אפשר שאלה לנשים???

סוכנת 66

New member
למה אי אפשר יחד?

הגרוש שלי כמו שעון משלם מזונות בהסכם הגירושין שהוא עצמו כתב הוא היחיד משנינו ללא חלוקה משלם את החוגים שעורי עזר מה לא? הוא שדואג להלבשה הנעלה משחקים בקיצור, לא חסר להם כלום מלבד אבא

Mastul4u

New member
אפשר שאלה לטלה???

באלוהים שלך אח שלי מאיפה אתה מביא ת'שאלות שלך, מה אתה מסטול?

מסטול תשמע

כל בוקר מתעורר מסתכל במראה (מתבעס) רואה שזה אני לוקח נשימה מהחיים ומתמסטל...

יעלילה1

New member
אין לך מה להתבעס

ולקחת נשימה מהחיים ולהתמסטל מזה, זה אחלה. אני אף פעם לא מספיקה להביט במראה בבוקר ולראות שזה אני. אני עסוקה בלראות איך לעשות קו עיפרון ישר סביב העיניים בלי למרוח. אולי תנסה? זה יסיח את דעתך

הייתי מעדיפה

אבא דואג מהלב ולא רק במחשבה או במילה בכל מקרה עדיף על אבא משלם או אבא שקונה רק מתנות

טלה שאני יבין....

אתה באמת חושב שזה תלוי בנו היום...את הטעות להוליד איתם ילדים כבר עשינו זה יעזור לנו היום, מה נבחר? יודע מה בוחרת בדרדלה, כי בשביל להישאר אמא שפויה לפחות יכנס כסף לבנק...ולא אצטרך להיות בלחץ כל חודש האם לא יחזור איזה צ'ק החודש. הפעם לשם שינוי לא מתכוונת להגיד לכם מי זה מי...

ילדים לא יכולים לגדול רק מאהבה.

הם צריכים מעבר לאוכל,בגדים ונעלים: חשמל להכין שיעורים אינטרנט תשלום לבי"ס קצת ספרים .. ללכת עם חברים בקיץ עם חברים לצאת לפאב כשצריך ןתשלום לצופים ו... ו... ולא הוספתי "קצפות" אז ...אם אגיד להם: אין אינטרנט, אין ....ואין....ואין.. אז הם יגידו לי: "לא נורא ממי, נלך לאבא, נקבל מנת אהבה ונחזור אליך עם חיוך".

° זואי °

New member
לי אישית

יש את מה שאני מעדיפה ב 90% וזה שילוב של השניים אז לא צריכה לבחור.

יערית

New member
מאד פשוט

אני מעדיפה את משה
לא פחות ,אולי קצת יותר מבחינת זמן עם הילדים.לילדים שלי רק את משה!!!

למעלה