אפשר קיטור
?

חמודבה

New member
אפשר קיטור../images/Emo10.gif ?

חזרתי עכשיו עם נועה מקופת חולים בגלל חום שלא יורד ואפילו עולה כבר חמישה ימים למרות אנטיביוטיקה (בהתחלה היתה דלקת באוזן) הוחלט על בדיקת דם. היה סיוט!!!!! חפרו לה בוריד ולא מצאו והיא צרחה והאחות נלחצה והרופאה לא הצליחה גם, בסוף לקחו לה רק ספירה וגם זה לקח שעה. והקטע הכי מעצבן הוא שלא הלבורנטית לקחה את הדם בהתחלה אלא הרופאה והאחות שלא הצליחו, אחרי מאמצים רבים הם הלכו ללבורנטית שתוך שניה לקחה ספירה ומצידה היתה גם לוקחת את שאר הבדיקה מהוריד אבל בשלב הזה כבר בעלי נשבר ואמר לה לא לקחת (אני מדברת על המוווןןןןןןןן זמן) אם מהתחלה היא היתה לוקחת היינו מסיימים תוך חמש דקות ומה עוד שאני יודעת שהוריד שלה לא בעייתי, לפני שנה היה לנו צורך בבדיקה והרופא השני שלפעמים נמצא לקח לה תוך דקה בדיקה והיא אפילו לא בכתה. כזה מעצבן כי היא ילדה שלא בוכה אפילו מזריקות ואוהבת לבוא למרפאה ונבדקת יפה... פעם הבאה שנצטרך לבוא לקופת חולים נראה לי שלא תהיה כל כך פשוטה. זהו...
סיימתי לשפוך

Nuli77

New member
../images/Emo201.gifתמיד אפשר קיטור

אני כל כך מבינה אותך, לפני כמה חודשים הייתי עם גיא בספירת דם כי הוא היה אנמי ועשינו את זה כל כמה חודשים, היה שם אח חדש בלי סבלנות לילדים ובלי שום גישה לילדים,איך שגיא ראה אותו הוא נבהל והתחיל לבכות, מה שהפך את ההוא לפחות סבלני. אפילו לא ניסה לדובב את הילד, לקח לו את היד חזק וכל הזמן הזה גיא לא מפסיק לבכות ואני מנסה לעודד אותו ללא הצלחה. כל הפעמים לפני זה היו אחיות, התייחסו אליו יפה, שאלו אותו שאלות והוא בכלל לא שם לב שלוקחים לו דם ולא צייץ אפילו. זה כל כך קשה לראות את הילד שלך ככה.... העיקר שסיימתם עם זה!! אז תרגישו טוב ותעדכני מה קורה איתה!

jojo04

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הרבה בריאות

בוליפלג

New member
מציעה עוד אחד, ומזדההה לגמרי../images/Emo201.gif

אצלינו בסוף אפילו לא הצליחו..לקחו רק ספירה. מחזיקה אצבעות לתוצאות טובות

חמודבה

New member
גם אצלינו לא

ז"א היה אפשר להצליח שהגיעה הלבורנטית אבל אנחנו כבר וויתרנו בשבילה.... תודה על החיבוק

../images/Emo24.gifממש לא נעים

אבל האמת היא,וזה מניסיון רב עם סהר וגם ממה שראיתי בעבודתי במיון ילדים זה הכל עיניין של מזל.יש רופאים מצויינים שמעולים בלקיחת דם ולפעמים "מפספסים" ו"חופרים".ולהפך,לפעמים,מישהו פחות טוב "מצליח" מפעם הראשונה אני יודעת שזה מעצבן,אבל הכי חשוב שזה נגמר מאחלת המון בריאות!!!!!

חמודבה

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo46.gifהמשך קיטור ועדכון

דיברתי עם הרופאה בבוקר והספירה יצאה בסדר, אבל עדיין יש חום על הבוקר וזה כבר היום השישי לכן היא הפנתה אותנו למיון.... אני כל כך מרחמת עליה.... ועוד דבר שלא ברור לי - אם במילא מפנים למיון למרות שהבדיקה טובה אז למה עשו אותה מלכתחילה? למה לא שלחו ישר למיון ששם יעשו את הבדיקות? הרי עכשיו יהיה סיוט עוד פעם!

בוליפלג

New member
אוי../images/Emo201.gifשיעבור בקלות עד כמה שניתן..

לפחות תצאו עם תשובה ברורה (פחות או יותר..)...

אוי!../images/Emo24.gif

חום יכול להיות עד שבוע,וזה בסדר. אבל אם הבדיקה יצאה תקינה ועדיין יש חום,יש צורך בבירור יותר רחב.לכן גם נשלחתם למיון אני מאחלת לכן,שיעבור בקלות.ושהיא לא תסבול כמו שסבלה בקופ"ח. והכי חשוב שתחלים במהרה תעדכני ....

../images/Emo24.gifמקוה שהביקור במיון עבר בסדר

ושולחת המון חיבוקים להחלמה מהירה

חמודבה

New member
../images/Emo13.gifתודה + עדכון משמח

בסוף לא הלכנו, החלטנו בעיקר על סמך תחושת בטן לחכות עוד יום ולראות מה קורה, (בנוסף אמא שלי הלחיצה אותי שבטח יאשפזו אותה עד שיהיו תוצאות לבדיקות) ההחלטה שלנו התבררה כנכונה כי בערב ירד החום וגם היום בבוקר התעוררה בלי. אני מקווה מאוד שעשינו עוד
וגם זה עבר.

../images/Emo24.gif

קראתי הכל רק עכשיו, אני שמחה לשמוע שהכל בסדר והסיפור עם בדיקת הדם כבר מאחוריכם, כל הכבוד לנועה הגיבורה! מקווה שאתם מרגישים טוב יותר
, אני

בוליפלג

New member
איזה יופי../images/Emo70.gif טוב שהפעם זה עבר בלי המיון...

בריאות בריאות ועוד בריאות

למעלה