אפשר קצת עזרה בנות?

EODmaster

New member
אפשר קצת עזרה בנות?

שלום לכן. אשמנח לשמוע דעתכן בבעיה הקטנה שלי: יש לי חברה כ- 4 חודשים. יש לנו סקס מצויין, יותר טוב ממה שהיה לי עם בנות זוג קודמות. (למרות שכמו כל גבר הייתי רוצה עוד ועוד...(-:) כשאנחנו שוכבים, חברתי גומרת מהר מאוד בעזרת גירוי של הדגדגן עם היד בזמן החדירה, ולאחר מכן היא אינה מסוגלת שיגעו לה בדגדגן בכלל, אבל לא מפריע לה שאני ממשיך בחדירה, גם לזמן רב יחסית לאחר מכן. בנות הזוג הקודמות שלי גמרו יותר מפעם אחת בהרבה מהמקרים, אבל היא אומרת שקשה לה להמשיך בגלל הרגישות הגבוהה של הדגדגן. ניסיתי להמשיך בעדינות לפעמים, גם עם הלשון, אבל היא ממש מתכווצת ולא נותנת לי לגעת שם. אני רוצה לנסות שיטות שיעזרו לה להגיע ליותר מאורגזמה אחת. (חשוב להדגיש: זה רק מתוך רצון לגרום לה הנאה גדולה יותר מהסקס, ולא מתוך שום אגו גברי ורצון להוכיח) איך אוכל, בהדרגה ובעדינות, לגרום לה ליהנות לזמן ארוך יותר? והאם יש שיטות נחמדות "להדליק" אותה מחדש אחרי שגמרה? תודה על ההקשבה!

black hock

New member
גם לי זה קורה

צריך לחכות זמן מה עש שהרגישות תרגע ואז אפשר להמשיך

אפשר...

השיטה שמצאתי כיעילה ביותר, היא פשוט לא לגעת ישירות בדגדגן, במהלך הגירוי, אלא מהצד שלו או מכל מקום שמזיז אותו, אבל ללא מגע ישיר. ואז גם הגירוי הוא עמוק יותר וארוך יותר ולא קצר ומכאיב וגם אפשר להמשיך ולגמור שוב ושוב. ואז גם אחרי הגמירה פתוחים להמשך, כי לא כואב ומכווץ. ועוד דבר חשוב, הוא גם כשאתה מרגיש שהיא הולכת ומתגרה יותר ויותר, אל תשנה את הקצב והעוצמה של המגע והגירוי. נסה לשמור על אחידות, ואל תעשה חזק יותר או מהר יותר, (אלא אם כן היא מבקשת כמובן
). אבל נסה לשמור על הקצב שעבד בהתחלה, תראה שתהיה לזה השפעה אחרת, והגמירה אז יכולה להיות מדהימה, ארוכה ואדירה. אשמח לשמוע איך הלך

למעלה