אפשר?

אביטליה

New member
אפשר?

אני על סף לידה, בעזרת השם ילדה ראשונה אחרי שני בנים. אבל העוברית ההיא... אני לא יכולה לסבול את זה שלא מונים אותה במניין הלידות וההריונות במשפחה שלי. אני יודעת שזו רק אני, שזה רק שלי כי רק אני חייתי איתה. רק אני הרגשתי אותה אבל עכשיו יותר מתמיד, קשה לי לזכור את האובדן. וקשה לי לשכוח. אני מתגעגעת, ואוהבת ומנסה לא לשכוח אותה תוך כדי התכוננות ללידה חיה וטובה (בלי עיין הרע) וקצת מר לי בתוך כל המתוק הזה. אני בטוחה שאתן מבינות. תודה על ההקשבה

orita29

New member
בטח שאפשר...

ברוכה הבאה!!! כפי שאת יכולה לראות אצלי בחתימה, גם אני מרגישה כך. כולם שואלים "זה ילד ראשון?" ואני גם עונה "כן" כי לקופאית בסופר אני לא אתחיל לספר על ההריון הראשון ועל הלידה השקטה שלי... מי שמכיר ויודע אז יודע ואיתם אני מדברת חופשי על זה. גם מי שיוצא לי לדבר איתו יותר מכמה דקות. זה חלק ממני וזה חלק מהאמא שאני. זה בסדר להתגעגע, לבכות ולדבר על זה. שולחת חיבוקים וכוחות. שתהיה לידה קלה וטובה!!! אורית

אביטליה

New member
תודה

האמת שאני הרבה פעמים אומרת לנשים שהיו לי 4 הריונות אבל יש לי שני ילדים. לא ממש מספרים לנשים שזה קיים, שיש אבדנים, מספרים רק על הוורוד והקצפת וחברות שלי חושבות שהדילמה היחידה בהריון זה איפה לעשות יוגה או איזו חבילת לידה לקנות. זה כל הזמן איתי, האבדן הזה אבל כאילו אסור לדבר על זה בציבור תודה, אורית, על החיבוקים. הייתי צריכה מישהי שתבין אותי ולא סתם תיתן אמפטיה. ותודה על האיחולים

meytall0

New member
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

אין יותר מבינות מאיתנו לצערנו. קודם כל, מאחלת לך לידה קלה, מהירה וטובה שלאחריה תחבקי תינוקת בריאה ושלמה! האובדן הוא חלק מאיתנו. לתינוקות שאיבדנו יש פינה בלב, שהיא רק שלהם, שאנו משתדלות להדחיק אבל מדי פעם הכל עולה ומציף. באמת זה נראה שרק אנחנו זוכרות אותם, את התינוקות שאינם. כל הסביבה והמשפחה הקרובה מצפים ש"נמשיך הלאה" אבל הם טועים. ילדינו שאינם תמיד יהיו איתנו, ברגעי השמחה והעצב, ולפעמים סתם כך בשגרה יקרה/נראה משהו שיזכיר לנו אותם. המר מתערבב עם המתוק אבל בע"ה אחרי הלידה הטובה, המתוק יגבר על המר. התינוקת שאיננה תמיד תחסר, אבל התינוקת שתבוא תביא איתה נחמה. נשמח להתעדכן כשתלכי ללדת
מיטל

אביטליה

New member
ילדתי

ילדתי ביום ראשון בת בריאה בלידה טובה ומנחמת. תודה על התמיכה ונקווה שאלו יהיו כל הסיפורים שנשמע פה

meytall0

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif אני כ"כ שמחה בשבילך!

נשמח אם תישארו איתנו כאן
. מיטל

למעלה