אפשר שאלה ?

א ני ר

New member
אפשר שאלה ?

יופי. תודה. אני קורא כאן וכותב, לסרוגין, כבר למעלה משנתיים. כשכבר נכתבים כאן הודעות בנושא גירושין, עולה מתוכן, שהכותבים {חברי הפורום} הם נופת-צופים, הורים טובים, Xים מתחשבים. מתוך הכתוב עולה שהאקסים, הם-הם מקור כל הרוע בעולם, עולה שהם-הם המזיקים לילדים, מעלימים הכנסות, אלימים, קמצנים נקמנים וכן הלאה. לא עומדים בהסדרי ראיה קטנוניים, לא משלמים בזמן וכו'. {בהכללה כמובן} והשאלה היא, מה זה אומר על הכותבים, ועל שיקול הדעת שלהם. הרי עם האקסים הם כאלה דפוקים, שהתחתנו עם כאלה מושלמות, הם-הם בעצם אלו שעשו בחירה טובה, הם-הם המצליחנים לעומת הכותבים, נופת-הצופים שבחרו רע, מאוד, ושוב נכשלו. נכשלו גם בבחירה החשובה הזו. לא ? לא ?

רות 2

New member
פרשנות שלך .............

והיא כמובן ....מוטעית..ומבוססת על מספר שירשורים שלא מייצגים את הכלל אלה רק את המעורב .....

לא, ועוד פעם לא

פעם ראשונה - האקס שלי בהחלט עומד בתשלומים ובהסדרי הראיה פעם שניה - בשעת כעס או פגיעה, אנשים יכולים להשתנות והצדדים הפחות יפים יוצאים החוצה. ולפעמים גם מה שפעם היה לנו טוב, עכשיו הוא רע. באופן אישי, הסיבה שגרמה לי להתחתן עם האקס, גרמה לי בדיעבד להתרחק ממנו... למה? כי מה שהתאים לי אז הפסיק להתאים לי אחר כך. להגיד שנכשלנו? לא בטוח. ואגב, אין לי ספק שחלק מהכותבים (נופת הצופים כלשונך) נחשבים מקור הרוע לאקסים/יות שלהם. הכל תלוי באיזה צד של המטבע אתה מסתכל...

א ני ר

New member
השאלה אכן מתכוונת לאותם המתלוננים

הכרונים בלבד. -הבהרה-

Raychoo

New member
אפשר תשובה?

בעקרון, כותבים כאן על נושא הגירושין מתוך רגעי קושי. אנשים מרגישים צורך לספר שרע להם, עצוב להם, הם כועסים. טבעו של אדם. לא תמיד מתחשק לנו או יש לנו צורך לשתף כשיש תקופה של רוגע עם האקס וכשמסתדרים איתו נהדר. אני לב שאני,למשל,נוטה לכתוב כאן לעיתים כתרפיה דווקא כשיש לי קטע מסריח איתו. אבל בגדול, יש גם קטעים יפים, רגעים שהיחסים עובדים ברמה סבירה ואנו מצליחים לתפקד כהורים בשיתוף פעולה. האמת היא שרוב הזמן לשמחתי המצב הוא כזה. אבל באותם רגעים יפים...אין לי צורך בתמיכה, אין לי צורך להוציא קיטור, אין בי צורך לכתוב. ייתכן וזו הסיבה למה שקורה כאן. כולנו הרי יודעים שיש גם צד שני לכל סיפור.

בד"כ מי שיש לו קוץ בנעל

הוא קצת צולע, קצת מקטר וחסר סבלנות, ובעת הליכה סובל ומתקשה להנות מהטיול.... (והאנלוגיה היא לגבי מי שכותב כאן תלונה על ה EX שלו/ה. לעומת זו, מי שאין לו קוץ בנעל מרגיש טוב בהליכה, בד"כ אין לו מה להתלונן, ואפילו יש לו זמן להתבונן על הנוף בעת הצעידה ואפילו לשתף אותנו בתמונות ורשמים מחווית ההליכה שלו. אז לכן אולי מי שקורא את הכתוב כאן בחטף, ואינו מעורה מספיק, יכול להווצר הרושם שהEX-ים הם רעות חולות ופגעים רעים, אבל זה צריך להיות לך ברור, מה ש(לדעתי) ברור לרוב (אם לא לכל) משתתפי פורום זה, והוא: כולנו, ללא יוצא מן הכלל, הם ה EX-ים של הEX-ים שלנו... יום טוב וחג שמח יניב

פייררררררר ...

כולם (כמעט) צבועים יפה נפש... סתם מודה אני כסחתי את האיקס... זו התקופה בה גיליתי את גודל הרוע שבי הכי אמיתית איתך הרגשתי שאם לא אלחם אפול לקרשים בדם יזע ודמעות הגעתי להסכם גירושים פחדתי כי איתי באים גם שני הבנים לאחר ההסכם אמר לי האיקס שיצאתי פריירית יכולתי להוציא יותר
ואז הזכרתי לו שאני התחתנתי בלי להביא כלום
ואז אמרתי לו יאללה... אני נלחמת למען הילדים ואתה נלחם נגדי האם הייתי באמת ישרה עם עצמי? כן/ולא

למעלה