אפשר שאלה קטנה

אפשר שאלה קטנה../images/Emo92.gif

זה שיש ראש עיר חרדי והרבה ערבים בירושלים משפיע על העיר והתושבים? תודה

מה פתאוםםם../images/Emo12.gif

איזה ראש עיר חרדי יש? מה איתך? אתה לא קורא עיתונים? טומי לפיד הוא ראש עירית ירושלים, יש בריחה המונית של חרדים מחוץ לעיר לכיוון בני ברק,המון זוגות צעירים מגיעים הנה לבנות את ביתם,הישיבות הגדולות הפכו לקניוני ענק ,גרעונות העיריה כוסו,המון פעילויות תרבותיות והכל תוסס,חי ודינאמי. אוייי מצטער, לרגע חלמתי ונכנסתי לפנטזיות........ תשמע, הנושא הזה כבר "נלעס" בעבר, אתה מוזמן להכנס לארכיון הפורום ולראות את דעותיהם/ן של המשתתפים/ות. אלא אם מישהו/י עדיין רוצה להוסיף משהו. שיהיה לך יום טוב.... ...ירושלים 2004, העתיד כבר כאן

gloom

New member
המשפט נאחרון טעות../images/Emo66.gif

ירושלים 2004 העתיד חזר בתשובה ונכנס לישיבה

אבל עם כל הציניות שיש בי........

לא הייתי מחליף "אותה" עם אף אחת. ככה אני אוהב אותה, "משוגעת",בלתי אפשרית,בלתי מובנת,תמיד על סף פיצוץ,

GrandPrix2004

New member
WOW! ../images/Emo99.gif

sorry, I can't write in Hebrew but can you, Dotan, and everyone publish pictures of Gilo? I must have pictures of this outstanding neighberhood. PLZ

לינק??????????../images/Emo12.gif

מורי לצמח, תמחקי את כל השרשור לאחר שהוא יקח את מה שהוא צריך

GrandPrix2004 תשמע.........

תפנה אלי דרך המסרים האישיים,בתקווה שזה עובד אצלי
זה עושה לי המון בעיות,ותאמר לי מה אתה צריך,ואני אעביר לך בדרך אחרת כי בפורום זה רק יגרום הצפה

אוייייי איזו גאווה לאומית........

ירושלים היא המובילה בכל מה שקשור לתשתיות......מישהו אמר נתיבי איילון?

משפיע איך? ../images/Emo110.gif

ברור שזה משפיע בצורה מסוימת, כמו שהשנה היו קצת בעיות בלארגן את מצעד הגאווה, אבל לפי דעתי אין כלכך הבדל... אבל אני כן חושבת, שאם ברקת היה נבחר לראש עיר במקום לופוליאנסקי, העיר הייתה מתקדמת ובהרבה מאשר איך שהיא עכשיו... לפי דעתי לופוליאנסקי רק מעכב את ההתפתחות
ובנוגע לערבים, אני מניהח שכולנו למדנו לחיות איתם, אין לזה השפעות מיוחדות חדשות...

למעלה