עדנהכבשה|עידו|
Q QueenMaria New member 12/12/04 #15 עדנה../images/Emo122.gifכבשה../images/Emo122.gif|עידו|../images/Emo187.gif
G gilmorefreak New member 12/12/04 #20 ../images/Emo6.gif אני צריכה לראות אותו כבר..כולם מספרים לי על עדנה הזאת.. ואין לי מושג על מה הם מדברים...
../images/Emo6.gif אני צריכה לראות אותו כבר..כולם מספרים לי על עדנה הזאת.. ואין לי מושג על מה הם מדברים...
M morini77 New member 13/12/04 #22 אמרתי לכם שעדנה שולטת! יה בייבי! הקטע שהיא נכנסת לסטודיו שלה עם האימא, והיא עושה זיהוי קרנית העין וזיהוי קול והיא אומרת: עדנה מוד. ואז הוא מזהה אותה ויוצא כזה רובה מכוון על האימא ואז עדנה אומרת: אנד גסט. ענק ענק!
אמרתי לכם שעדנה שולטת! יה בייבי! הקטע שהיא נכנסת לסטודיו שלה עם האימא, והיא עושה זיהוי קרנית העין וזיהוי קול והיא אומרת: עדנה מוד. ואז הוא מזהה אותה ויוצא כזה רובה מכוון על האימא ואז עדנה אומרת: אנד גסט. ענק ענק!
Q QueenMaria New member 13/12/04 #24 חחחחחחחחח דוגרי../images/Emo70.gif|עידו|../images/Emo187.gif ולפני זה כשהיא עושה את הסיסמא ואז עם היד ואז עם העיניים והכול ככה במהירות נשפכתי.^______^ אבל הייתי בהלם כשחיפשתי בTVTOME וראיתי שהמדובב שלה הוא גבר.
חחחחחחחחח דוגרי../images/Emo70.gif|עידו|../images/Emo187.gif ולפני זה כשהיא עושה את הסיסמא ואז עם היד ואז עם העיניים והכול ככה במהירות נשפכתי.^______^ אבל הייתי בהלם כשחיפשתי בTVTOME וראיתי שהמדובב שלה הוא גבר.