אפשר?

אפשר?

סתם....רציתי לומר שהייתי בזימונים אתמול [מודיעין] והיום אמרו שעברתי ויש לי ראיון ביום ראאשון....ראיון אישי. רק שתדעו :p

pilpelmemule

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד לך../images/Emo70.gif וואוו!!

את לומדת ערבית?? גמאני! ואני קיבלתי צו ראשון. אני מקווה שילך לי בסדר. אני ראשונה מהשכבה נראלי.

pilpelmemule

New member
12 בנובמבר..

יהיה מגניב אם אני אפגוש אותך שם, לא? O: תגידי מתי את..:)

pilpelmemule

New member
אגב.....

את יודעת אם אפשר לשנות כי אני רוצה לבוא עם חברה שלי?.. או שצריך סיבות טובות כאלה..? כי פשוט שתינו כל אחת לבד ביום אחר \: אממ בהצלחה בכל מקרה!:)

12111 מיכל

New member
אני ב12 בנובמבר ...

באיזה שעה את ואיפה?? אני בתל השומר איפה את?? דרך אגב זה בתאריך של היום הולדת שלי

pilpelmemule

New member
לאאא אני בירושלים!!

יכל להיות כלכך טוווב אם הייתי פוגשת אותך...|: לאנורא.. וואי באמת זו היומולדת שלך?? אני ינוארית בכלל.. אני ממש לא מבינה איך הם מסדרים את זה.. מישהו שנולד חמישה ימים אחרי קיבל לעוד חצי שנה O:

12111 מיכל

New member
לאאא רוצה זה לא הוגן...

גם אני לא מבינה איך הם מסדרים את זה חברה שלי נולדה אחרי בכמה ימים וקיבלה לעוד 4 חודשים.

אוקיאוקי..הנה תשובות לכולם

קודם, אני אסביר שוב- זומנתי למודיעין, למבחנים בערבית ביום רביעי האחרון, כנראה בגלל שאני לומדת ערבית =] התקשרו אליי אתמול והודיעו לי שהתקבלתי =] ועכשיו אני צריכה לגשת לראיון אישי, שזה השלב הבא. אהה...מובן? וזה לא שום פרוייקט, זה פשוט מיונים למודיעין... וזה לא איפה שהצו ראשון-זה בבית אליהו והצו הראשון בתל השומר....... =] קפיש?

לילי27

New member
:]

חןןן, אני כ"כ שמחה בשבילך, אני בטוחה שתצליחי להתקבל לאן שתרצי. הרבה בהצלחה:] מלא חברות שלי קיבלו צו ראשון, אני ילידת ינואר ואמורה לקבל עכשיו...בטח עוד כמה ימים:]

count on me

New member
לילו'ששששששש

את בטח עוד תקבלי..אין לי ספק :p אוהבתךך המוןןן ! :) אגב..דבריאיתי...יש לנו על מה :) נשיקות =]

SadClown

New member
תותחית :)

חנוש, איך אני שמחה בשבילך
אוהבת,תך

למעלה