אפשר שאלה??

אפשר שאלה??

היי לכולם, אני מעוניין להתחיל ללמוד ללימודי תואר ראשון (אלקטרוניקה או מדעי המחשב), עפ"י מה שראיתי תנאי הקבלה הם תעודת בגרות ממוצע ו/או פסיכומטרי. מאחר ולא היה לי בדיוק את התחת ללמוד בתיכון נשארתי עם 3 י"ל באנגלית ומתמטיקה ו-1 י"ל בהבעה. יש למישהו מושג אם ניתן לקצר את הדרך?? או שאני חייב להשלים הכל?? יש איזו מכללה או אוני' שניתן להתקבל ללא תנאים כה מגבילים (חוץ מהפתוחה)?? ד"א שמעתי שמגיל 30 לא חובה בגרות זה נכון (אני בן 27)?? כי אם כן זה אומר שיקח לי בערך שנתיים להשלים בגרויות ואז לא שווה לי להשקיע כ"כ הרבה זמן וכסף בכדי להרויח שנה.... מחכה ומצפה לתשובותיכם... תודה מראש....

אפשר

הקבלה לבני 30+ ללא בגרות היא רק לחלק מהיוגים. לרוע המזל מדעי המחשב וההנדסות למינהן מחיבות בגרות מלאה בכל גיל. זאת ועוד, לא די בקיומה של התעודה אלא נדרשים ציונים גבוהים,באנגלית 4 יח' ובמתמטיקה 4-5 יחידות.לגבי הנדסה דרוש גם ידע ברמה של 4-5 יח' בפיסיקה. הדרך הקצרה ביותר היא ללמוד במכינה קדם-אקדמית.

עוד שאלה

במכינה קדם אקדמאית אני יכול ללמוד ולהשלים את כל מקצועות הבגרות החסירות לתואר?? או שצריך להשלים משהו לפני?

מכינה

בעקרון ניתן להשלים הכל, אבל לא בכל מכינה. עליך לודא מה ניתן להשלים בכל מכינה שמוצעת לך.

למעלה