אפשר קצת להתבכיין?

אפשר קצת להתבכיין?

שונאת את הימים האילו!!! שונאת את המכשפה!!! שונאת!!!! כואב לי בבטן, בשחלות, בפי הטבעת, בשלפוחית השתן ואיפה לא?! קיבלתי לראשונה טרמדקס (שאמור להחליף את הכמות המטורפת של האדווילים שאני לוקחת) אבל הוא גרם לי הרגשה גועלית עוד יותר! בחילות, סחרחורות, חולשה... מישהי חוותה תופעות לוואי כאילו? זה עובר? מתרגלים? אני יודעת שרק אתן מבינות אותי... אני מרגישה שאני לא יכולה להתחיל לתאר אפילו את עוצמת הכאבים למי שלא חווה אותם באמת... לאנשים סביבי זה נראה תמוהה, איזה סיבה יש לבכות בגלל "קצת" כאבי מחזור... "קחי אקמול וזה עובר"... הלוואי... אני אמורה להתייצב לעבודה עוד כמה שעות... איך??? איך??? איך לעזאזל חיים עם הדבר הזה?

../images/Emo201.gif ../images/Emo201.gif

תופעות הלוואי שאת מתארת מהטרמדקס מוכרות וידועות, גם אני סבלתי מהם וכמובן שהפסקתי איתו מיד, ממה שידוע לי זו לא תרופה שהגוף מתרגל אליה, הרופא שלי אמר לי "טרמדקס הוא משכך טוב הבעיה איתו זה תופעות הלוואי שמופיעות אצל רוב האנשים" . צרי קשר מחר בבוקר עם הרופא שלך ודווחי לו על כך והתייעצי איתו על משכך אחר, יש כמובן משככים אחרים חזקים שיכולים לעזור. תרגישי טוב

galim29

New member
פשוט לקחת ימי מחלה ולנוח

תנוחי עד כמה שאת יכולה. וזה בהחלט לא סתם כאבי מחזור... מבינה ואתך לחלוטין.

בועת sabon

New member
מילא אם היו רק כאבים

אבל הם מופיעים במקום שממש קשה לשבת וללכת... אני יודעת שאדוויל בכמויות גדולות עלול להזיק לכליות (והוא לא היחיד). מצטרפת לעצה של מייקילולי לבקש מהרופא משככים חזקים אחרים. את לא על דיכוי? החיים עם הדבר הזה יכולים להיות מאוד מאוד קשים. הדיכוי משפר לפעמים את המצב. תרגישי טוב

פיצ 50

New member
חמודונת

אני הייתי חודש בבי"ח בגלל המכשפה הזאת מה לא קיבלתי.... ניסיתי טראמדקס לצערי לא דגדג לכאב.... ככ מבינה לליבך........אנשים לא מבינים בכלל איזה כאבים הזויים המפלצת הזו יכולה לגרום...עברתי קריש ברגל שלא כאב כמו כאבי האנדו'...... לגבי הטראמדקס: הוא אכן גורם לחולשה ולכל מה שהזכרת, נסי לבקש משהו נגד בחילות אם הן חזקות מאוד....הוא גם לא עוזר לכאב מידי אלא בשחרור איטי ולכן הוא לא בהכרח עוזר לכאב מידית, קחי זאת בחשבון. אם תצטרכי משהו מעבר, חופשי שלחי לי מסר ואנסה לעזור....
פיצ

זואילי

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

ניסית להתייעץ עם מרפאת כאב? תרגישי טוב

תודה...

תודה רבה בנות יקרות... זה כל כך כיף לקבל המון הרבה תמיכה והבנה... הצלחתן לגרום לי לשכוח את הכאבים למעט זמן...
אני מרגישה קצת יותר טוב עכשיו... זה בא בגלים ועכשיו יש הקלה... (נו אני לא צריכה לספר לכן מה זה...) הייתי על דיכוי של גלולות שלצערי לא החזיק יותר מידי... מחר יש לי תור אצל הרופא שהבטיח משכחים אחרים וגם דרך אחרת לדיכוי שאולי תחזיק קצת יותר מעמד... אני מאוד חדשה בנושא, ולומדת מכן כל כך הרבה.. תסלחו לי על הבורות... אבל... איך אני מגיעה למרפאת כאב? הפנייה מרופא? או שאפשר פשוט לקבוע? שוב תודה! אתן מקסימות!

זואילי

New member
הרבה יותר קל כשיש הפנייה מרופא

וזה יכול להיות רופא משפחה, רופא אנדו או גניקולוג רגיל - העיקר מישהו שיהיה לו אכפת. למרפאת הכאב בתה"ש הגעתי דרך מרפאת האנדו. קיבלתי מכתב מסוריאנו, עם זה הלכתי לרופא המשפחה ומרפאת הכאב התווספה להפנייה הרב מחלקתית - רב פעמית חחחח שיש לי. זה חוסך לי ביקורים אצל רופא המשפחה. הוא רשם לי שם את כל היח' בהן אני מטופלת ובכל פעם כשאני קובעת תור לאחת מהן אני נותנת לפקידה בקופה לצלם את המסמך ומקבלת טפסי 17. בהצלחה.

galim29

New member
תבקשי ממרפאת האנדו הפניה למרפאת כאב

ועם זה תגשי לקופה ותוציאי טופס 17. כדי שלא תשלמי מכיסך.

jinim

New member
כ"כ מבינה אותך!במיוחד בנושא התייצבות לעבודה|נ

למעלה