אפשר שאלה?

nerissa

New member
אתה חולה נפש, אייב!

וססמאות שכאלה לא עוזרות להתמודד עם הבושה העצמית הזו. אני יודעת. גם אני לא אוהבת סקטורים נרחבים (עם הדגש על הנרחבים
) בגוף שלי, יקירתי. אז זהו. נשאר רק את סוויטי שהיא מושלמת. אני עוברת לצד שלך
איך מתמודדים? לומדים שזה-מה-יש-ועם-זה-ננצח.. והבטחון הזה, ככל שהוא מתחזק - כך הוא "בולע" את ההססנות האישית, הביישנות.. ודברים אחרים תופסים את מקום האנרגיה השלילית הזו סקסיות ;) ואני מרגישה סקסית גם עם 2987459687 ק"ג מיותרים בערך! מי שלא רואה את זה - עיוור!

אייבורי

New member
ברור שאני חולה..אחרת הייתי פה

האמת כל אדם צריך להגיע לנקודה שבה הוא מקבל את חסרונותיו הגופניות והנפשיות, חושב שקוראים לזה התבגרות. אבל רק סוד קטן, לפחות נכון לגבי, שאנשים מחייכים צוחקים אל החיים מקבלים עצמם בהומור מתאים, הם נראים לי הרבה יותר יפים מאשר גוף בלבד, כלומר מנסה לומר שלאישיות יש מקום הרבה הרבה יותר גדול משנדמה. חוצמזה גוף עגלגל ונשי (רצוי מטופח ושרירי אבל זה טעם אישי) נראה הרבה יותר סקסי מגוף שילדי. אז קצת חדר כושר וספורט לא הזיקו לאף אחד (למעט מקרה בודד שאני מכיר) וקצת אופטימיות זהירה, המון חיוכים אל החיים. התבגרות נעימה לכולם

תגידי מה יהיה איתך?

אני לא מושלמת, רחוקה מזה. האמת היא שיש איש אחד שבטוח שקוראים לי מי קי ואנ מחיפה, והוא שולח לי מסרים על זה בלי סוף. לא יודעת מה זה קשור אבל שיהיה. בקשר לדימוי גוף - אין אף אישה שלא היתה משנה בגוף שלה שום דבר, ואולי גם כמה מהגברים הם כאלו, כן נריסה, גם אני. אבל בדיוק כמו שאמרת, באיזשהו שלב את מבינה שזה מה יש. אם תמשיכי להסתיר זה לא יעזור אלא רק ימשוך יותר תשומת לב לדבר הזה שמסתירים. מה שחשוב הוא להיות מודעים, לנסות כמיטב היכולת להרגיש טוב יותר, אם זה דיאטה, אם זה קצת ספורט.. מה שלא יהיה העיקר שיהיה חיוך בלב.

gidionline80

New member
הכרתי "המון"

"מושלמות" הכל היה בסדר אבל לאחת היה מסריח מהפה לאחת היה שפם קטן ההיא היתה נוחרת בלילות 53 אלף היה לה טיק בעין בשיא הסשן ל111 אלף היה צחוק של עז ומספר 320 אלף היתה מה זה בלטה בשורה תחתונה NO ,BODY,'S PERFECT

jasmine55

New member
שלמות ..... מדע בדיוני

אין אנשים מושלמים תמיד יהיה חסרון אחד או שניים אולי לא בעינייך ... אז בעיני אחר

Pixy led

New member
כמו שאמרו קודמיי,

אף-אחד/ת לא מושלם/ת, וגם - קיימת חווית הויתור. עם ההצהרות הללו אני מסכימה. ועוד אוסיף, שבגלל זה, אני מעדיפה את הסשנים שלי לעבור עם אדם שאני אוהבת ושאוהב אותי, שאני סומכת עליו לחלוטין ושאני יודעת שמקבל אותי כפי שאני, כך שבשבילו - אני בסדר גמור. כל הדברים הללו מפחיתים בצורה ניכרת את חוסר-הבטחון (וגם על כך צריך לעבוד! עלינו להרגיש טוב עם עצמנו, עם גופנו...!) וחוץ מזה, אני גם מעדיפה להיות בחושך.
חג שמח!

לילי אן

New member
ומה עם המסטר?

הוא הרי לא עיוור. והתשוקה? אם הגוף הרבה פחות ממושלם, האם הוא יכול לעורר תשוקה? אני מסכימה שגם לי יש אחריות על הצורה שלו (אחריות גדולה מאד, תרתי משמע) אבל אני גם יודעת שאחרי לידות ושאר דברים שעוברים בחיים אם רוצים או לא, הגוף הוא לא משהו.

nerissa

New member
יווווווווווו ליליי..

איך את מזכירה לי אותי בהתחלה

אייבורי

New member
אז קדימה לעבודה

חוצמזה את כבר ילדה מספיק גדולה לדעת הכל בראש ועם השנים נשים וגם גברים משביחים כמו יין טוב

למעלה