אצה כחולה

מקוםבלב

New member
אצה כחולה

שלום לכם, שמעתי רק לאחרונה על האצה הכחולה. רציתי לדעת האם יש למישהו ניסיון איתה, ובכלל לקבל פרטים נוספים. הסתכלתי על המידע שהופיע בעבר אבל ההודעות מלפני הרבה זמן ובעצם אין מידע. תודה.

מקוםבלב

New member
למה?

אני באמת רוצה לקבל עוד מידע על האצה המדוברת. אני מטפלת ברפואה אלטרנטיבית ולא שמעתי על זה. בזמן האחרון הגיעו אליי כמה פעמים שאלות על האצה. לכן שתפו אותי בכל מידע אפשרי לטוב ולרע. ערב טוב.

zivadina

New member
עוד מידע

בספריית "קישורים" שלנו יש מדור שנקרא "טיפולים ברפואה משלימה", ושם יש מספר קישורים על אצה זו. לא ראיתי מחקרים על יעילותה, ובנוסף, צריך להזהר מאוד בבחירת המשווק, כי יש אצות שעלולות להיות רעילות. ספריית הקישורים היא בכותרת הכחולה מעל הפורום.

טבעלי

New member
אצה כחולה ירוקה

אני נותנת לבן שלי כבר שלושה וחצי שבועות ורואה שיפור בכמה מישורים: מצבי רוח, מצבים ריגשיים , התיאבון גדל ומוכן לאכול דברים שלא אכל קודם. התחלנו לעבוד על חוברת עבודה ללימוד אותיות והוא משתף פעולה. מחוויה שלי אני מרגישה שיש שיפור , אך לא פותר לגמרי את בעיית הריכוז. כן מוריד את רמת האימפולסיביות בצורה יפה. לפי התרשמות שלי מהשימוש ברטלין פה בפורום האצה הכחולה לא מביאה לקשב והריכוז שמביא הרטלין, אך אני עדיין רוצה לתת צ'אנס לרפואה המשלימה. כמטפלת ברפואה זו יש לי הרבה אמון בשיטות השונות, אך אני גם מבינה הורים שמטפלים ברפואה הקונבציונאילית. לי באופן אישי מאוד קשה לטפל בתרופות קונבנציונליות בעיקר משום שאצלנו בבית מקפידים על אוכל בריא, תרופות הומפאתיות וצמחיות, הבן הקטן שלי נולד בבית ולא חוסן בחיסונים. אני בעצמי מטפלת בשיטות שונות. עוברת עלי תקופה מאוד קשה ואני בשאלה מאוד גדולה מה מתאים ביותר לילד שלי. יום נפלא וקסום

05 מיכל

New member
אני מברכת אותך

על גישתך המאוזנת, האחראית והפתוחה. בהצלחה!

מקוםבלב

New member
שלום לך,

אני רואה שאת מטפלת ברפואה אלטרנטיבית לכן אני רוצה להפנות את תשומת ליבך לקינסולוגיה שעובדת נפלא עם ילדים עם בעיות של קשב וריכוז. אם תרצי עוד פרטים אשמח לתת לך. ערב נפלא.

טבעלי

New member
קינסולוגיה

שמעתי על השיטה , אך לא לפרטים, אשמח לקבל פרטים נוספים. תודה ויום נפלא

למעלה