אפשר

מיכל31

New member
אפשר

בבקשה את מילות השיר תודה של חיים מה מישהי כאן מקרצצת לי. פליזזזזזזזזזז

תודה/חיים משה../images/Emo79.gif

תודה על כל מה שבראת תודה על מה שלי נתת על אור עיניים חבר או שניים על מה שיש לי בעולם על שיר קולח ולב סולח שבזכותם אני קיים. תודה על כל מה שבראת תודה על מה שלי נתת על צחוק של ילד ושמי התכלת על אדמה ובית חם פינה לשבת אישה אוהבת שבזכותם אני קיים. תודה על כל מה שבראת תודה על מה שלי נתת על יום של אושר תמימות ויושר על יום עצוב שנעלם תשואות אלפיים וכפיים שבזכותם אני קיים. תודה על כל מה שבראת תודה על מה שלי נתת על צחוק של ילד ושמי התכלת על אדמה ובית חם פינה לשבת ואישה אוהבת שבזכותם אני קיים. תודה על כל מה שבראת תודה על מה שלי נתת על אור עיניים חבר או שניים על מה שיש לי בעולם על שיר קולח ולב סולח שבזכותם אני קיים. חג שמח ושבוע טופפפ מיכל

sahr12

New member
אה, בתודה אני אלוף......חחחחח

תודה על כל מה שבראת תודה על מה שלי נתת על אור עיניים חבר,או שניים שבזכותם אני קיים... על צחוק של ילד ושמי התכלת.. על שיר קולח ולב שמח.. אישה אוהבת.. עוד מאהבת..(זה היה במקור ונשמט בעיברות של השיר) שבזכותן אני קיים...חחחחחחחחחחחחחח מבוסס על ספרו של יורגוס דלארס..

מיכל31

New member
מתוק שלי

לא מאמינה בסטיגמות, רק במראה עיניים ובחיבור פשוט של אחד ועוד שתיים. אבל מה שיגידו עלייך לא משנה מתה עלייך אל תשתנה.

sahr12

New member
../images/Emo25.gif לחג........חחחחחחחח

מזל שיש חגים.......חחחחחח

נשית~37

New member
אפרופו מראה עיניים...

יוחנן מסתובב לא מגולח חחחחחח טוב, גם אני לא בדיוק הייתי במיטבי בוקר טוב סופגניה..

מיכל31

New member
כן, שמעתי חחחחחח

אני אוהבת אותו לא מגולח מממממממ בוקר גם לך אילנה

למעלה