אפשר קצת השתפכות??

ליאור30

New member
אפשר קצת השתפכות??

מאז שהתחיל כול הסיפור עם האקס שלי, נראה לי שכאילו כלום לא הולך כמו שצריך או הולך מאוד קשה. לא יודעת, מן נאחס כזה שלא נגמר
בעבודה לא כול כך הולך לי -כמה בעיות כולל הבוס. נראה לי שאני כבר מוכנה לפצוח בשלב ב' אבל נהייתי בררנית שזה פשוט קטסטרופה אז כמובן שבינתיים אני לבד. המצב הכספי לא מזהיר כלל וכלל ואפילו קטסטרופלי ודווקא בימים כאלה שאני נורא עסוקה בלרחם על עצמי אז המתוקי הקטני שלי, שכול כך מרגיש אותי, גם הוא הפוכסי וקרבי. אוי אוי, מתי כבר יהיה טוב? ובנימה אופטימית זו, שבת שלום לכולם.

m i c h a l i

New member
ליאור ../images/Emo24.gif

מה כבר אפשר לומר? מכירה את התקופות האלה... לפעמים יש תקופות כאלה ששום דבר לא הולך... כדאי לקחת פסק זמן לעצמך של כמה שעות ולעשות חושבים: מה את יכולה לעשות כדי לשנות את המצב? אם יש דברים שאינם תלויים בך הניחי להם ולימדי להתמודד איתם יום אחר יום. לפעמים כשמסתכלים על התמונה במלואה המצב באמת נראה גרוע. נסי לחלק את כל הבעיות לגורמים קטנים יותר ונסי לטפל בהם אחד לאחד. והכי חשוב : שמת לב כבר בעצמך איך המצב שלך והרגשות שלך משפיעות באופן ישיר על הבן שלך... נסי לקבל את כל מה שקורה לך בהבנה , חישבי שכל דבר קורה מסיבה מסוימת... ואולי יהיה לך יותר קל לקבל את הכל
ושלחתי מסר

אiסי

New member
יהיה טוב ../images/Emo24.gif

מאמינה שיגיעו ימים טובים יותר ניסית לדבר איתו? איך התקשורת ביניכם?

למעלה