הניק שלי זמני
New member
אפשר קיטור קטן...
שכבר שבוע יושב לי בראש?
אני גרה בבית שהוא משותף עם עוד 2 בתים אחרים, סוג של בניין עם חדר מדרגות, אבל לא בדיוק בניין (ואנחנו גם סך הכל 3 משפחות כאן) כל אחד מנקה את החלק שלו במדרגות (או שלא
) ובעל הבית מוריד לנו ולעוד משפחה 10 שקל על החשמל של המדרגות כי זה מהשעון של המשפחה השלישית לי יצא לדבר רק עם אחת הנשים פעם אחת לפני כמעט שנה, בעלי מכיר את כולם... לידינו לא גרים אף אחד מתחתינו גרים האשה שדיברתי איתה ועוד משפחה. אני לא מקפידה לנקות את המדרגות, גם כי אין חלונות במדרגות ואחרי שתי שניות נכנס אבק, וגם כי את קצת הכוחות שיש לי אני מעדיפה לשים בבית... מידי פעם מעבירה שם מטאטא, פעם בהרבה זמן אני משקיעה ומנקה את המדרגות שלנו (עוברת מדרגה מדרגה ומנקה עם הידיים וסמרטוט!) יום לפני שהלכתי לניתוח עשיתי ג'סטה (רצינית!) וניקיתי את כל המדרגות (אלו ש"שייכות" לנו), שלפחות בחודש הקרוב הם יראו נורמלי... עוד משהו- אם בעלי רוצה לעשן אני מעיפה אותו החוצה, הוא מעשן במדרגות, מאפר לתוך בקבוק/כוס, ואת הסיגריה אחרי שמכבה הוא מכניס לכוס/בקבוק או זורק החוצה דרך החלון של המדרגות לפני שבוע אני עולה במדרגות, ורואה כתם שחור מוזר בפינה בין אחת המדרגות לקיר אני מסתכלת עוד קצת ורואה ליד ה"כתם" סיגריה מכובת- לא הסוג שבעלי מעשן קראתי לבעלי שיסתכל, ומה הוא אומר לי? "כן, השכן עכשיו מעשן בחוץ כי אישתו בהריון"
בחיי, אני כבר שבוע עצבנית על השכן ואישתו, מה אני אשמה שהיא בהריון? למה המדרגות שלי צריכות להיות מלוכלכות כי היא בהריון? אני צריכה לקבל עונש על משהו ולא ידעתי? אישתו בהריון זה בעיה שלו, לא שלי! כבר שבוע שבא לי לקחת את כל הקופסת סיגריות של בעלי ולכבות על הדלת שלהם
ואם זה לא מספיק.. אז אתמול עליתי לגג כי היה ריח שרוף ורציתי לבדוק מאיפה זה, ובדיוק השכנה הגיעה הביתה (מאז שדיברנו לא ראיתי אותה) ומכל המרחק הזה הצלחתי לראות את הבטן שלה... (שאין לי בעיה עם הבטן, אבל יש לי בעיה קשה עם התיזמון) וכמובן שהשכן לא יגיד לה שתנקה את הסיגריה שכיבה שם (ולה אין שום סיבה להסתכל על המדרגות שלנו כדי לרואת מה עשה בעלה) ובעלי לא יגיד להם כלום כי "זה רק סיגריה ואישתו בהריון" (זה סיגריה, ואישתך יוצאת מדעתה!!) ואם אני כבר מקטרת... מישהי שהמון זמן לא דיברנו, סיפרה לי שהיא בהריון והיא עדיין לא מפרסמת.. כמובן ששמחתי בשבילה, איחלתי לה את כל הטוב שבעולם, וכשהיא שאלה מה איתי לא סיפרתי לה על הטיפולים והשאר, אבל אמרתי לה שלנו עוד אין... מאותו יום היא נעלמה... ניסיתי לפנות אליה במסנ' באימייל (מזמן אין לי טלפון שלה..), סתם לשאול מה שלומה, ו-נאדא... אני לא יודעת אם זה כי פניתי אליה בזמנים לא נוחים או כי היא מתעלמת פתאום שאני לא "אדביק" אותה (במה בדיוק??...) אבל זה מציק.... מאד!! חמותי בקשה שאני אבוא אליה, ואין לי כח להזיז את עצמי
אמרתי לה שאני אבוא, ואין לי מושג איך אני הולכת לעשות את זה עם כאבי הגב שהגיעו, והשרירים, ופתאום גם הצלקות התחילו להודיע שהם קיימות... רוצה לישון......
שכבר שבוע יושב לי בראש?