אפשר
?

*רק אני*

New member
אפשר ../images/Emo24.gif ?

לפני חודש בערך נפרדתי מחבר שלי , אחרי שהיינו ביחד שנה וחצי כשבזמן הזה הוא הפך לכל עולמי בשביל להיות איתו ויתרתי על כל מה שאהבתי וכל מה שהיה חשוב לי (היום אני יודעת שזאת היתה טעות, אבל אז זה נראה לי כמו הדבר הנכון לעשות) ועכשיו אני מוצאת את עצמי בבית אחרי העבודה והלבד חונק אותי. אין לי חשק לעשות כלום לבד אין לי הרבה חברות וכבר לא נעים לי להפיל את עצמי עליהן. המחשבה של לנסות לצאת עם מישהו אחר מפחידה אותי וגם קצת מגעילה אותי ואני רוצה לחזור לשגרת חיים נורמלית. ה-צ-י-ל-ו

אטיוד5

Active member
איך ...

חיבוקים באינטרנט עוזרים לך? אם הוא היה כ"כ חשוב לך וכל עולמך, למה נפרדתם? בקשר לטעות שלך - לא כזאת טעות נוראה. אובססיה היא ענין די טבעי, ולודאי אנושי. ומה עכשיו? לא יודע. הזמן מרפא, אומרים, ואני חושב שזה גם נכון. את גם יכולה לעזור קצת לזמן. מיצאי לך עיסוקים, תחביבים, תחומי ענין.

*רק אני*

New member
אז אפשר ../images/Emo201.gif ?

אני קצת מרגישה נטושה עכשיו, אז כל דבר עוזר. ונפרדנו כי זה היה רצונו, אני לא הייתי חשובה לו כמו שהוא היה חשוב לי. בתיאוריה הכל כל כך פשוט....

De-Panther

New member
איזו שיגרה את רוצה?? אני מניח שאת..

מתכוונת לשגרה של להיות עם מישהו העיקר הוא שלא תיהי עם מישהו רק כדי לא להיות לבד... קחי את הזמן בחיפושים בינתיים תיהי קצת עם החברות... בשביל זה הן שם

*רק אני*

New member
שיגרה

זה לא בהכרח להיות עם מישהו, למרות שזה יכול להיות רעיון לא רע. שיגרה זה שתהייה לי סיבה לקום בבוקר, ולא לטפס על הקירות מרוב שאני רוצה לברוח מעצמי.

De-Panther

New member
אז זה לא שיגרה../images/Emo3.gif זו סיבה בשבילך...

לקום בבוקר ולמה שלא תיהיה לך סיבה לקום בבוקר?? אז עכשיו את לבד... אבל מי אמר שאת צריכה לחיות בשביל מישהו?? את חיה בשביל עצמך... אין שום דבר שאת רוצה לעשות??

*רק אני*

New member
זה בדיוק העניין

שכל כך ביטלתי את עצמי בשביל לזכות באהבתו שאני כבר לא יודעת מה אני רוצה. הכל נראה לי מפחיד מדי. דווקא חשבתי אולי להתנדב לאנשהו גם למלא את הזמן שלי וגם לעשות משהו טוב אבל להתחייב למשהו עכשיו נראה לי גדול עליי.....

מוּסקט

New member
אחרי שנה וחצי

בה מרצונך החפשי נתת למישהו אחר להיות כל עולמך - מה הפלא שאת לא יודעת מה לעשות עכשיו שאת לבד? עכשיו עליך לעשות שני דברים: 1- להחזיר לעצמך את הבעלות על העולם שלך 2- ללמוד את הלקח ולעולם לא לתת להבא את כל עולמך למישהו. גם לאדם שהכי אוהבים. עולמך הוא עולמך בלי קשר למי שאת עמו בקשר. הבטחה שלי: הקשר הבא יהיה הרבה יותר טוב ומספק אם לתמדי להיות בו 100% את בלי לוותר על שום צעד ושעל מעולמך...

michelle2113

New member
אני עכשיו חותמת לך

שזה עובר. לפני ארבעה חודשים חבר שלי נפרד ממני אחרי שנתיים ולא מצאתי סיבות למה הוא עשה את זה..חיפשתי וחיפשתי חודשיים בערך...בסוף, לא שהשלמתי עם זה, אבל לא נתתי לעצמי להכנס לתוך זה עמוק מידי, לא סגרתי את עצמי, יצאתי בשישי גם אם לא היה לי חשק, ופגשתי מישהו אחר. השבוע שא"כ היה מדהים כי משהו בגישה שלי כנראה השתנה ופיתחתי עוד מערכות יחסים עם בנים ואני אומרת לך בלב שלם שהשלמתי עם הפרדה. געגועים עדיין קיימים אבל במינון יותר נמוך ויש לי דברים אחרים בחיים. תחזיקי מעמד...זה יקח מעט זמן, אבל זה יבוא. צאי לבלות קצת.

jonzo

New member
גם אני מאמין בתרופת הפלא... זמן

גם אני אחרי קשר של שנתיים ונכון פתאום חזור לחבר'ה אחרי שמזמן לראית אף אחד נראה חשוד.... אבל בשביל זה יש חברים אצריך לחזור אל החברות במינונים נמוכים, גם לצאת זה גורם חשוב (למרות שאין ממש חשק כי הוא לא נמצא ) ואתם רגילים לצאת למקומות שמזכירם לך אותו ויש לכם את ההרגלים שלכם והמחשבה על גבר אחר אפילו מבחילה.... אני מכיר את המצב מקרוב , וזמן זו תרופה רק אם את ותנת לה תמריצים תעזרי לעצמך צאי מהבית , תמצאי את עצמך שוב, את הדברים שאת אוהבת ותהיה חזקה מאחל לך כל טוב והמון [חיבוק]

למעלה