יש פה כמה עניינים שדורשים סידור:
א', נכון, סאנסה היא נקודה רגישה בעבור פטיר, אבל זה לא אומר שהיא תגרום למפלתו. לבחורה, לפחות כרגע, אין את השכל הנדרש כדי לעשות משהו שאכן יוכל להפיל את פטיר. כל עוד היא בקן נשרים, היא לא יכולה לעשות שום דבר. ב', פטיר הוא בהחלט דמות מפתח כאן, ואני מאד בספק אם הוא לא הביא את דאינריז בחשבון. אתם שוכחים שהוא כן היה במועצת המלך, הוא כן שמע את הדיווחים ואת החדשות על דאינריז, הוא כן ידע שהיא חיה וקיימת. לא ייתכן שהתוכנית שלו התעלמה ממנה. ג', אתם מעט מזלזלים ביכולת ההתקדמות של פטיר. נכון, הוא התחיל מכלום. אבל הוא סבלני. הוא המתמרן הכי טוב כאן, כי הוא בוחר את נקודות האחיזה הכי טובות. הוא בוחר נקודות אחיזה שבהן הוא יכול לבחור בכל רגע לאן נוטה נאמנותו. לדוגמא, קן נשרים הייתה בחירה מעולה מסיבה מאד פשוטה- כבר מתחילת המלחמה קן נשרים הייתה מעוז נייטרלי. כל עוד הוא שם, הוא יכול לשבת ולהרהר למי תמיכתו נתונה ומי ישרת את מטרותיו הכי טוב. ד', העניין של פטיר בסאנסה לא נובע רק מדמיונה לקייטלין. אם טיריון מוסר מהדרך, פטיר יכול להתחתן עם סאנסה. וכרגע, לסאנסה יש זכות גדולה מעין כמוה לדרוש שליטה על הצפון, גם אם הוא מובס. כרגע זה יכול להיראות מוזר, אבל כנראה שפטיר יודע משהו שאנחנו לא יודעים. כל כמה שנראה כאילו סאנסה מהווה נקודה רגישה אצלו, אני בספק אם היא כזו באמת. ה', הדבר היחידי, אולי, בכל העסק, שיכול לזעזע את התוכנית של פטיר ליסוד הוא טיריון. וואריז, כל כמה שציפוריו הקטנות מלחשות, ממוקד יותר מדי בתוכנית מסוימת, שלפי דעתי היא להביא את דאינריז לווסטרוז. טיריון לעומת זאת, הסיר סוף סוף כל מגבלה משפחתית-חובתית שהייתה לו. הדבר היחידי שנותר לקוות זה שעכשיו שהוא הולך לאיפה שדאינריז נמצאת, הוא יתחיל לעשות קצת יותר אקשן. ו', ביננו- אני לא בטוחה שפטיר רוצה להיות על כס הברזל. ממש ממש לא. פטיר יודע שכס הברזל הוא הנקודה הרגישה כאן. הוא יודע שבגלל זה יש עכשיו את הכאוס הנוראי הזה שמאפשר לו לטפס לאט וגבוה. לא נראה לי שזו המטרה הסופית שלו. לעומת זאת, אי אפשר לדעת מה כן.