אפשר קיטור?

בסדר, לא הבנתי. פולניה שכמותי

כדאי לו לאשר, ע"פ מה שכתבת על מספר

החולים בכיתה של בכורתך, לא כדאי לו להשבית אימונים בגלל עוד כמה בנות חולות בימים בקרובים

וגם אם, אז מה?

עצם היציאה מהבית "סתם" ועצם הישיבה בחדר סגור עם עוד הרבה בנות למשך שעה לפחות (אני מניחה) זה לא לעינייןאם לא הכרחי, ושתיהן חולות!
אגב, כשלוקחים נורופן/ אדוויל מרגישים טוב, ולכן יש פיתוי להשתתף באימון... אבל הגוף חולה, הנורופן ממסך זאת, אך הגוף חולה.

עצם זה ששתיהן חולות מראה שזה כנראה מדבק, ואם המזימה היא לקלקל את האימונים עם עוד כמה בנות חולות בימים הקרובים, אז, כן, שתלכנה לאימון, בהחלט!

maysher

New member
אני די מסכימה איתך ולכן לא אישרתי

מה שבין היתר שכנע את בכורתי זה זה שהיא עלולה להדביק חברות לקבוצה.

אני לא הצעתי להשתתף באימון

ואני סומכת על מיישר שתהיה מספיק אחראית לא לאפשר להן את זה גם אם הן פתאום ירגישו טוב ויבקשו (לא שהיא צריכה שאני אסמוך עליה, אני רק מציינת את זה כהנחה בבסיס התשובה שלי).
לגבי ההדבקה - כתבתי במפורש שאני מניחה שמדובר בחדר עם אוורור. הן יושבות בצד ולא מתאמנות ולא מתקרבות ליתר הבנות.
אם את חושבת שזה מדבק - סבבה. אני חולקת. לא חושבת שנלך לבחון את זה מדעית עכשיו.
ולמה לא פולניה?
כי פעם האמנתי שילד חולה צריך לשמור בצמר גפן + להישאר בבית עוד יומיים אחרי סוף המחלה ליתר בטחון + שאסור לילדים שלי להתקרב לילדים חולים גם ברדיוס של 50 מ' + שוירוסים זה דבר איום ונורא.
עם השנים, הילדים והפרספקטיבה למדתי שלא נדבקים כל כך מהר כל עוד נוקטים אמצעי זהירות, שלעיתים דווקא היציאה מהבית והחלפת אויר (בצורה מבוקרת ומתאימה, שישיבה בצד וצפיה באימון במשך שעה אחת נשמעת לי כזו) מזרזת את ההחלמה, ועוד כל מיני דברים שלא כאן המקום להרחיבם
.
בנוסף, מיישר עצמה אמרה שחוץ מהחום הן מרגישות ממש טוב.
בקיצור, אשה הישר בעיניה תעשה עם ילדיה.

maysher

New member
אגב, האולם עצמו ענק ועם חלונות פתוחים

לא מדובר בסטודיו קטן כמו שיש בריקודים אלא באולם ספורט ענק של המתנ"ס.
אני גם לא חושבת שצריך לשמור ילד בצמר גפן, אבל עדיין חום 38.5 די גבוה לדעתי, אם היה מדובר ב37 פלוס כנראה היתי מאפשרת.

מה שאותי הכעיס זו התפישה שמי שמקפידה=

פולניה, ושזה קשור איכשהו למספר הילדים שיש. זה לא קשור, אצלי לא לפחות.
תעשי מה שאת רוצה, אבל הכינוי "פולניה" לגבי מי שלא חושבת כמוך בנושא הזה לא היה במקום.
אני לא שומרת בצמר גפן, אבל אני כן חושבת שילד עם חום 38 ומעלה צריך לנוח בבית אם זה אפשרי. אגב, כנ"ל לגבי מבוגרים. אם יש חום זה מתיש להתחיל להסתובב פה ושם.

ווירוס זה בד"כ לא איום ונורא, אבל לקחת לשוא את הסיכון ששתי בנות חולות תדבקנה עוד בנות שבאו לחזרות חשובות, זה לא לעיניין לדעתי. יש גם סביבה שמומלץ להתחשב בה, למרות שני יודעת ומודעת לכך שזה לא שיקול במקרים רבים, בטח לא אצלינו.

לא

אני פשוט לא מבינה מה את מנפנפת בזה שהבת שלך בחוג וגם יש להם חברים לעשות מדורה. זה שאת כותבת את זה עושה אותך טובה יותר?
ולמה לחזק אותך על משהו שאת חושבת שהוא נכון? אסור לך להיות אמביוולנטית בהורות.
ובכלל, לדעתי עצם זה שאת רק חושבת לקחת אותן כשהן עם חום זוהי אלימות!

סתם, סתם,
הפורום לאחרונה משעשע אותי ששאלה תמימה הופכת לשדה קרב, אז חשבתי לנסות...

ולעניינינו, לדעתי עדיף שלא תלכו. אולי תשכנעי אותן בערב קולנוע ביתי עם מרשמלו על הגז?

רפואה שלמה!

maysher

New member
הבהלת אותי

אומנם אכן שיחדתי עם סרט חביב אבל בגלל המחלה, קיבלו כל כל הרבה זמן מסך, שלא בטוחה עד כמה זה מרגש אותן.
ולפעמים באמת קשה לקבל החלטות גם אם את יודעת שהם נכונות. גם כי במקרה הזה אני יודעת כמה זה חשוב לה וכמה היא מסורה לעניין.

NORD

New member
עשית את זה קצת יותר מדי טוב....

הפעימה שאבדה לי למקרא ההתחלה תמשיך ללכת איתי עוד איזה זמן. ועוד הספקתי לוודא בתדהמה שמדובר בניק מוכר לפני שהגעתי ל"סתם, סתם...".

אחרי שבכיתי יומיים וקראתי את כל השרשור

שלוש פעמים נראה לך שלא אעשה את זה מספיק טוב?

והנה, גם בשרשור הזה... מישהי כתבה שהיא אמא פולניה וישר הסברים ותירוצים ודוגמאות וכו'. נו, להתחיל להסביר שאמא פולניה זה מושג שהושרש אצלנו מגיל ינקות וכיום ממרום גילנו מסתבר שכל האימהות דואגות (גם המזרחיות, דא) וזה עדיין נשאר אצלנו? ודווקא חברתי הפולניה תספר כמה האימא שלה לא "פולניה" בכלל.
וההיא שכתבה שהן יכולות ללכת לאמון ולשבת בצד וההיא שהגיבה וכתבה משהו שלא כ"כ הבנתי ואז הראשונה כתבה ותירצה במיליון סוגריים בכדי שיבינו אותה כראוי ועדיין לא הסבירה את עצמה מספיק טוב לדעת השנייה.
(סלחו לי על ההיא וההיא - לא התייחסתי לניקים).
וזה לא רק השרשור הזה... זו התרבות שנהייתה פה...

בקיצור, כבר לא נעים להיות פה... לקרוא את כל ההתכתשויות בין בנות שדי מכירות אחת את השנייה ואת עולם הערכים שלהן ואח"כ לדבר על כבוד. נו, באמת?!
כשהגעתי לכאן כ"כ שמחתי שמצאתי פורום של נשים בוגרות, משכילות, פמיניסטיות ועוד. למדתי כ"כ הרבה (!!!). במשך תקופה הפורום היה עבורי כל מה שאני לא, החכמתי על נושאים שכלל לא נגעו לי, פיתחתי זוויות ראייה שלא היו חלק ממני ומהעולם שאני מכירה ופתאום... מסתבר שהפורום איבד את זה - וזה עצוב !!!

NORD

New member
אוי, צר לי לקרוא...

רק עכשיו חזרתי אחורה והבנתי מה הרפרנס מבחינתך.
אכן, היתה שם השתלחות שלא במקומה, והיה חוסר כבוד.
מקווה שתצליחי לשוב ולהפיק את מה שאפשר מהפורום, ושהטעם הרע ידהה ויפוג.

פרמלה

New member
ברור שאת אם חורגת ומרשעת

בעיני בנותייך.
. לכעוס על אמא זה הכי כיף.

אפילו אם הן מרגישות טוב למרות החום, אין להן מה לחפש במקום בו הן יכולות להדביק אחרים, לדעתי.

ומבחינת המדורה, החום הוא ברכה גדולה. ככה יש לך פטור מהעונש המעושן הזה.

החלמה מהירה לשתיהן!

rnavina

New member
אוף. החלמה מהירה לבנות!

למדורה לא הייתי לוקחת.
לאימון דווקא כן בתנאי שיושבות בצד ולא מתקרבות יותר מדי לחברות הבריאות.

למעלה