אפשר קיטור?

למה לחשוב שמי שחולה צריך לתת לגוף שלו לנוח

זה להיות פולניה?

לא, אני לא הייתי שולחת ילדה חולה לאימון. היא צריכה לנוח, הגוף שלה צריך לנוח, גם אם היא מרגישה טוב.

אגב, בחדר סגור במשך שעה ויותר (אימון למשל) דווקא נדבקים יופי טופי, זה לא שקול להליכה מקרית ברחוב.

רשמת שכדאי לתת אדוויל לפני, נכון?

אז גם את מודעת לכך שהגוף חלש כשיש חום.
אז אם חלש, למה למסך אותו עם אדוויל כדי להמשיך בעסקיך ותחביביך כרגיל, אם ישנה האופציה להישאר בבית? למה לא לתת לגוף פסק זמן אם זה אפשרי?

ומיישר גם כתבה שזו מחלה סופר מדבקת כנראה, שהמון ילדים מהכיתה של הבכורה חולים, שגם הקטנה נדבקה, שמדובר באימונים חשובים מאוד שלא כדאי שהרבה בנות תפסדנה, אבל עזבי, באמת לבריאות.

אז הנה ציטוט שלך

"אם הן מרגישות טוב ורוצות ללכת, הייתי נותנת אדוויל ולוקחת אותן בלי לחשוש יותר מדי".

חושבת ככה? סבבה, אבל אל תכתבי שאני "יצירתית", ולא מבססת את דבריי על מה שכתבת.
יום נהדר לך.

נטלי22

New member
בהחלט מסכימה.

יש הבדל בין הליכה קצרה ברחוב (סבבה)

לבין ללכת במכוון לאולם עמוס בנות שלא כדאי שתידבקנה, כי אלו חזרות חשובות.

חלונות פתוחים? סגורים? כן תתקרב אליהן מישהי? לא תתקרב? כן תשתעלנה? לא תשתעלנה? זה כבר שולי לדעתי.

ולמה לתת אדוויל לפני? את זה עוד לא הבנתי, הרי הכל סבבה.

rnavina

New member
הססנית- גם אני חושבת כמוך וכך גם הגבתי אתמול

ואני בדרך כלל לא מודדת חום עם מדחום אז לא יודעת אם יש 37.8 או 38.5 ולדעתי יותר חשוב להסתכל על הילדה ולראות אם היא מעוכה או לא. באופן אישי אני בקושי מעלה חום ולפעמים גם עם חום נמוך מ-38 מרגישה זוועה.

עיניין האדוויל הקפיץ, בהחלט

למה לתת אדוויל אם הכל סבבה?

ואהבתי מה שמאורית כתבה על עיניין ההבדל בין להדביק במודע ובין לא במודע (ולי אין ילדה רגישה כמו שלה למחלות, ועדיין אני לגמרי איתה).

sharonwe

New member
אני רק לגבי ה"צל":

לפי הרופאה שלי - וזה הוכיח את עצמו איתי מאז ומתמיד - בזמן מחלה דווקא מומלצת מעט חשיפה לשמש.
יום נעים והרבה בריאות לכולן!

maysher

New member
הססנית, רק להגיד שהבנתי למה התכוונת

ברור שזה שונה מלתת אדוויל ולשלוח למסגרת
לשבת בצד באולם ספורט גדול (שזה מאוד שונה מסטודיו חנוקים של הריקודים) בהחלט יכול להיות סביר במקרים מסוימים. אתמול כאמור הרגיש לי בסוף לא מתאים. היום אני דווקא כן אקח אותן. אחד עם 37 חום והשניה אומנם עדיין עם 38 אבל כנראה בגלל דלקת אוזניים. ככה שום נזק לא יגרם לאף אחד, מזה שיבואו לצפות באימון.

כאן לחלוטין לא דיברתי עלייך

כשעניתי למיישר, אלא על עמדתי העקרונית בסוגיה (אנחנו בכלל דיסקסנו את עיניין להילחץ ממחלות?)
אבל גם כשאני מדברת עלייך, את מתעקשת לא לענות על שאלותיי, כמו למשל- למה מי שלא חושבת כמוך היא פולניה, או, בעיקר, למה לתת אדוויל לפני שיוצאים מהבית אם הכל סבבה.

גם אני מאוד מחבבת אותך, זה ממש לא אישי, ההודעה **הספציפית** הזו שלך לא הייתה אופיינית לך, וקוממה אותי. סה טו.

מקווה שהבנת שההודעה הספציפית הזו קוממה

אותי, לא את ולא שאר הדברים שאת כותבת בפורום ואני נהנית לקרוא, בין אם מסכימה ובין אם לא.
יאללה ביי

נטלי22

New member
אני חושבת שכולן הבינו שהכוונה היא

לקחת אותן בשביל לשבת בצד. לא בשביל לחזור לשגרה ולהשתתף באימון. כי על זה בדיוק השואלת המקורית שאלה - על לקחת אותן בשביל לשבת בצד וללמוד את התרגילים בשביל הפעם הבאה.

rnavina

New member
זה לא אולם עמוס בנות. זה אולם ספורט ענק

עם עשרים בנות. זה מה שאני הבנתי.
ואת מתעקשת להבין את הססנית בשונה ממה שכתבה.
חבל.

גם אני כזאת

לא מעלה כמעט חום, אז זו לא אינדיקציה.
גם לילדים אני כמעט ולא מודדת, הם קצת חמים או חמים מאד, ומה שבאמת חשוב זה איך הם מרגישים ומתנהגים.

(האיש לעומת זאת יכול להעלות חום גם ל40, שזה ממש מלחיץ. הוא אומר להיפך, שזה שיש לו חום מאד גבוה זה גם לא בהכרח אינדיקציה, כי הוא יכול לתפקד כמעט רגיל גם עם חום של 38 ויותר)

maysher

New member
אפשר קיטור?

הילדה מיום חמישי עם חום גבוה, בשבת הצטרפה השניה לחגיגה
.היום יש אימון בו מתחילים לעשות חזרות לפני המופע. הילדה מהבוקר עושה לי חור בראש שהיא חייבת להגיע לאימון ולשבת בצד, לפחות לראות את החזרות.
שוב טיעון שלי שתדביק את כל הקבוצה, לא משכנע אותה. אחותה פחות בלחץ אבל גם מדוכאת.
ולי כואב הראש מהבכי שלה. וקיטורים עד כמה אני רעה אליה. אני כבר ממש מתחילה להשתכנע שאני האם החורגת הרשעית.
אולי תחזקו אותי שאני צודקת?
לאחת 38.2 חום ולשניה 38.5
האם יש הסכמה שאפשר לוותר על המדורה היום וזה לא מתאים ללכת לאימון, גם כשלא מתאמנים?
המפתיעה, שלמעט החום, שתיהן מרגישות ממש בסדר.

maysher

New member
ברור שרק לשבת בצד בכל מקרה, הן פשוט לומדות

למופע והמאמן אמר שמי שמפסיד אימון, לא ישתתף במופע. שלחתי לו סמס שיתן אישור להעדר מהאימון
רק אז בכורתי נרגעה.

למעלה