אפשר קצת ונטילציה?

אפשר קצת ונטילציה?

יש לי מטופל שאני רואה כבר כמה חודשים. הקשר התחיל באשפוז ואחרי שהוא שוחרר אני רואה אותו למעקבבמרפאה אחת לשבוע. מדובר באדם הכי תקוע בעולם. כל פעם שהוא רק פותח את הפה אני יודעת מה הוא הולך להגיד. יש לו סט של איזה 6 תמות והוא עובר ביניהן באופן רנדומאלי - עם משפטים שחוזרים על עצמם בדיוק נמרץ. אני יושבת מולו ויוצאת מדעתי - או לחילופין משתעממת נורא. כשאני יוצאת מדעתי אני צריכה נורא להזהר ולא להיות מגעילה אליו בגלל חוסר הסבלנות שלי, וכשאני משועממת אני צריכה נורא להזהר שלא לפהק, לבהות או מה שלא יהיה. וניסיתי - בחיי שניסיתי כל מיני דברים לעודד איזה שינוי ולא זז הרוורס, כי בסופו של דבר כדי שיתחולל שינוי הוא צריך לקום בבוקר ולנסות פעם אחת לעשות דברים קצת אחרת. ואין לו אומץ או יכולת או מה שזה לא יהיה... הכי בעולם אני רוצה להפסיק את הטיפול הזה שלא זז לשומקום, אבל אין לי איך. גררררררר!!

מכיוון

שאין מישהו פנוי שיראה אותו במרפאה והוא חייב לבוא בצו בית משפט.

ברררר

אם הוא לא הולך לשום מקום מרצון, אם יש לך יכולת פיצול קשב ואם יש לך דמיון עשיר, מומלץ להשמיע לעצמך את בארי וייט בראש (לא חובה אפשר גם יוצרים עכשויים)ולהתנועע בדמיון לפי הקצב. תשתדלי להנהן מדי פעם ולשנן כמה תמות משלך בתמורה. ואת יכולה להסוות את הפיהוקים בהבעות תימהון.

שריד

New member
../images/Emo130.gifנסי לגבות תשלום מלא ../images/Emo130.gif

נראה לי שהתשלום יעזור להנעה של הטיפול... או לפחות לשיפור ההרגשה שלך... שריד

נסה אתה לגבות

תשלום מלא במשרד הבריאות...
כשתצליח תספר לי איך עושים.

ובאמת...

זו הייתה ונטילציה - לא חיפשתי פתרונות. איך שהוא אני מצליחה לשרוד שם. הרבה פעמים אני שואלת את עצמי למה הוא בא. כלומר הוא 'כאילו' חייב על פי צו בית משפט אבל זה צו בלי שיניים. זה כמו שהשופט אמר לו "נו-נו-נו לך לטיפול!" אבל אם הוא לא יבוא לא יעשו לו כלום. אי אפשר לחייב מישהו להיות במרפאה. הצווים, אלו עם השיניים, תקפים רק למחלקות סגורות - והמטופל הזה ממש לא צריך להיות שם. כסת"ח של המערכת זה מה שזה.

שריד

New member
רגע פה יש ארומה ../images/Emo96.gif של

טיפול מרפאתי כפוי ? אם אני מבין נכון זה קצת משנה את התמונה לא ? כי אז גם את בטיפול מרפאתי כפוי
... ואז השאלה היא לא במקום של למה הוא בא...הלא כן ? יחי הש.ג. לכסתחים

לא, זה לא

טיפול מרפאתי כפוי. זה מסר שעובר אליו מהרשויות החוק ש"רצוי" שיהיה בטיפול. בין מה שהם מחשיבים כרצוי לבין מה שהאיש הזה מסוגל - יש פער ענקי.

ומה עם נסיון

לקחת את המפגש הזה למחוזות אחרים, שאינם בארומת טיפול אלא שני בני אדם נפגשים? שם יכול להיות שבול העץ
יהפוך למשהו שיצמיח עלים וילבלב...
ומשם הדרך לטיפול קלה יותר... ואולי גם לך הזמן יעבור אחרת. שרון

למעלה