אצטדיון חדש בבניה?

מוצארט

New member
אצטדיון חדש בבניה?

חזון אחרית הימים? הטרקטורים יורדים האם חזון אחרית הימים של האצטדיון החדש קורם עור וגידים? אתמול בלילה קיבל חיים ישראלי קבל עבודות העפר שזכה במכרז טלפון מראש העיריה יעקב טרנר ובוא דרישה להוריד את הכלים הכבדים לב"ש ולהתחיל בעבודות. כמובן שיש לסייג את העניין ולציין כי מדובר בעבודות עפר של יישור השטח ומגרשי החנייה וכי בעבר התגלעה בעיה לא קלה של מימון הפרוייקט, מה שאף גרם להחלטה להקטין בשלב ראשון את קיבולת האצטדיון. בואו נקווה שתישאר קבוצה עד שיסיימו את הבניה.
בלם קרואטי מגיע למבחנים. סטיפה מאטיץ, בלם קרואטי ששיחק בעבר בהיידוק ספליט, בפ.צ ציריך משוויץ, ובפוסוג'ה מבוסניה. מאטיץ שיחק מ 98 ועד 2001 בספליט, משם עבר לואשאש ההונגרית, פוסטוג'ה הבוסנית וב 2003 לפ.צ ציריך השויצרית. מאטיץ שהגיע לציריך שם שיחק גם מאטה באטורינה לא הרשים, "מאטיץ חייב להיות יותר אגרסיבי" הסביר המנג'ר של ציריך לאחר שהקרואטי קיבל את ההזדמנות בעקבוצת פציעתם של שני שחקני הגנה. בסיום העונה לאחר שהחוזה שלו בציריך הסתיים, חזר מאטיץ לשורות פוסטוג'ה הבוסנית.
על כל הליכלוך בעניין אופיר חיים אני לא רוצה לדבר. אנחנו האוהדים תמיד אהבנו, תמיד אוהבים ותמיד נאהב אותו, ושתלך ההנהלה לקיבינימאט.

RED OR DEAD BS

New member
איצטדיון...?

קודם שיבנו קבוצה כמו שצריך, אח"כ נדבר על האיצטדיון, ואני בספק אם ב 10 שנים הקרובות יעשו עם זה משהו

מוצארט

New member
../images/Emo86.gif אופיר חיים - פרק אחרון

אופיר חיים - פרק אחרון/נוי דקל גם הפעם, כמו בכל פעם שמזכירים את השם אופיר חיים בבאר שבע, יש סערת רגשות. הנה אותו אופיר ,שעד לא מזמן שיחק בקבוצה שלנו, עם מספר 18 על הגב במדים האדומים, אותו אחד ישחק עם אותו מספר 18, על אותו גב, במדים צהובים-כחולים, בקבוצה החדשה שלו, קבוצת נעוריו- מכבי תל אביב. אף אחד בעצם לא יודע למה אופיר לא סגר בהפועל באר שבע. למה פתאום אף אחד לא נלחם עליו? למה פתאום זה לא הסתדר? למה הם אמרו בהתחלה שהם ילחמו, והם שיקרו? למה בשביל שחקן כמו אופיר, שהוא נחשב שחקן בית לא נלחמים? בגלל שלא נלחמתם בשביל שום שחקן בית אחר שהיה פה ועזב, או אולי נאלץ לעזוב? למה, קבוצה כמו באר שבע, לא יכולה להבטיח את הדבר הבסיסי כמו הישארותו של אופיר? או כל סמל אחר שעזב בתקופה האחרונה? למה במקום לחשוב על הפקת ענק לחזרתו של אופיר, אנחנו חושבים עכשיו על מתנת פרידה? למה אנחנו תמיד צריכים לוותר ולהפסיד שחקנים כמותו? למה תמיד האוהדים שלנו נאלצים להתפשר ולהשלים עם המצב כמו שהוא? למה קבוצות אחרות נהנות מהשחקנים שלנו? למה אופיר חיים לא משחק בהפועל באר שבע?! כולנו יודעים שאם זה היה תלוי בנו (האוהדים) ובאופיר, הוא מלכתחילה לא היה עוזב בכלל לטורקיה. אז למה אנחנו? למה אופיר? אולי כי הקבוצה שלנו, זו כבר לא אותה קבוצה שהייתה פעם, לאחר השנתיים האחרונות הקבוצה הזו הפכה להיות נטולת סמלים, נטולת אהבה טהורה לסמל, נטולת שחקנים שאיכפת להם באמת ובתמים מהקבוצה, נטולת מנהיגים, ואחרי כל זה, יש עוד אנשים שמתפלאים למה אנחנו מועמדים לירידה. אתם לא מבינים? אתם באמת לא מבינים שזה לא קשור רק למאמן או להנהלה או לאוהדים, תסכלו סביבכם, תחפשו שחקנים שאכפת להם באמת, תחפשו את המנהיגים שהיו פה ועכשיו הם מפוזרים בכל רחבי הארץ? תחפשו שחקן אחד שאחרי גול ינשק את הסמל ולא ירוץ כמו דביל לחבק את המאמן או עושה איזה תנועה של איזה אווירון, תחפשו את אותם שחקנים, כשתמצאו אותם, תודיעו לי, למרות שאני בטוחה שכבר יהיה מאוחר מדיי. והנה, אופיר, חזר לארץ, חתם במכבי, וכמובן שהופעת הבכורה שלו במדים הצהובים תיהיה מול הקבוצה לשעבר שלו, הפועל באר שבע, הקבוצה שלנו. הקבוצה שלמענה אופיר עשה מעל ומעבר, הקבוצה שלא החזירה לו תמיד באותו מטבע, הקבוצה שאופיר נקשר אליה, נשם אותה וחי אותה. אני בטוחה שאני לא היחידה שכששמעה שאופיר חיים חתם במכבי תל אביב, הרגישה דקירות שכאלו בלב. בדיוק אותו כאב כששמענו שאופיר עוזב לטורקיה, בדיוק אותו כאב כשאופיר התנדנד לפני כמה עונות בין הפועל למכבי. בדיוק אותו כאב, עמוק בתוך הלב, איפה שאופיר נמצא, היה, ויהיה. תמיד.

X יו יו S

New member
הא וגם

לא הבנתי למה היא מתכוונת בקטע הזה "אתם לא מבינים? אתם באמת לא מבינים שזה לא קשור רק למאמן או להנהלה או לאוהדים, תסכלו סביבכם, תחפשו שחקנים שאכפת להם באמת,"

מוצארט

New member
מה לא הבנת?

"שחקני הבית", אלו שגדלו הרבה שנים עם הקבוצה, הלכו ואינם. מי כבר נשאר? אלימלך? סגרון? הם כבר עייפים מהמלחמות האינסופיות ומהבלאגן בקבוצה.

מוצארט

New member
../images/Emo79.gifושבו בנים לגבולם - גיל שגיב

לפני שנתיים כך אומרים בדרום, היתה כאן קבוצה שנתנה לחלום, על הישגים וניצחונות, על עתיד וורוד של הצלחות, ואז החלו בשחרור שחקנים, מבלי להקשיב להאוהדים, על לופא נזרקו אמנם ביצים, אך אליניב עבר לירוקים, והעונה במהלך מדהים, איבדנו את אסי רחמים, לאחר מספר מחזורים, אלעד עבר לצהובים, אופיר שבחר לטורקיה לעזוב, כשחזר לבש צהוב, וכך הקבוצה התדרדרה, אל התחתית מהפסגה, זה הזמן להקשיב לזעקת האוהדים, ולהשיב את הבנים!!

האמת..איצטדיון...

חדש? לדעתי צריך לקחת דוגמא של איצדיון בהולנד ,סקוטלנד,ושוויץ (תורידו את פ.ס.וו ,איאקס,סלטיק,ריינג'רס),כי זה : 1) קרוב לדשא,וגדר הפרדה שיגיע לאזור המפשעה של מבוגר ממוצע. 2) יש לו 4 פינות ואין חומה ועץ כאילו אנחנו בליגה סורית,כמו פ"ת וחיפה. 3) גג מקורה על כל היצעים. 4) שלא יראה גבוה מדי כי באירופה,ואני לא יודע איך,פשוט כל כיסא ,ולא משנה מאיזה מקום באיצטדיון,רואים כאילו אתה שורה ראשונה. 5) לא ע נ ק ! וכן שישמעו ה ד של הוווו(החמצה כאילו,חחח)! כי אם אנחנו רוצים להראות ש ה כ ל מלא אז צריך לעשות אותו מס' יותר ריאלי של כיסאות. 6) שווה להמשיך ל"כתבה הבאה שלי"

הכתבה הבאה שלי...

6) אתם עדים ,ואני מרשה לכם ליצור קשר עמי במייל בתפוז: אם ו..האצטדיון יתחיל להיבנות (ולא סתם ליישר חולות),ואני יראה שיש שלד לאצטדיון... אני...אופיר ראובן..מעריץ "היהודים" ו"הפועל באר שבע".. ירוץ רק עם מכנסים ונעליים עלי.כל השאר ישארו אצלכם עד שאסיים את הריצה. "אני חתום בזאת,על (אולי) הקמת איצדיון חדש.." (מתוך הספר:זה מה שעושה לך 12 שעות עבודת לילה).

RED OR DEAD BS

New member
בקיצור בלומפילד.. האיצטדיון

שהכי כיף להיות בו, קרוב לדשא והאקוסטיקה מדהימה

RED OR DEAD BS

New member
הייתי בטדי כמה פעמים זה תלוי מאד

איפה יושבים, ולרוב היציע לא כ"כ קרוב לדשא, לעומת בלומפילד שמכל שער (גם מאחורי השער) רואים מצויין, מה גם שהאקוסטיקה בטדי לא משהו בכלל לעומת בלומפילד שהיא מצויינת

קישוא

New member
אה?

האקוסטיקה בטדי לא משהו? האדרכילים הינדסו את הגגון בטדי במיוחד כדי להגביר את עוצמת ואיכות האקוסטיקה.

RED OR DEAD BS

New member
לצערי יגידו זאת גם אוהדי בית"ר

פשוט לא שומעים אותכם חזק, אולי רק בפתיחת המשחק שאתה עוד מצליח לשומע משהו אבל רוב המשחק לא שומעים כלום לעומת כל צעקה בבלומפילד, וגם אהבתי ת'מבנה שלו קטן וחמוד מתאים בול להפועל ב"ש, אני רק מקווה שאת האיצטדיון החדש יצבעו כולו באדום !!! על מנת לתת הרגשה של גהנום ולא כמו הניסיון המצחיק הזה של צביעת הטריבונות של שער 5

למעלה