אפשר קיטור קטן...

אפשר קיטור קטן...

שכבר שבוע יושב לי בראש?
אני גרה בבית שהוא משותף עם עוד 2 בתים אחרים, סוג של בניין עם חדר מדרגות, אבל לא בדיוק בניין (ואנחנו גם סך הכל 3 משפחות כאן) כל אחד מנקה את החלק שלו במדרגות (או שלא
) ובעל הבית מוריד לנו ולעוד משפחה 10 שקל על החשמל של המדרגות כי זה מהשעון של המשפחה השלישית לי יצא לדבר רק עם אחת הנשים פעם אחת לפני כמעט שנה, בעלי מכיר את כולם... לידינו לא גרים אף אחד מתחתינו גרים האשה שדיברתי איתה ועוד משפחה. אני לא מקפידה לנקות את המדרגות, גם כי אין חלונות במדרגות ואחרי שתי שניות נכנס אבק, וגם כי את קצת הכוחות שיש לי אני מעדיפה לשים בבית... מידי פעם מעבירה שם מטאטא, פעם בהרבה זמן אני משקיעה ומנקה את המדרגות שלנו (עוברת מדרגה מדרגה ומנקה עם הידיים וסמרטוט!) יום לפני שהלכתי לניתוח עשיתי ג'סטה (רצינית!) וניקיתי את כל המדרגות (אלו ש"שייכות" לנו), שלפחות בחודש הקרוב הם יראו נורמלי... עוד משהו- אם בעלי רוצה לעשן אני מעיפה אותו החוצה, הוא מעשן במדרגות, מאפר לתוך בקבוק/כוס, ואת הסיגריה אחרי שמכבה הוא מכניס לכוס/בקבוק או זורק החוצה דרך החלון של המדרגות לפני שבוע אני עולה במדרגות, ורואה כתם שחור מוזר בפינה בין אחת המדרגות לקיר אני מסתכלת עוד קצת ורואה ליד ה"כתם" סיגריה מכובת- לא הסוג שבעלי מעשן קראתי לבעלי שיסתכל, ומה הוא אומר לי? "כן, השכן עכשיו מעשן בחוץ כי אישתו בהריון"
בחיי, אני כבר שבוע עצבנית על השכן ואישתו, מה אני אשמה שהיא בהריון? למה המדרגות שלי צריכות להיות מלוכלכות כי היא בהריון? אני צריכה לקבל עונש על משהו ולא ידעתי? אישתו בהריון זה בעיה שלו, לא שלי! כבר שבוע שבא לי לקחת את כל הקופסת סיגריות של בעלי ולכבות על הדלת שלהם
ואם זה לא מספיק.. אז אתמול עליתי לגג כי היה ריח שרוף ורציתי לבדוק מאיפה זה, ובדיוק השכנה הגיעה הביתה (מאז שדיברנו לא ראיתי אותה) ומכל המרחק הזה הצלחתי לראות את הבטן שלה... (שאין לי בעיה עם הבטן, אבל יש לי בעיה קשה עם התיזמון) וכמובן שהשכן לא יגיד לה שתנקה את הסיגריה שכיבה שם (ולה אין שום סיבה להסתכל על המדרגות שלנו כדי לרואת מה עשה בעלה) ובעלי לא יגיד להם כלום כי "זה רק סיגריה ואישתו בהריון" (זה סיגריה, ואישתך יוצאת מדעתה!!) ואם אני כבר מקטרת... מישהי שהמון זמן לא דיברנו, סיפרה לי שהיא בהריון והיא עדיין לא מפרסמת.. כמובן ששמחתי בשבילה, איחלתי לה את כל הטוב שבעולם, וכשהיא שאלה מה איתי לא סיפרתי לה על הטיפולים והשאר, אבל אמרתי לה שלנו עוד אין... מאותו יום היא נעלמה... ניסיתי לפנות אליה במסנ' באימייל (מזמן אין לי טלפון שלה..), סתם לשאול מה שלומה, ו-נאדא... אני לא יודעת אם זה כי פניתי אליה בזמנים לא נוחים או כי היא מתעלמת פתאום שאני לא "אדביק" אותה (במה בדיוק??...) אבל זה מציק.... מאד!! חמותי בקשה שאני אבוא אליה, ואין לי כח להזיז את עצמי
אמרתי לה שאני אבוא, ואין לי מושג איך אני הולכת לעשות את זה עם כאבי הגב שהגיעו, והשרירים, ופתאום גם הצלקות התחילו להודיע שהם קיימות... רוצה לישון......

מעיין153

New member
ניקי וואו זה קיטור גדול וארוך../images/Emo46.gif

הייתי נותנת לה ללקק את המדרגות או לבעלה חוצפנים עד שהחלטת לנקות עם מסריחים לך את המדרגות ולגביי ההריון אין מה לעשות יקירה, אנחנו צריכות לחיות עם העובדה שיש אנשים שהבעלים שלהם עושים פווווווווווווווו ויש כאלה שצריכות לעבור גיהנום עד שמביאות את היקירים שלהם אבל כשהם יגיעו זה יהיה הרבה יותר מרגש אין לי צל של ספק חבל על העצבים שלה תישמרי את הכוחות לדברים יותר חשובים

מירית117

New member
וואו../images/Emo2.gif

מתוקה מאיפה כל זה הגיע, איזה שחרור קיטור , אבל לא נורא מותר לך
מותר לך כי זה באמת קשה לראות משהי אחרת בהריון, מותר לך כי את צודקת , מותר לך כי אף אחד לא באמת מבין מה את עוברת ואת כל התיסכולים , מותר לך כי כואב ומציק לך ...... בקיצור זה בסדר לפעמים לצרוח או לא לעשות כלום כי זה בדיוק מה שבא לך עכשיו.....

טוב...

לפני חצי שעה עליתי שוב במדרגות והרגשתי כמו צוות בילוש, להבין אם האפר שם זה שלו או של בעלי והגעתי למסקנה שזה שלו, גם כי זה נמצא במדרגות למטה (בעלי מעשן ליד הגג), וגם כי על המעקה אין אפר (אין מצב שהאפר של בעלי עף למטה) וגם כי זה בדיוק על המדרגות ליד הכתם השחור... אם יהיה לי מחר כוח אני אנקה את המדרגות, ואם הוא יהפוך אותם למאפרה אני מעיפה לו את הדלת בבעיטה
ולמשהו אופטימי יותר...
מול הבית שלנו יש זוג שגם בטיפולים (הוא סיפר לבעלי, לנו הבנות אין קשר...), עכשיו פתחתי את החלון לקרוא לבעלי וראיתי את הגבר מחזיק תינוק פיצפון ומלטף אותו..... יווו אתן לא מבינות כמה נמסתי!! ממש הרגשתי את הרצון שלו לתינוק משלו בכל פעם שליטף לו את הראש! (אני רוצה גם ללטף את הראש שלו להרגיש
) כמובן שבכסא השני ישבה איזו אחת במבט כזה של "מה זה מה שיצא לי מהבטן"
אני מאחלת להם בקרוב תינוק משלהם, ועד אז שיחזיקו הרבה תינוקות אחרים, כי זה כיף!
(אישתו עושה בייביסיטר לכל השכונה כמעט, בעלי הציע לה פעם שישים אותי אצלה שתשמור עלי
) תודה בנות, כנראה הייתי צריכה לשפוך איפשהו את כל השבוע הזה

זהו, שיחררתי ../images/Emo178.gif

צרחתי לבעלי שיגיד לשכן שינקה התשובה המאד צפויה שלו היתה "אשתו בהריון, מה את רוצה?" עניתי [צרחתי] שקודם כל יש מאפרות, דבר שני מצידי שייצא החוצה לרחוב, דבר שלישי אני לא בעונש כפול, דבר רביעי- אשתו בהריון ואשתך אחרי ניתוח אם הוא רוצה לאפר- שיאפר במדרגות שלהם, לא שלי!! חזרתי כמה פעמים על זה שאני לא צריכה להיות בעונש בגלל שאישתו בהריון, נראה לי הוא הבין... אמר לי שידבר עם השכן... נראה...

galim29

New member
ניקוש../images/Emo140.gif

בהריון או לא בהריון, אין קשר. בעלה לא בהריון נכון? וגם היא לא חולה... אז שישמרו על ניקיון הבית. ולא צריכה להיות לך בעיה לבקש בנימוס שלא יעשן לך במדרגות... מגיע לו פרס כי היא בהריון? שיעשן בחוץ. חצוף. ואל תתעסקי בניקיונות בזמן החלמה. לא צריכה לעשות מאמצים...
לגבי הזאתי שנעלמה. כנראה שלא מגיעה לה חברה כמוך אם היא מגלה חוסר רגישות כזה לנוכח מצבך ונעלמת. ואולי באמת יש לזה הסבר ואנחנו רגישות מדי? חכי ותראי.. ואולי פשוט תנוחי? רק מאיך שאת משחררת פה את הקיטור אני רואה שאת לא יודעת לנוח ולהירגע שזה אחד הדברים הראשונים שלומדים להתחיל לעשות אחרי ניתוח, כי הבריאות הכי חשובה!!!!!

אבל צריך להפעיל את השרירים ../images/Emo3.gif

לגבי הרגישות..... אני יודעת להתרחק ממי שאני רגישה אליו (גיסתי למשל, שפעם אחרונה שראיתי אותה זה היה כשחזרה מהבית חולים עם התינוקת "החמודה והקטנה תראי איזה קטנה") אף אחד לא צריך להתרחק ממני, אני לא חולה!! (חולה, בסדר, אבל זה לא מדבק
) עכשיו אני גם "שומרת מרחק" ממישהי מהעבודה שילדה וגרה לידי... טוב לי וטוב לה (היא ממילא צריכה לנוח, לא?), עוד שבועיים אולי אקפוץ לבקר אותה עם מתנה נחמדה אני מחכה לבעלי ש[לא] ידבר עם השכן, ממש התפוצצתי עליו היום (מסכן, מה הוא אשם...) כשראיתי איפה הוא יושב לעשן והבנתי שאין מצב שזה ממנו אלא רק מהשכן... והוא עוד ניסה להסביר לי שאולי האפר נפל.... מה נפל? בצינור? הכל מסביב נקי, איך נפל 3 שורות של מדרגות והכל נקי??? אני הולכת לקרצף את המדרגות, והשכן יהיה ממש מסכן אם עוד פעם אחת הוא מאפר לי שם (אני רצינית לגמרי! אני אפילו אכתוב משהו ואדביק להם על הדלת, הם לא יאפרו במדרגות שלי בדיוק כמו שלא יאפרו בסלון שלהם!) וכן... כמה שכואב לי וקשה לי... אני לא יודעת לקבל עזרה "מבחוץ", גיסתי היתה פעם אחת יומיים אחרי הניתוח, עשתה לי כלים וקיפלה כביסה, סידרה קצת את המיטה וזהו. לא קראתי יותר לאף אחד... אני באמת צריכה להרגע יותר
תודה גלים

galim29

New member
תפעילי את השרירים במוח../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

ושנית, ואף אחד לא צריך להתרחק ממך. ההתמודדות והקשיים הם חלק מהחיים לצערי הרב, ועד כמה שקשה לראות נשים בהריון או תינוקות, אני יודעת שבאותה נשימה גם מפרגנות. אין קשר בין האחד לשני. זה כמו שראיתי חברה טובה שלי שהורידה 10 ק"ג במשקל בחודשיים בזמן שאני הורדתי בערך חצי אם לא פחות בזמן הזה ונכון ש]ירגנתי ושמחתי עבורה שהצליחה ונראיית מצוין אך גם קינאתי שעליה רואים את הירידה והיא שינתה אצלה הכול ואצלי 10 ק"ג הן תחילת הדרך... ושוב, אין קשר בין הפרגון לקנאה. שניהם טבעיים וההתמודדות היא חלק מהחיים. בקיצור: תעשי מה שמרגיש לך נוח כל זמן שאחרים לא נפגעים...
ותתחילי לללמוד להירגע.. את יותר מדי פעילה גם עם המוח וגם עם השרירים יקירתי

ניק המתוקה תקשיבי ותקשיבי טוב

את אחרי ניתוח ואת לא מנקה את המדרגות לא שלך ולא שלהם!!!!את נשארת בבית לנוח!!!!עם כל הכבוד לזה שאשתו של השכן בהריון, הוא לא בהריון והוא יכול לנקות אחריו. את נחה והוא ינקה ונגמר הסיפור.

../images/Emo24.gif

נראה לי פשוט אגייס את בעלי לנקות את המדרגות וזהו... אני לא יכולה לראות את הג'יפה הזאת על המדרגות, (בלי קשר אני לא יכולה לראות ג'יפה על המדרגות, גם לא קפה שנשפך בטעות... החום עולה לי!) ובעלי כמו שאני מכירה אותו לא ילך להגיד משהו לשכן, ובטח שלא יבקש ממנו לנקות את המדרגות... בסביבה שלי כששומעים שבעלי עוזר לי לנקות? כל הנשים כאן מקנאות בי..
זה לגמרי לא מקובל
, וזאת הסיבה גם שבעלי לא תולה כביסה כדי שהשכנים לא יראו אותו תולה... (כאילו שהם לא יודעים, זה הכל בראש...) תודה ממתינה

חוקן עושה כאבי מחזור? ../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif

לא הלכתי לבדיקה בסוף... ולמה? כי אחרי החוקן חטפתי כאלו כאבים, שרעדתי ולא יכלתי לעמוד על הרגליים
דחיתי את התור ליום שבעלי יוכל לקחת אותי, ואני צינצנת אם אין כלום במעיים אגב.. אחרי התקף השילשול הראשון... (בערך 10 דקות אחרי) התחלתי לשלשל עם דם, ממש קרישים קטנים של דם... (וקצת קשה לי להאמין שהכמות הזאת הגיעה כי פצעתי את עצמי כי לא הרגשתי, למרות שהכל יכול להיות...) רק לחשוב שהזוועה הזאת הולכת לחזור על עצמה עוד שבועיים, ועוד לא דיברתי על הבדיקה עצמה
יאללה, קוקטיילים משובחים ולישון.... (כואב לי צד ימין, בדיוק הכאב שהיה לי לפני שלקחתי דיכוי, אני פוחדת לחשוב אפילו מה זה
)

טוב אחרי שבוע מטורף...

אני חוזרת ומוצאת שבמקום לשלוח בדיחותייך על פני הרשת את מתעסקת בניקיונות ואפר סגריות ....נו באמת לאן הגענו..... כמו שנעמי הציעה הנחי מאפרה בפתח דלתו שיבין את הרמז ושלום... תחזרי לחייך וכמובן להפיל אותנו כל פעם מהכיסא...... מחכה.

בינתיים מי שנפלה מהכסא זאת אני...

הייתי צריכה לעשות היום רקטוסקופיה בשלב של החוקנים נשברתי, דחיתי את התור אני עד עכשיו עם בחילות איומות (הכאבים פחתו) שילשלתי דם, האחות האנטיפטית (ממרפאה בחדרה..) שענתה לי אמרה שלא עושים רקטוסקופיה עם הרדמה (ואפילו הציעה שאולי אני במחזור... ועל זה אומרים "מחזור בתחת שלי"), אמרה שזה "רק צינור של 20 סנטימטר" (ואני אמנע מעל גבי הפורום להגיד מה איחלתי לה בלב...) והיא אמרה את זה בכזה ביטחון "בשום מרכז רפואי בארץ, גם לא בבתי חולים, לא עושים רקטוסקופיה בהרדמה מלאה כי הסיכון בהרדמה הוא יותר גבוה מהסיכון של הבדיקה" (והסיכון שאני אמות מכאבים גבוה יותר מהסיכון שתפלי במדרגות, מה הקשר??) ניסיתי להתקשר ל"כרמל" לדבר עם דר' קאופמן והוא לא היה, שניה אחרי שניתקתי התקשרו אלי משם להקדים את התור שיש לי אליו, ואז כבר "שפכתי" את כל מה שקרה לפני כן, האחות שהתקשרה אלי היתה קצת בהלם מהתגובה של האנטיפטית ההיא, ואמרה (וגם זוזו אמרה..) שבטוח לדר' קאופמן יש פיתרון לדבר כזה (היא גם נדהמה מעוצמת הכאבים, והסכימה איתי שדם לא בדיוק אמור להיות ב"תפריט"...) זה הולך להיות- או בדיקה בהרדמה מלאה (ושתחנק ההיא מחדרה) או כלום. אהה, והאחות מחדרה עוד אומרת לי "נותנים על זה מקסימום טישטוש, אבל אצלינו לא מטשטשים" כן, דקה אחת ואני מגיעה!! לפחות השתריינתי מראש בסמים שלי... זה עזר!

"כרמל" חזרו לא לענות? ../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif

לא פוריות, לא אנדו'... מה יהיה? ודווקא כשאני צריכה אותם דחוף מאד

באנדו ענו לי עכשיו ../images/Emo127.gif

לקחו פרטים, השאירו הודעה. בפוריות כנראה הקפיאו את כל העובדים שם

למעלה