אפשר שאלה ?

חחח

תשובה נחמדה אבל אני שואלת כדי באמת להבין !!! מאוד רוצה ללמוד רייקי ופיתאום ניתקלתי במידע על הילינג ולא הצלחתי להבין את ההבדל

אנסה להסביר יותר באריכות

כך אף תביני ש'תשובת היהודי' שלי לא היתה לריק
הילינג, רייקי, ביו אנרגיה, אנרגיית ה... ושאר ירקות ושיטות העברת אנרגיה באמצעות הידיים הנם חיבורים לתדרי ריפוי שונים. אני התחברתי לרייקי. גלי צה"ל, רשת גימל, גלגלצ, רשת א', קול ה.... ושאר אמצעי העברת מידע משודרים בתדרי רדיו שונים. אני מקשיב לגלי צה"ל..... ושאר ההבדלים שימציאו לך הנם אך ורק מלחמות אגו........

../images/Emo24.gifתודה רבה על התשובה ושאלה נוספת

האם אפשר לדעת מראש למה כ"א יותר מיתחבר מכל השיטות ? או שצריך לנסות ולנסות עד שמוצאים את הדרך המתאימה ?

לדעת מראש....

לא אי אפשר לדעת מראש למה מתחבר כל אחד כשם שאי אפשר לדעת מראש האם אוהב את התפוח שמעולם לא טעמתי. ואגב להתחבר לשיטה או לערוץ זוהי תחושת בטן, שמקורה בצ'אקרת מקלעת השמש או בספירת התפארת. תחושת בטן זו היא בדיוק הניגוד הגמור ל'לדעת מראש, שכן ה'דעת' הינה ספירת ה'כלי' השכלי הגופני שרוצה ל'דעת' בראש ומראש את כל התנאים. לסיום, רייקי או כל שיטה אחרת לא יודעים - חווים! מצד שני שימי לב שכתבת באחת ההודעות למעלה, ואני מצטט: 'מאוד רוצה ללמוד רייקי ופיתאום ניתקלתי במידע על הילינג' את הרייקי את רוצה ללמוד - תחושת בטן, מידע על הילינג - שכל. וכעת הבחירה החופשית נשארת בידך.....

dudi adler

New member
שלום עולם ו מלואו

הילינג זה השם הכללי,לטיפול בהעברת אנרגיה רייקי הוא אחד מסוגי ההילינג דודי

שלום, ערב טוב, לגבי העניין של לחוות רייקי

מהניסיון שלי במשך השנים שטופלתי בפוריות ועד שאימצנו במשך השנים וזה די הרבה שנים, טופלתי בכמה טיפולים אלטרנטיביים במסגרת קופ"ח הרבה מהם לא הגבתי טוב, ובחלק מהם אפילו הגיע אלי רופא הביתה ואמר לי להפסיק עם זה. מה שזה לא יהיה הדבר היחיד שטופלתי בו הרבה זמן זה היה הרייקי ועם זה אני רוצה להישאר בע"ה. אני לא יודעת מה זה הילינג בזה דווקא לא טופלתי, לא יכולה להעיד על זה אבל מההיבט של לחוות דברים ואיך יודעים למה להתחבר מבחינת טיפולים אחרים. אני מקווה שעזרתי פחות או יותר הרגשתי צורך לכתוב את זה.

יש כאן באיזה מקום רשימת מורים../images/Emo9.gif

רק שאני לא יודעת היכן למצוא אותה בטח יהיה מישהו שיעזור לך. היכן זה בקעת אונו? אהבה אריאלה

בקעת אונו

זה לא רחוק משדה התעופה אנסה לחפש בדפי הפורום כי...לא נראה שיש תגובות נוספות .... תודה

נועיק

New member
קישור

החתימה שלי מובילה לפורום קטן שיש בו רשימה די גדולה של מורים ומטפלים. את מוזמנת לגלוש

למעלה