..
שם: טל גיל: 17.5 מקום מגורים: טבריה מזל: תאומים האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? עברתי באדום האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לרוב לא האם אי פעם שיקרת? הרבה לצערי חבר\ה: ממ לא ממש גובה: 1.70 פירסינג: - קעקועים: אחד ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? מממ גיחוח ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא חושבת ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? סיגריות רק בימים אלו אתה מאוהב? לא ממש הדבר שהכי קשה לך איתו: כרגע?. הלימודים

מישהו אחד שהיית רוצה להיות? יותר מ-1 האדם האחרון שהתקשר אליך? תומר או מעיין האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו: איתי (בעע קרציה) האדם האחרון שדיברת איתו במסנג'ר: קודם אני אדע איך להשתמש במסנג'ר המחורבן הזה המקום האחרון שהייתי בו: מיטה הסטיה שלי היא: צחוק מטומטם (?!) תכונה טובה שלי: שקרנית טובה! חע תכונה רעה שלי: כיעור,טמטום,עייפות יתר,עצלנות,אי סבלנות...להרחיב עוד? האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? יכול מאוד להיות האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? הרבה אכלת משהו לא כשר? לא חושבת,לא יצא לי. אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא השתכרת עד אבדן חושים? לא הרבה מה צבע החדר שלך? אפרסק,נמאס עליי כבר!! אתה אוהב לענוד תכשיטים? מאוד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? בגידה בחברה, או משו אחר שאני לא זוכרת.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 10 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? שלשום התנשקת עם בן\בת אותו מינך? שלשום חיבקת מישהו/י? אתמול מישהו/י חיבק/ה אותך? זה אותו דבר לא? שתית משקה אלכוהולי? שלשום השתכרת? לפני שבועיים וחצי בערך משו כזה.. לבשת חצאית? וואו מזמן שלא.. קנית בגד? לפני שבוע ככה.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול שיפרו לך את המצברוח? שלשום היום: באיזו שעה התעוררת? 11 וחצי מה/מי העיר אותך? הטלפון צלצל הרבה אז קמתי לכבות אותו וכבר התעוררתי.. מה היה הדבר הראשון שאמרת? השתעלתי מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הטלפון של הבית(אייף) מה היה השיר הראשון ששמעת? ליפול מה אכלת? לחמניה עם חמאה וזעתר איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אוהוו שלא תדעו מצרות איזה כיתה את: יב את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? כן את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? כן את חושבת שאת עקשנית? אולי אני עקשנית אבל לא יוצא לי מזה כלום !

בזבזנית או חסכנית? גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: .רפי רווח חח אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: מישהו מן העבר הכי מצחיק: דורה,נחום. הכי כיף לדבר איתו: הרבה לשמחתי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת, מעורבב.. איזה צלצול יש לך? לא קל איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אממ צלחת עם אוכל בצורת פרצוף את רוצה להיות זמרת? רוצה כן אבל בין רוצה ליכולה יש לי עוד הרבה לעבור.. את רוצה להיות שחקנית? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? לאדעת אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא תמיד איפה את רוצה פירסינג? לשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בהם? עוברת לחיות בת"א וקונה לי איזה אוטו נחמד. אחח אחח הצניעות שלי... מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? ממלאה את זה אולייייייייייייייייי!@??!?!~?!~?!~ את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן-גנבה מה הסרט האחרון שראית? מישהו לרוץ איתו אבל רק את החלק הראשון מה התוכנית האחרונה שראית? המצעד בוי או די האם אי פעם... רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? אה?!?!? בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? יותר מ-1000 סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא חושבת את מי מהפורום היית עושה? ספו'ש
צרפי תמונה!