להכניס אותך למצב חרדתי בעשרים שניות פעם זה המילה זוגיות היום זה "מפגש משפחתי" מה יהיה איתך? לא תתני לי להשחיל מילה בלי שתכנסי למצב היסטריה עם נטיה לקוצר נשימה?
זה רק בגלל שאת בדרך... וזה רק בגלל שאני אוהבת... וזה רק בגלל שאין בגלל!!

phizik

New member
מעדיף קודם אצלי,יותר נוח מאחר ואני

גר לבד ללא שותפים ובנוסף אצלי בדרך כלל יש יותר אופציות לבילוי. לגבי הורים פעם לא ייחסתי לזה חשיבות ומאחר ורוב הקשרים בשנים האחרונות היו עם "מהגרות" אז נהגתי להזמין אותן די בהתחלת הקשר לארוחת ערב משפחתית בשישי אצל הורי שלא יהיו לבד.כיום זה לא דבר שאעשה מהר. כנ"ל גם לגבי להגיע למשפחה של בחורה שאני יוצא איתה. בכל מקרה ב 2 הקשרים הרציניים שלי ההורים משני הצדדים נפגשו יחסית מהר כי בכל מקרה אני נוהג לעשות ארוחות גדולות והייתי מזמין את שני הצדדים.

MaYcHuK

New member
מתי?????? מתי תזמין אותי לארוחה????

כמה עוד אפשר לרמוז לך ולנסות לפתות אותך אה??????????????????????????????????????????????????????

phizik

New member
מה לעשות??? אני קשה קליטה...

אנחנו אולי נעשה אצלי מפגשון + הדלקת נרות והסושי המיוחל
נראה איך יסתדר.

MaYcHuK

New member
אני ואתה?

הוצ'ייייייייייייייייייייייי מאמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מאיצוק מתרגשת אבל הלו שאדוני רק יבין שאני לא קלה להשגה ואם אתה מדליק לי נרות ומכין לי סושי אתה מחוייב אלי סקס ולכי הביתה לא אצלי זה ברור לאדוני?

phizik

New member
את ...אני ....ו...כל השאר ../images/Emo3.gif

אולי נארגן משהו לחנוכה.

MaYcHuK

New member
תגידי לי את? את חייבת להיכנס לכל

מקום? אני מנסה ליצור ערב רומנטי עם פיציק ואת הורסת לי?????????? רעה אחת!

למעלה