אפשר שרשור המלצות???

tonti

New member
אפשר שרשור המלצות???

אתמול היינו בתערוכת גן ילדים. במושב ניר גלים שנמצא ליד אשדוד. (שימי לב שירלי
). זה תערוכה של משחקים מכל הסוגים למשך 3 ימים. בעיקרון זה מיועד לגננות אבל גם אנשים פרטיים יכולים לקנות. יש שם הכל. ובמחירים שווים לאללה. תשאלו בכמה קנינו?? 480 שקל. ואני מיד מסבירה: מתן קיבל ליומולדת כסף מהסבתות והחלטנו שאין ברירה אלא לבזבז אותו. קנינו חבילה ענקית של לגו, וכלי מטבח חמודים ולוטו ופאזלים מעץ. קנינו גם דברים לגיל יותר גדול כי המחיר היה באמת מפתה. וחלק ממה שקנינו זה מתנות. וככה הגענו בקלילות ל-480.

לכל מי שעברה קורס הכנה ללידה

הי לכולן, אני מקווה שזה בסדר שאני נדחפת… אני פעילה בתנועת "נשים קוראות ללדת", במסגרת התנועה אנו מקבלות הרבה פניות של אנשים המחפשים המלצות על כל מיני דברים - מטפלים המתמחים בהריון ולידה, רופאים למעקב הריון הוליסטי ורגיל, קורסי הכנה ללידה, יועצות הנקה (ומדריכות, ותומכות, כמובן) - בקיצור, הרבה מאד מידע מסתובב והרבה מאד אנשים מחפשים אותו... אז במסגרת "נשימקו" אני מרכזת את המידע בנושא של הכנה ללידה. פניתי למדריכות הכנה ללידה בכל מיני דרכים (דרך האתר של המרכז הישראלי לחינוך ללידה, מהיכרות אישית שלי ושל פעילות נוספות ב"נשימקו", ממדריכה למדריכה וכו'...), שלחתי לכולן טופס למילוי פרטיהן, גישתן להכנה ללידה - מעין פרופיל שכזה, שהמתעניינים יוכלו להתרשם מכל מדריכה, ולבחור ממקום של ידע. בנוסף לפרופיל שכל מדריכה ממלאת על עצמה, אני אוספת המלצות מזוגות ויולדות שעברו הכנה ללידה ומעוניינות לחוות דעתן על הקורס, המדריכה ובכלל. לשם כך אני פונה אליכן - אנא, מי שעברה הכנה ללידה ומוכנה לחוות דעתה על הקורס - פנו אליי במייל [email protected], אני אשלח לכן טופס קצר למילוי, ותבוא ברכה על ראשכן... תודה מראש לכל מי שקראה עד כאן ולכל מי שתיענה לקריאתי !!!

mimeli

New member
והנה ה-../images/Emo91.gifשלי, למניקות שבינינו

מצאתי ב"טעות" וראיתי כי טוב: פדים להנקה מבד! קניתי אותם כשישיה(=שלושה זוגות, כך שיש אחד עלי, אחד בכביסה ואחד בארון...) ב- 40 ש"ח...ומאז אני לא מבינה איך אפשר אחרת.. הם כבישים, נעימים לאור, סופגים מאוד ולא מתפוררים כמו החד -פעמיות. וגם חיסחוני..השקעה של 40 ש"ח לפעם אחד ולא כל חודש בערך אותו סכום מחדש. ממליצה בחום!! איפה אפשר למצא? שאלה טובה.. אני גיליתי אות זה רק במקום אחד, בירושלים: בקניון "רב שפע" (ע"י תנובה), בבית מרקחת במקום. הם תוצרת קנדה.(יש להם במקום עוד מבחר קטן של מוצרים של אותה חברה..וממש התאפקתי לא לקנות את כל הליין..
. הסתפקתי בכובע חומוד לנועל'ה.. רק שתדעו!! אגב, שסיפרתי את זה לחבורות שלי, החברה האמריקיית שלי ממש לא התרגשה: היא מכירה את זה מזזזמממן, משם..אז לא גיליתי לה את אמריקה.. סימון.

אפשר לא להמליץ

הייתי בשוק רמלה לוד(בקריות). קניתי 5 בגדי גוף ב 50 ש"ח וקלטת וידאו של בייבי דוליטל ב 20 ש"ח. כשהגעתי הביתה לא היה בקלטת כלום (לא לקנות מזויף!!!) וכשכיבסתי את הבגדי גוף (קניתי מידה 12) הם התכווצו למידת NB. אמנם רק 70 ש"ח-אבל אכזבה גדולה!!!

מתרגשת

New member
המלצה../images/Emo70.gif

קניתי 2 "סרטי" DVD לסתיו מאלנבי ליד שוק הכרמל (מזויפות כמובן) פשוט עברתי שם ואמרתי למה לא
ננסה
והן פשוט מעולות. דרך אגב קניתי את "אפרוחים" ו"ג'ימבורי 1"

etilly

New member
לא המלצה!!

אבא של נעה גם התפתה וקנה שם באלנבי שני סרטי DVD מעצבן!!
הם קופצים נורא והאיכות...אפס! החליפו לנו, אבל...לא שווה (לדעתי)

ברוריהה

New member
מצטרפת ל לא המלצה של אתי !!!

מתוך קלטת וידאו ושני DVD אחד עובד בערך ... אחד קופץ זוועה ואחד פשוט לא עובד ... . מעדיפה לשלם מחיר מלא מאשר לרות הלוך ושוב ובסוף לקבל זבל !

../images/Emo32.gif למי שאוהבת תכשיטי כסף

אמא שלי מעצבת ומוכרת תכשיטי כסף מדהימים! עגילים, שרשראות וטבעות. אני מצרפת לכם תמונה מאוד לא ברורה שרק עושה להם עוול, אבל מילא. מי שמעונינת בפרטים נוספים, שתפנה אליי במסר. תודה,

yaelli10

New member
קשישא מחו"ל תשמח לדעת מה זה

לעזאזל ג'ימבורי? מישהו יכול לספר?

ג'ימבורי - סוג של התעמלות בשימוש

מזרונים ושאר כריות גדולות בצורות ובגדלים. בקיצור הכל רך ונעים לילדים. הסבר לא משו ובכל זאת...

שוגי13

New member
כשתבואו אלינו נראה לכן את הקלטת

חדשה אצלנו וכבר קוצרת התלהבות.

Vicky H

New member
2 חב' האגיס/ פמפרס ב- 100 ש"ח

בסופר פארם בשפיים (ע"י Toys R Us). אני לא יודעת עד מתי המבצע. מוגבל ל- 2 זוגות ללקוח.

Vicky H

New member
ו-2 חב' תחליף חלב ב- 55 ש"ח

סימילאק/ רמדיה (קטן)/ מטרנה אולי עוד חברות, אבל אני לא זוכרת. גם זה בסופר פארם, אבל בכל הארץ.

ענת666

New member
המבצע של התח"ל נגמר ביום ראשון אני

חושבת. אני חושבת שהוא היה רק לימים: שישי, שבת, ראשון.

../images/Emo46.gif טונטי

מה את מתגאה בזה שהיית ליד אשדוד ולא באת ?!?
מתה עלייך ! רק פעם הבאה אם תגידי שהיית לידי (אני כבר "חצי" גרה שם) ולא באת לבקר- אני אהיה צ'ילבתך !!! אגב, מתי נפגש ?!? (הילה רוצה לארגן משהו .....)

המלצה - בשוק של ראשון (ביום ג')

יש דוכן של קלטות וידאו מקוריות ב- 30 ש"ח, הוא נותן להחליף גם אם הקלטת לא מוצאת חן בעיני הילד

למעלה