אפשר?

אפשר?

יש מקום למישהי נוספת כאן? אני קוראת את ההודעות שלכן בנות ואני פשוט כולי עם פה פעור. הסיפור שלי אולי קצת אחר היה לי חבר שהבטיח לי עולם אבל לא אהב לעבוד ואז גיליתי שאני בהיריון ומאוד שמחתי על כך אבל החבר רק רצה ורצה בלי שיהיה לו מה לתת מעצמו אפילו לעבוד הוא לא עובד ואני בשבוע השמיני בפלא השמיני מרגישה שקיבלתי את המתנה הכי יפה מהחיים אבל מתוחה איך אוכל לעמוד אל מול קשיי החיים מי יכולה לתת לי כמה עצות לדעת אולי אם יש לזכותי אי אלו זכויות? מה מצפה לי ואיך יהיה העתיד? איך זה להיות אם חד הורית? אודה לכן בנות

Bavmorda

New member
../images/Emo24.gif ברור שאפשר ואפילו מומלץ...

אצלנו גם יש קופונים חינם לצורכי עצות ועזרה, רגעים שמחים ורגעים מבלבלים, מידע לתנאי עבודה / שכירות / בנקאות ויש גם
ים חינם והרבה תמיכה מכל ה-
. לא סיפרת לנו את גילך ואת גיל אבי עוברך ועוד קצת עליך, אבל האופטימיות שנשמעת מהודעתך פשוט גומרת לי לחשוב שאת תעברי את זה כמו גדולה. יש לך נכונות, ויש לך הבנה די ברורה של המצב אליו נקלעת. אני רק מקווה (כי אני מציאותית
) שיש לך מספיק בסיס כלכלי ותמיכה אישית (משפחה קרובה) לגבי העתיד ומה שצפוי אחרי ההריון. ההריון עוד יכול להיות החלק הקל, אבל גידול ילד ואחזקת בית וכלכלה והכל... זה לא פשוט ולא הולך ברגל. השארי עמנו ותהני מהתהליך הפלאי הזה שאותו את עומדת לעבור בחודשים הקרובים.
, BAV.

משוגילה

New member
איך זה להיות חד-הורית? לרוב זה תלוי

בך. כמו שתיקחי ותקבלי את זה כך זה יהיה. אולי עדיף להיות חד הורית מאשר נשואה לאחד שיודע רק לקחת ולא מסוגל לתת, ולא עובד. תמשיכי להיות אופטימית, רגועה והכל יסתדר. אם יש לך משפחה קרובה מה טוב. זו העזרה הכי טובה. נשתדל לענות ולעזור ככל שנוכל.

תודה לך!!!

(על הקופונים נדבר בהמשך
) אני מניחה שמחכים רגעים טובים וגם טובים פחות... כזו אני בורה שעב המון בחיים ותמיד משתדלת לראות את החיובי בתוך כל התוהו... ואם לנתח את חיי בשנה וחצי האחרונים זה היה פשוט השנה הארורה בחיי אבל גם בתוך כל הארור יש טוב בקצה המנהרה לפני שנה וחציעברתי ניוח ראש קה שלא האמנתי שאחלים ממנו ובסופו של דבר גם נאלצתי לוותר על בית, גם גורשתי מבית הוריי וגם כיום אני גרה אל ידיד שהחליט לעזור לי ואני בהריון מהחבר שחשבתי שהיה לי... מצב ביש!!! אבי העובר בן 30 אני בת 31. יש לי משפחה שלמרות שסילקו אותי מביתם כשלא היה לי לאן ללכת הורדתי מכבודי מט כי אני זקוקה להם מאוד והבנתי שאלו המשפחה שלי ודי עוזר לי לאכול אצלהם מדי יום. הם בעצמם אנשים קשיי יום שלא יכולים לעזור לי כלכלית. אני עסוקה בלהחלים מהניתוח ובלהתמודד עם ההיריון המבורך. מחפשת משפחה ולו וירטואלית שאוכל להיאחז ולהמשיך במלחמה היומיומית שלי-ההישרדות. חיממת לי את הלב ואני מודה לך על כך מאחת שבמת מעריכה את זה!!!

m i c h a l i

New member
ואחרי כל הברכות....

האם חשבת באמת וברצינות במה כרוך גידול של ילד? כמובן שילד זה אור ושמחה וכו' וכו' אבל ללא גב כלכלי יציב (עבודה קבועה), מקום מגורים ומשפחה תומכת החיים יהיו קשים מאד. על אחת כמה וכמה ללא בן זוג תומך. אני מפצירה בך לחשוב על כל העיניין שוב ולקבל את החחלטה הנכונה לך ולילדך.

בטח שאפשר../images/Emo140.gif

מאחלת לך הריון משעמם קל ובריא
...ולעניין החד הוריות...כמובן שזה לא פיקניק...אבל התמורה...החיוך...הצחוק...הנשיקה...והריח...אחחחח הריחחחחח...אין דבר שדומה או שווה או בעל ערך כמו לגדל את הילד שלך בעולם!

mishimashu

New member
גם אניי

אני בחודש השביעי אך גם אהיה אם חד הורית רב גונית. שאומרים חד זה לא נשמע משו משו. הכל נראה מפחיד ולא נודע. אני יכולה להבין את החששות. קחי עזרה מכל מי שמציע. הורים תמיד יישארו הורים! מוזמנת להיעזר בי מתי שתירצי. עוד חודשיים וחצי אוכל לענות איך זה להיות ממש ממש הורית (בלי החד).

a44

New member
יקירה ../images/Emo140.gif

ראשית, קבלי
על האופטימיות שלך... שנית, גם אני מצטרפת למיכלי ומבקשת חשיבה נוספת על מצבך. ציינת מס' בעיות שהיו/ישנן : בריאותיות, כלכליות וגם פיסיות (מקום מגורים) - כיצד חשבת להתמודד איתן. רק הבעיה הראשונה שהזכרתי צריכה להדליק
אדומה... שלא לדבר על השאר. אנא, חשבי היטב. הריון ולידה - את זה כל אחת כמעט יכולה לעבור, ומה אח"כ??? סליחה שאני כ"כ ההיפך ממך, אני מדברת מתוך נסיון...

למעלה