אפשר ?

אפשר ?

המלצות חדשות לשירים בסגנון של אינדייה ארי, אריקה באדו, או ג´אז או בלוז או אפילו כל דבר, כל דבר ייתקבל בברכה, ואדון 2PAC4EVER מתבקש לא להזכיר את הראפרית החדשה שהוא מצא, :))) יערה, מונעת תרופה למכה :)

EmGee

New member
בטח שאפשר

erika badu&the roots - dont worry about me ויהוה יסלח לי על השגיאות כתיב

Primo

New member
בבקשה - הפלייבור הנכון ! כל אחד זהב

music-dontchange I Care 4 U, Aaliyah Why Don´t We Fall In Love, Amerie Two Wrongs, Wyclef Jean Featuring Claudette Ortiz Someone To Love You, Ruff Endz Anything, Jaheim Featuring Next You Know That I Love You, Donell Jones One Man, Tank Gimme The Light, Sean Paul Good Man, RL What If A Woman, Joe Relax Your Mind, Boyz II Men Featuring Faith Evans Braid My Hair, Mario Don´t Say No, Just Say Yes, Avant Mary Mary -troubles aint He Is, Brandy Still Ray, Raphael Saadiq

Ambitionz

New member
קשה, קשה

הרבה זמן שלא יצא ניו סול איכותי ברמה של אינדייה ארי, אריקה באדו או אמל לר...לר..משהו (Larriuex). שיר 18 באלבום החדש Snoop Dogg Presents Doggy Style Allstars - Welcome To Tha House Vol.1 (בקרוב מאוד בישראל, או שכבר הגיע) הוא Trouble, מבוצע על ידי זמר מעולה בשם Vinnie Bernard, מאוד מומלץ. זמרת חדשה ושמה Lamya הוציאה אלבום לא מזמן "Learning From Fallling" שמו, מלא בשילובי רוק, הרבה סול בשירה, למרות שמבחינה ווקאלית היא לא מתקרבת לזמרות הנ"ל. המלצות: The Women Who I Get Cravings Never´s Such A Long Time Black Mona Lisa בסך הכל נחמד, לא משהו מיוחד, להשוות אותה לאריקה באדו לדוגמא זה לא יהיה נכון, בכלל לא, בכלל בכלל לא.

Ambitionz

New member
*עידכון

היא כבר איבדה את ה"הרבה סול בשירה",שירה רגילה לגמרי לדעתי.

צודק, צודק,

שמעתי אותה, מבחינה ווקאלית היא לא מתקרבת לאריקה באדו, והעניין הוא שבאמת קשה לי למצוא מישהי עם יכולות כמו של אריקה, היא יוצאת מן הכלל, מהפנטת כזו, ואומנם לטרייסי שאני כל כך אוהבת אין את היכולות האלו אבל פאק איט, לא בגלל זה אני אוהבת אותה, בחזרה לעניין אריקה, היא ממש מדהימה, באמת אין אין שניה לה, אבל אם לקחת מישהי עם יכולות גבוהות, למה לא אלישה קיז ? עכשיו יגידו בטח שהיא עוד צעירה, עוד לא מנוסה, עוד כל מיני, אז מה ? אני אגיד פליזזזזזזזז...תעשו לי טובה, הבחורה עושה לעצמה סאונד צ´ק, יש לה קול מלא בנשמה, היא מנגנת כל כך טוב, והליריקה שלה, כל כך עדינה כזו, הסגנון שלה, זה מה שמצא חן בעיניי, אני יכולה לשמוע אותה בלי סוף, (בעצם, כבר עשיתי את זה, :)) והאלבום שלה הוא אחד הדברים היותר טובים שנפלו לי לידיים, (ולא, השיר שלה עם איב, לא משהו בכללל) אני הייתי הולכת על ... butterflyz, jane-dough (אפילו שג´יין דו זה הפקה של קנדי, זה ש-ווה) וללא ספק good bye, ואני אמליץ עכשיו על האלבום ההופעה של אריקה באדו, השיר - tyron ... אוף......

2PAC4EVER

New member
אההההההההה

אדון 2PAC4EVER נעלב עד מאוד...

**yoav**

New member
הייתי ממליץ בסבבה .....

אבל לצערי רק בשלב הזה התחלתי להתמקד בניו סול דוגמת האקוסטיק סול של אינדיה ארי שבאמת הדיסק הכי טוב ששמעתי בקטע הזה עד עכשיו, כך שרק עכשיו אני מגיע לדברים שכבר לא כלכך חדשים (who is jill scott, voodoo) את amel larriuex כבר שמעת?? אם לא אז קבלי כמה שירים מעולים get up INI searching for my soul infnitie down - ג´אזי במיוחד..... מקווה שחידשתי ואם לא, מצטער
יואב

Ambitionz

New member
היא הוזכרה 2 הודעות מעליך :)

כל השירים מהאלבום הקצר הזה, פשוט מעולים.

למעלה