אפשר שאלון?

אגוזי20

New member
השעמום הורג.

שם: אלכס גיל: 20 מקום מגורים: ראשון מזל:דגים האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? אין לי לב האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן;[ האם אי פעם בכית על מישהי? אולי האם אי פעם שברת למישהו את הלב? יכול להיות.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? פוי האם אי פעם שיקרת? כן חבר\ה: דה גובה: 170 פירסינג: לא כרגע קעקועים: לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? אולי ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? בירה? בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: כרגע?. צבא מישהו אחד שהיית רוצה להיות? בן דוד שלי האדם האחרון שהתקשר אליך? חייל שלי;[ האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו: יוליה האדם האחרון שדיברת איתו במסנג'ר: יפעת המקום האחרון שהייתי בו: אצל מיכל הסטיה שלי היא: לאדע תכונה טובה שלי: לאדע תכונה רעה שלי: הרבה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? ניסיתי האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? בחתול שלי האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? לא בדיוק האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא זוכר עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? חח כן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אולי, לא מצאתי את זה עדיין אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? יאפ השתכרת עד אבדן חושים? ח כן מה צבע החדר שלך? כחול? תכלת לאדע אתה אוהב לענוד תכשיטים? ממש לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? לא רוצה לספר באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 21 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? היום התנשקת עם בן\בת אותו מינך? אתמול הביאו לי נשיקהD: חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? אתמול לבשת חצאית? אף פעם קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? פיייה שיפרו לך את המצברוח? אממ לא זוכר היום: באיזו שעה התעוררת? נראה לי 10 וחצי מה/מי העיר אותך? מיכל מה היה הדבר הראשון שאמרת? ממממממממממ מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב מה היה השיר הראשון ששמעת? לאדע מה אכלת? דגים, בקר ושטויות איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? צבא=\ איזה כיתה את: את חושבת שאת יפה? יפיפהה את חושבת שאת צבועה? לאדע את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? כשצריך את חושבת שאת עקשנית? כשצריך בזבזנית או חסכנית? גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: ממ לא שונא אוהב/ת: לא אוהב מתגעגע/ת אליו: שלומי;[[[ הכי מצחיק: לא יודע הכי כיף לדבר איתו: מתן:p יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לדורון הרופא איזה צלצול יש לך? וודו פיפול איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הפיטריות, כבר שנים את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? מקוה איפה את רוצה פירסינג? גבה, אוזן אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בהם? לאדע מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? נחש את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? ממ רעיון טוב מה הסרט האחרון שראית? אימת הפנטום מה התוכנית האחרונה שראית? לא זוכר מה הדיסק האחרון ששמעת? של ott האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות? דה רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?דה שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חח לא בנית טירה מחול? לא היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא נראה לי את מי מהפורום היית עושה? לא בא לי צרפי תמונה!

little WhiSper

New member
../images/Emo188.gif

שם: אדווה גיל: ממש עוד שניה 18!
מקום מגורים: אין. (אומרים ת"א) מזל: גדי (וקצת דלי) האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? לא? האם אי פעם נשבר לך הלב? לא? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כן האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? לא..? האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא? האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן! האם אי פעם שיקרת? כן.. חבר\ה: אין גובה: נמוך
פירסינג: נזם נחשב? קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? טיפונת ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא? ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כמעט ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לא בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: כרגע?. עצמי מישהו אחד שהיית רוצה להיות? אחרת האדם האחרון שהתקשר אליך? אחשלי הגדול האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו: אלעד האדם האחרון שדיברת איתו במסנג'ר: מאיר המקום האחרון שהייתי בו: בית הסטיה שלי היא: תכונה טובה שלי: תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא! האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? קצת עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא? יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? אולי אכלת משהו לא כשר? לא? אתה שומר כשרות? בדרך כלל שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא? השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? לבן? אבל הוא לא הכי שלי אתה אוהב לענוד תכשיטים? קצת מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? התנשקת עם בן\בת אותו מינך? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? שתית משקה אלכוהולי? חמישי השתכרת? אפעם לבשת חצאית? פולין קנית בגד? לאזכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לאזכרת שיפרו לך את המצברוח? חמישי היום: באיזו שעה התעוררת? 12 מה/מי העיר אותך? אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? אוף מה היה הדבר הראשון ששמעת? רעש מה היה השיר הראשון ששמעת? לאזכרת מה אכלת? סלט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שבועהבא איזה כיתה את: יב' 2
את חושבת שאת יפה? לא! את חושבת שאת צבועה? מקווה שלא את חושבת שאת קנאית? לאדעת את חושבת שאת קרצייה? מקווה שלא את חושבת שאת עקשנית? אולי בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: . =\ אוהב/ת: |: מתגעגע/ת אליו: דור הכי מצחיק: יש הרבה הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין אחד כזה איזה צלצול יש לך? של רד הוט צ'ילי פפרס (סנו היי הו) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עלי סתיו כאלה את רוצה להיות זמרת? הלוואי את רוצה להיות שחקנית? הלוואי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? אמרו כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בשפה תחתונה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בהם? =\ מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה הסרט האחרון שראית? טלויזיה- חלק ממישהו לרוץ איתו, קולנוע- סטפ אפ מה התוכנית האחרונה שראית? תהרוג אותי וזהו מה הדיסק האחרון ששמעת? שייגעצ- להפסיק לאכול עוגות האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות? אולי רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחח לאזכרת בנית טירה מחול? לא? היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לאדעת את מי מהפורום היית עושה? צרפי תמונה! לארוצה!

The Damned

New member
את תמיד משאירה חצישאלון ריק../images/Emo6.gif

מתי יום ההולדת שלך?

עופריקי

New member
../images/Emo9.gif

שם: עופרי גיל: 16 וחצי מקום מגורים: אשקלון מזל: שור
האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? נרגליהD: האם אי פעם עברת על החוק? כן. נסענו באדום, בלי כוונה.>_< האם אי פעם נשבר לך הלב? כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? אני משערת שכן, לא נוטה לעשות את זה אבל האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא יודעת אולי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן, תמיד האם אי פעם שיקרת? כן חבר\ה: אין גובה: 1.53 פירסינג: אין. השבוע אני הולכת לעשות או בפופיק או בלשון. קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן
ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? ממ. כן עם המורה אבל זה באופן קבוע ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? סוג של הדבר שהכי קשה לך איתו: כרגע?. לימודים מישהו אחד שהיית רוצה להיות? לא יודעת האדם האחרון שהתקשר אליך? סי האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו: אין לי>< האדם האחרון שדיברת איתו במסנג'ר: אופיר המקום האחרון שהייתי בו: בצפר הסטיה שלי היא: מבטא
תכונה טובה שלי: חברותיתD: תכונה רעה שלי: קנאיתD: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? ממ אני משערת שכן ואז בטח אמרתי "די די לא יפה..." האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא, אבל עזרתי לילדים קטנים יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחחחחח כן השתכרת עד אבדן חושים? כן מה צבע החדר שלך? צהוב בננה=] אתה אוהב לענוד תכשיטים? ממ.. בקיץ צמיד ברגל ושרשרת לא יותר מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? היו המון=( באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שמרגישים בנוח מה מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? שישי שעבר התנשקת עם בן\בת אותו מינך? שבוע שעבר נראלי חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום שתית משקה אלכוהולי? לאידעת השתכרת? לאידעת לבשת חצאית? אויש ממזמן>< קנית בגד? שבוע שעברD: אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא יודעת, בטח מתישו השבוע לרעD:
שיפרו לך את המצברוח? אתמול בלילה היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי מה/מי העיר אותך? אמא, ואז הטלפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אהה.......... טוב..............." מה היה הדבר הראשון ששמעת? "עופרי....." מה היה השיר הראשון ששמעת? שמעתי בבוקר סינרגיה(H) מה אכלת? בבוקר דגנים עם חלב ואז בבצפר כריך עם חביתה ועגבניה ועוד כריך עם שוקולד ועכשיו שניצל תירס. יאללה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? שהייתי אמוה לסיים היום ב4 =] איזה כיתה את: יא את חושבת שאת יפה? לא תמיד את חושבת שאת צבועה? כשצריך את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? אולי לפעמים=( את חושבת שאת עקשנית? לא כל כך בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אוך>>><<< אוהב/ת: רע מתגעגע/ת אליו: רע;[ הכי מצחיק: אדי ורע הכי כיף לדבר איתו: רע יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? רע איזה צלצול יש לך? סקס והעיר הגדולה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של נר כזה[?] את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בלשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בהם? הולכת לעשות עגיל בכל מקוםD: מי האדם האחרון שדיברת איתו? אחותי מה את עושה עכשיו? עונה לשאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה הסרט האחרון שראית? מישהו לרוץ איתו מה התוכנית האחרונה שראית? סאקורה מה הדיסק האחרון ששמעת? איזבו האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כןD: שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחחחחחחחחח כןD: בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? עדיין לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא את מי מהפורום היית עושה? כבר עשיתי, את רע
צרפי תמונה! (זה בהשראת רע)

עופריקי

New member
תשאלי אותו../images/Emo10.gif

היה קר את התחממנו. מה.
סתם ראינו בת הים הקטנה ביחדD: . ומה גרוע בה!!!111 אחלה מילה, יותר מסנדוויץ'!

Young MC

New member
../images/Emo129.gif

שם: מאור גיל: 19 מקום מגורים: פתח תקווה מזל: בתולה האם אי פעם עישנת?
האם אי פעם שתית אלכוהול?
האם אי פעם לקחת סמים?
האם אי פעם עברת על החוק?
האם אי פעם נשבר לך הלב?
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?
האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?
האם אי פעם בכית על מישהו?
האם אי פעם בכית על מישהי?
האם אי פעם שברת למישהו את הלב?
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?
האם אי פעם שיקרת?
חבר\ה: אין גובה: 170 פירסינג: מתוכנן אחד לעוד שנתיים וחודשיים
קעקועים: עדיין לא ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? א-אה בימים אלו אתה מאוהב? נאאא הדבר שהכי קשה לך איתו: כרגע? מישהו אחד שהיית רוצה להיות? האדם האחרון שהתקשר אליך? יוסי האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו: גל האדם האחרון שדיברת איתו במסנג'ר: איה המקום האחרון שהייתי בו: הייתי בספריה ואח"כ בבנק הסטיה שלי היא: תכונה טובה שלי: אני נחמד תכונה רעה שלי: האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? משהו כזה.. P: האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא וחבל עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן!! יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? לא אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? ממש לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא השתכרת עד אבדן חושים? משהו כזה מה צבע החדר שלך? כתום אפרסק אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? שאלה טובה.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת?
!! התנשקת עם בן\בת אותו מינך? שלושה חודשים, משהו כזה.. חיבקת מישהו/י? אולי שבועיים מישהו/י חיבק/ה אותך? ^^ שתית משקה אלכוהולי? יומשישי השתכרת? השתכרתי השתכרתי? יותר משנה לבשת חצאית? אני לא לובש חצאיות קנית בגד? נעליים, לפני שלושה שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? שנים שיפרו לך את המצברוח? היום: באיזו שעה התעוררת? 10 מה/מי העיר אותך? מישהי מהבסיס בפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? בורגרנץ'~! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? איזה כיתה את: את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? אולי קצת את חושבת שאת עקשנית? לא בזבזנית או חסכנית? בזבזן בנאדם ש: שונא/ת: . אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: הכי מצחיק: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הזאב והאיילה של אביתר בנאי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הS של סופרמן את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בפרכסת של האוזן
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בהם? משלם שכר לימוד
מי האדם האחרון שדיברת איתו? אסף הרופא מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה הסרט האחרון שראית? X-מן מה התוכנית האחרונה שראית? סיינפלד
מה הדיסק האחרון ששמעת? פורטיסחרוף האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? משהו דומה שאבת אבק בלי שביקשו ממך? אין אצלנו שטיחים אז לא P: בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא יצא את מי מהפורום היית עושה?

The Damned

New member
פעם אחרונה שלאקי ביקשה שאלון,

זה היה כדי להתלהב עלינו שיש לה את נתנאל
עכשיו אני תוהה מה קרה שבגללו ביקשת! [טוב, יאללה, מתחילים] שם: ג'סיקה גיל: 17 מקום מגורים: קדימה מזל: בתולה האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? רק אם תרופות נחשבות האם אי פעם עברת על החוק? כן האם אי פעם נשבר לך הלב? אולי, קצת האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? ברור האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? ברור האם אי פעם בכית על מישהו? כן. האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא שידוע לי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כל פעם שאני אומרת האם אי פעם שיקרת? מי לא-_- חבר\ה: אין גובה: 1.66 בערך פירסינג: חור אחד בכל תנוך אוזן קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא ב24 שעות האחרונות צחקת? כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? לחמניה כזאת D: בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו כרגע? יש לי בחילה מישהו אחד שהיית רוצה להיות? אמ נראה לי שאני בסדר ככה :< האדם האחרון שהתקשר אליך? אבא שלי, ממש לפני כמה דקות האדם האחרון שדיברת איתו באיסיקיו: נראה לי שלירן האדם האחרון שדיברת איתו במסנג'ר: גיא המקום האחרון שהייתי בו: המכונית של מאיה הסטיה שלי היא: אנלא סוטה
תכונה טובה שלי: התחשבות תכונה רעה שלי: רגישות יתר האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? אפילו לא בגיל 8 ;[ האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם אי פעם התנשקת עם מישהו מאותו המין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? פורום הומור שחור... Duh האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא, אבל על תלמידה כן D: עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? אמ לא אבל אני קמה להם באוטובוס ותמיד עונה כשמבקשים הכוונה וידע כללי (לרבות מה השעה!) יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של אנשים שאני אוהבת אכלת משהו לא כשר? אולי טעמתי אתה שומר כשרות? לא, אבל אני לא אוכלת בשר אז זה לא משנה שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? מה פתאום השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? 2 קירות בסגול, 2 קירות בתכלת אתה אוהב לענוד תכשיטים? אמ לא נראה לי]; מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? הייתי חתיכת כלבה לא פעם, אבל זה היה בזמן התקפים אז אני לא זוכרת מה היה, רק סיפרו לי כלמיני >: באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? כשמרגישים מוכנים ונמצאים עם מישהו שאוהבים, מה שנוטה לקרות נראה לי באיזור גיל 16 מתי הייתה הפעם האחרונה ש... התנשקת? כמעט שלושה חודשים כבר התנשקת עם בן\בת אותו מינך? אף פעם חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? ^ שתית משקה אלכוהולי? לפני איזה חודש טעמתי בטעות את מה שריילי שתתה כי חשבתי שזה סתם ברד ;[ השתכרת? שנה וחצי או שנתיים אפילו לבשת חצאית? יותר מחודש, קר וגשום פה סעמק! קנית בגד? אמא קנתה לי סוודר ממש נעים בשבוע שעבר! אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום או אתמול שיפרו לך את המצברוח? בטח היום היום: באיזו שעה התעוררת? סופית בשמונה וחצי, אמא שלי כמעט רצחה אותי מה/מי העיר אותך? אמא שלי, שכמעט רצחה אותי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "יואו, אני מצטערת! עוד 10 דקות אני מוכנה, אוקיי?" מה היה הדבר הראשון ששמעת? האמת שהשיר ששמתי בשעון מעורר שלי, במעורפל ;[ מה היה השיר הראשון ששמעת? ^ מה אכלת? קוקו-פופס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אני מאחרת! איזה כיתה את: י"ב את חושבת שאת יפה? לפעמים (פורום בנות, אה?) את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? מאוד את חושבת שאת קרצייה? לפעמים P: את חושבת שאת עקשנית? כן בזבזנית או חסכנית? נראהלי שחסכנית, אבל ממש תלוי מתי P: בנאדם ש: שונא/ת: לא יודעת אם שונאת. אוהב/ת: יואו יש מלא. מתגעגע/ת אליו: ^ הכי מצחיק: יהודית, נראהלי הכי כיף לדבר איתו: רוב האנשים שנכללים במלא שהזכרתי מקודם יש לך פלאפון? וודאי למי אתה מתקשר הכי הרבה? טח בטח לאמא שלי איזה צלצול יש לך? Kosheen - Catch איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? http://www.deviantart.com/deviation/39636730/ את רוצה להיות זמרת? טח את רוצה להיות שחקנית? לא D: אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך, היית משתתפת? לא! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כל יום.
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד! איפה את רוצה פירסינג? אינדאסטריאל ובלשון, אבל אני לא אעשה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בהם? מכסה לאמאבא מינוס, קונה אוטו ובית ותורמת את השאר מי האדם האחרון שדיברת איתו? כבר אמרנו שגיא, לא? מה את עושה עכשיו? עונה על כל זה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה הסרט האחרון שראית? "סיפור קצר על אהבה" [A Short Film About Love], הבוקר, לא סיימנו לראות מה התוכנית האחרונה שראית? "מועדון לילה" בערב שישי מה הדיסק האחרון ששמעת? נראהלי "בוקר טוב" של ירמי קפלן האם אי פעם... הרגשת שאת עומדת למות? מלא פעמים רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? להיפך, היה לי את האומץ להשאר. שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא >< בנית טירה מחול? יש מצב היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא נראה לי סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אמ, בערך את מי מהפורום היית עושה? הילה
[סתם נו] צרפי תמונה! טוב!

למעלה