אצבע סכין

אצבע סכין

שלום רב לכל באי הפורום שאלתי היא יש לי אצבע שיש לה עור בצורת סכין. מדובר באצבע מס' 2 (אחרי הבוהן ) בצד הפנימי שלה יש סיומת של צורת סכין מישהו יכול לעזור זה ברגל ימין. תודה מעמקי הלב

vca

New member
בגדול ובכללי - אצבע 2 משוייכת לראיה

עכשיו אפשר להתחיל לשאול כל מיני שאלות על הראיה שלך, על צורת ההתבוננות שלך על עצמך, על העולם, על החיים, על צורת ההתקדמות בחיים .. תרצי/ה לתת יותר פרטים ?

כן אז..

אומנם התחלתי להרכיב משקפיים לפני כחודש ימים אבל ברור שלא לזה התכוונת. אניסיימתי ללמוד רפלקסולוגיה לפני שנה ועד היום לא עוסקת בזה כיוון שאין לקוחות וזה ממעיס את המקצוע עלי ואני כועסת מאוד.כל חיי תקועים אי שם בבור עמוק ושחור ואת הנר רו הפנס לא לקחתי איתי לשם.

csh018

New member
בוקר טוב ממעוף הציפור

כמה סימלי הנייק שבחרת לעצמך ואצבע 2. אצבע 2 מדברת על תקשורת אינטואיציה העין השלישית. ואת בחרת במקום להתחבר להיותרחוקה מלמעלה? חמודה תורידי גובה תתחברי לאנשים תספרי להם מה את עושה ואולי אחד ינסה היה טוב יספר לחבר שיספר לחבר שיספר לחבר.... לא היה טוב חפשי חבר נוסף. אך את זה עושים רק מהקרקע ולר ממעוף הציפור, לצערי הנוף בטח יפה משם אךאין תקשורת!!!! מקווה שהדלקתי לך פנס. שלומי

כועסת

יקרה שלנו אל לך לכעוס לא על עצמך ולא אל אף אחד. ראשית תוצאי את עצמך מהבור,תעשי מדיטציות,תרגיעי את נפשך. תביני שרפלקסולוגיה זה לא סתם לעסות את כפות הרגליים. כשמטפל נמצא "בג'יפה" הוא אינו יכול לטפל ואף לא יגיעו אליו. מה למדת מעבר לרפלקסולוגיה? תחליטי שאת נמצאת במקום מואר ותעבדי על עצמך ותראי שהכל יתבהר. כאמור ראשית טפלי בעצמך ובע"ה הכל יסתדר. גם לי ואני מאמין שלכולנו יש עליות וירידות בחיינו-כי אנחנו כולנו בני אדם,אך עצמתנו היא שרמת המודעות שלנו וההקשבה והראיה של עצמנו בגלל שלמדנו יש לנו את הכלים להתגבר ולעבור את המכשולים השונים. אז קדימה יקירצתי תחליטי לעמוד על רגלייך וצאי לדרכך. בהצלחה

למעלה