אפשר
?

o0Invisible0o

New member
אפשר ../images/Emo32.gif?

כי ממש בא לי לבכות ונגמרו לי הפורומים.>< לדוליז התבכיינתי כבר לכל אורך היום. בזה שאני הכי רגילה להתבכיין, עזבתי.
ובכל השאר פשוט לא נעים לי, כמו פה. אבל בלה. תסלחו לי נכון? יופי.
מוזמנים להגיב דברים לא קשורים.

Jagged chaos

New member
דברים לא קשורים?

קורה לכם שבלילה כל האורות בבית סגורים ואז נתקעת לכם האצבע הקטנה של הרגל במשהו?

משהו דומה קרה לי זה עתה

ירדתי במדרגות והתעצלתי להדליק את האור וכמעט עפתי מהערימת הבגדים שלי שהייתה שם (שאגב מחכה שאני אקח אותה לחדר שלי כבר יומיים..זה בטח עונש מהקב"ה
).. קיצר נתפס לי קצת הצאוור בגלל שעשיתי תנועה חדה...
ואני בטוח שהמזגן עשה את שלו...

o0Invisible0o

New member
לך לישון כבר.XD

אני עולה לישון בקרוב.
אני מתחילה להתעייף כבר..

a Warming Sign

New member
../images/Emo163.gifמטומטמת מטומטמת!!!

זאת אני שם למעלה
רשמתי עם יוזר של הפורום
ידעתי שזה יקרה בטעות מתישהו

חחחחח גם לי זה קרה...

פתחתי פעם הודעה ראשית בפורום מאריה קארי ביוזר של "ביולוגיה ומדעי החיים"....פאדיחות...חח ופה כמה פעמים כתבתי עם אותו יוזר.. ואני הלכתי לישון בחמש גם...אני רק מנסה להיזכר מה היה מעניין בטלויזיה שנשארתי ער בשבילו...

a Warming Sign

New member
טעות.../images/Emo9.gif

יש לנו בחירות בפורום אז בשביל זה יש יוזר "רשמי" ואני נכנסת לשם לבדוק את התוצאות ותוך כדי כותבת בפורומים
(פיתחתי מיומנות החלפה מהירה ביותר של שם משתמש
)..אז לפעמים מתבלבלים וזה מה שקורה
..

a Warming Sign

New member
../images/Emo45.gif

אכן..במשקופים ודלתות..ובוא אני אנחם אותך,לי זה גם קורה שהאורות דולקים

לא.

סתם..עייף, נא להתעלם..
קראתי את השירשור שאמיל פתח ואת התגובות אבל אין לי כוח עכשיו לכתוב תגובה למרות שאני נורא רוצה! וזה נורא מתסכל...מכירים את זה? אתם מתים להגיב אבל יודעים שאין לכם כוח לכתוב את התגובה, שזה ייקח מכם יותר מדי אנרגיות? חחח....וממש בא לי לכתוב אני פשוט עייף...אני אכתוב מחר
לילה טוב לכולם...

Rוית

New member
מכירה יותר מידי טוב

כל שירשורי השירים וההשוואות הענקיים והמדהימים שהולכים פה, תמיד אני רואה אותם אחרי יום מעייף (או שאני סתם עצלנית) ואני מתה להגיב אבל אני אומרת לעצמי "נה, נגיב אח"כ\מחר, שיהיה לי כוח". ..זה עוד לא קרה..

Rוית

New member
סתם שתדעו..

עוד שבועיים :)-*
) אני משתחררת, וכבר מאמצע שבוע הבא אני בחפש"ש ולא רוצה להבטיח, אבל אינשאללללללה שתדעו- מאמרי הפורום הולכים לעבור שידרוג רציני!!! יש לי כבר רשימה של דברים שאני רוצה להעלות למאמרים, וזה עוד בלי קשר לזה שאני הולכת לסדר את זה בצורה שונה.. בכל מקרה, סתם שתדעו מה שהולך להיות וכמו כן שתציעו דברים אחרים לייעול הפורום, אני ויוסי נשמח לשמוע!!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo24.gifברכותיי על השחרור!

אני בדצמבר רק מתחילה את השירות.
גאד איזה פחד.:S
שידרוג! כיף!

למעלה