אפשר שאלה לנשים???

אפשר שאלה לנשים???

מה הייתן מעדיפות 1 אבא נהדר דואג משתתף לא מפספס משקיע ולא משלם מזונות!!! 2 אבא דרדלה כזה אבל משלם כל חודש כומו שעון?

מצוטטת

New member
../images/Emo35.gif

מ'זה תוכנית כבקשתך הצעה לשיבוט..... 'תה רציני... לא יכולת לבוא לשאול לפנייייייייי בחרתי............ מצו' שאגב מיפרגנת לאבא של הילדים שלה!

אני מעדיפה

אבא דרדלה נהדר שדואג ומשתתף ולא מפספס ומשקיע ומשלם כל חודש כמו שעון יש במלאי?

תגיד

רוצה לריב איתי היום???? מה זה השאלות המכשילות האלו על הבוקר?????? ולי אין ג'חנון לזרוק עליך (כמו לרינת תי תי) מקסימום בורקס גבינה וח'תכת מלפלפון (למה מה קרה כל הסלט?????? עד שחתכתי???)

סופי.... בואי פה רגע ../images/Emo140.gif

ככה........ כל'פם שאת זורקת בורקס,
, סלט כולם יבואו להרגיז אותך........... את תכיני ואחרים יאכלו
עכשיו תספרי מה את מכינה לצהריים / ערב / מחר ו.......... שידעו להכין שאלות מעצבנות
<את הג'חנון לפה ווקשה
>

ועכשיו ברצינות

בעיני, החשוב ביותר הוא קשר האב עם הילדה. האיכפתיות, המעורבות, הביחד שלהם, השיחות שלהם, וכל מה ששלהם ביחד. ועם כל זאת אין להתעלם כמובן מהצורך בקבלת תשלום המזונות. לשמחתי, המזונות בזמן, הפגישות שלהם מרובות, כך שבאמת קשה לענות על השאלה. יום קסום לכולם

תאמיני לי,שאף אחד לא יודע מה

איך מעדיפה לילדים שלי את אבא שלהם (שומרת את זה לעצמי)

סתירה בגוף האופציות...../images/Emo8.gif

1 אבא מן "הסוג" הזה, כל כך משקיע, דואג וכו, לפי הגדרתך, גם מבין, שהילדים שלו צריכים אוכל/ביגוד/חינוך וכו, לא הגיוני שאבא מן "הטיפוס" הזה לא יראה במזונות חלק הכרחי וחשוב בגידול/טיפול/השקעה בילדים שלו. 2אבא מן "הסוג" הזה, בדרך כלל גם לא יקפיד לשלם. היכן שהוא קיים קשר הדוק בין הדברים. אב, שמתעלם מן הצרכים הכלכליים של ילדיו <ואי אפשר להתכחש להם, אפשר להתמקח על הגובה.. וגם זה קצת צורם..>, בהכרח יתעלם גם מהצרכים האחרים שלהם. <דאגה אמיתית, לא מדובר על לקחת פה ושם לסרט, איזה קינוח וכו> ואם יש מקרים יוצאי דופן, סביר להניח יש גם סיבות יוצאות דופן...

רות 2

New member
אתה יודע שיש מליונים של אבא "דרדלה"

אבל בשביל בנו /בתו הוא ...האבא הכי הכי בעולם ..........

Rinattt

New member
אין 3 סעיפים? להקיף בעיגול?

מה זה אבא נהדר ולא משלם מזונות? הלוווווו אבא נהדר צריך גם לדעת שהילדים צריכים אוכל, ביגוד, חינוך וכו' כאחת שיש לה נסיון עם דרדלה (חחח איזו מילה) ויודעת כמה חיסרונות יש בזה, חושבת שאם היו אצלו המון אולי גם יכולתי לעבוד יותר כי יש לי על מי לסמוך ואז גם לא הייתי מרגישה בחיסרון הכסף והבנות שלי היו זוכות לאחלה אבא. אבל כשאני מדברת על כסף זה לא בכדי ללכת לבתי מלון ולחיות את החיים הטובים, אלא לתת לילדים שלנו לחיות בכבוד! בקיצור... המממ... אבא או כסף? וואלה לי היה שניהם אבל אם הייתי צריכה לבחור כילדה אז ברור שאבא, וזה מה שהייתי בוחרת לילדות שלי.

ליאל212

New member
אז אני צריכה להבין מהסקר שבעצם

גבר כמוך (מקווה מאוד שלללאאאא) חושב שהמזונות שהאב משלם זה לא לצרכי הילדים כגון אוכל ביגוד וכו' אלא להנות האשה ? זה לא עניין של העפדת הנשים מה הן רוצות אלא האב שדואג ואוהב את ילדיו , ידאג גם לצרכים הנוספים שלהם, קרי כלכליים זה צריך להיות מובן מאליו, מבחינת האב אבל אני בדעה שאם האשה עובדת הנטל צריך להיות גם עליה אף על פי שהילד במישמורתה -כמו במקרה שלי. האב רואה אותו פעם בשבוע שעתיים וחצי. ופעם ב- שישי שבת זה יכול להיות אחת לחודשיים לא קבוע, בהתאם לרצון הילד.

פברואר68

New member
שאלה לטלה צפוני

למה צריך לבחור.......הגבר שילד ילדים אינו מסוגל לפרנס אותם רק לשחק איתם?

פבואר

קראו לך פבואר בגללל הפשיטה שהיתה בינוואר??? וברצינות השאלה באה ממקום אחד המון שאלות של נשים שהחשש שהמזונות יקוצצו או יעלמו ממש מפחידה אותן

לא חנוכה, פסח ? ../images/Emo141.gif

אני יודע שזה לא קשור, אבל תמיד כשמישהי שואלת אותי מה הייתי מעדיף, בת זוג שככה או בת זוג שככה, אני תמיד עונה שזה לא משנה, העיקר שתיראה טוב בבגד ים. ככה אני, אוהב לעצבן.

על הסיר היה כתוב...

ברוך גמ'ילי'? זה הסיר... תאת'ת שוש פעם לפני זמן היתה לי אחת שנראתה פיגוז בבגד ים הרגליים הארוכות הבטן השטוחה החזה הזקור העיניים הכחולות התחת המעוצב הידיים הענוגות החיוך המקסים אממה עיצבן אותי השומן שעטף את הכול...

למעלה