אצבעות ברוח

אצבעות ברוח

יש רגעים בהם האצבעות פולשות למקומות מסתור ומעוררות תשוקה פרועה ישנם ימים בהם מספיקה נגיעה אחת לעורר מחשבה סוררת, מלאה זימה. ישנן אצבעות איתן אתה הולך רחוק, עד לרגעי אינסוף של תאווה. ויש אצבעות, מטופחות ככל שיהיו, שמבעירות אש שורפת ומכלה. הרוח נושאת עימה אלפי צלילים ומעשיות. לחשושים, שמועות, אמת ושקרים. יש מי שישמע, ואין מי שיקשיב. רוחות רעות מנשבות. יש תמונות שגם עיוור יכול לראות. רוחות רעות עוברות בין הבריות.

רוחך דיברה אליי

"רוחות רעות עוברות בין הבריות" - חזק ביותר. גם רואה פה אצבע נוספת. אצבע מאשימה או מוקיעה.

מיכאלל34

New member
לא יודע למה אבל זה הזכיר לי

People are strange when you're a stranger Faces look ugly when you're alone Women seem wicked when you're unwanted Streets are uneven when you're down When you're strange Faces come out of the rain When you're strange No one remembers your name When you're strange When you're strange When you're strange People are strange when you're a stranger Faces look ugly when you're alone Women seem wicked when you're unwanted Streets are uneven when you're down When you're strange Faces come out of the rain When you're strange No one remembers your name​

הזוייה

New member
איזה אצבעות עישנת?: )

לא סתם שרים "עשר אצבעות לי יש כל דבר יודעות הן.." הידיים הללו בעזרת האצבעות חופנות שדיים, היד הזו נשלחת אל תוך הירכיים ומתקבלת בדחייה או ברצון, כמאיימות להמיט חורבן על הרקמות העדינות שיהפכו לעקצוצים נעימים. האצבעות הללו גורמות לחיוך בריא שלעיתים מסויג, פחות חד משמעי. האצבעות הללו שואבות כמו מגנט יבבות עונג ונימת ניצחון. את הידיים הללו שוטפים כי הן מזוהמות מפנים ולפעמים טומנות בתוכן אכזבות. רק הקטע עם הרוחות הרעות- לא התחבר לי טוב, כאילו העלית מהאוב איזו סרט אנימציה ממצה של שתיים שלוש דקות. לחיי הידיים והאצבעות

למעלה