רוצים לחגוג אירוע משפחתי, לא חתונה - יום הולדת לאדם מבוגר. אני אשמח לקבל המלצות למסעדה נחמדה באיזור הצפון שנעים לערוך בה אירוע קטן. אולי בנימינה, אולי איזור העמקים. רצוי כשר.
תודה מראש לכל מי שייעץ
הראשונה "מטעים" ברמת הנדיב- כשרה (חלבית) ומקסימה מבחינת נוף אוכל ואווירה שהחיסרון שלה הוא השעות פתיחה שזהות לאלו של רמת הנדיב יענו נסגרת בארבע. בעבר שביררתי עם הבית קפה הקודם שהיה באותו מקום אין חריגות לאירועים וכמובן סגור בשבת.
האופציה השניה "המטבח של גרציה" בקיבוץ העוגן- מסעדה לא כשרה אבל מצוינת וכיפית עם דשא ענק קדימה.שדיברתי איתם בעבר על אפשרות של אירוע הם היו גמישים מאוד וההתנהלות זרמה בכיף . לצערי בסוף זה ירד מהפרק מבחינתנו אבל למקום אני חוזרת בכל הזדמנות.
וטיפה פחות מומלצת רק בגלל המעט תקשורת איתם לגביי אירוע "בית היין" במעברות- שוב לא כשרה אבל האוכל ממש מעולה, והאווירה הרבה יותר מסעדתית לעומת השתיים האחרות שהתחושה היא יותר של בית קפה. כמו שאמרתי השיח מולם היה קצת צורם והרגשתי גרידיות מצידם מה שדחה אותי.
ואם אתם אוהבים דגים, נלקחתי בטיול יומהולדת האחרון למסעדה בעתלית שאינני זוכרת את שמה אבל אוכל לברר, זו היתה הפעם היחידה שלי שם ומלבד העובדה שהצקום כשר ( ובעייני זה מינוס) והעיצוב מיושן האוכל שלעצמו היה מעולה.
היינו שם מספר רב של פעמים. לא זכורות נפילות או פישולים. האוכל בסדר גמור, היין במחירים הוגנים מאד במחיר קימעונאי כמעט, השרות למיטב הזכרון היה בסדר גמור. גם האווירה טובה. שווה לנסות.
האמת, אנחנו בחול ומהנסיונות שלי לקבל הצעת מחיר מאנשי אירועים ומסעדות בחול פשוט מתחשק לי לוותר. חוסר מקצועיות משווע, נימה לא נעימה.
זה חייב להיות כשר, כך שההמלצה ל"מטעים" היא ממש רלוונטית מבחינתי, ואני אבדוק - תודה תודה
טיפה יותר דרומי מהשאר אבל עדיין באיזור השרון "קפה תפוז" בבצרה. באמצע פרדס בית קפה חלבי טוב שאכלתי בו כמה וכמה פעמים ומאוד נהניתי. התמחור טיפה גבוהה אבל הלזניה שלהם אחת המפנקות והם ניראים עסק מקצועי שיודע מה הוא עושה.
גם לא התלהבנו בטירוף ,האוכל היה פשוט ומוצלח. מה שכן כתלאביבית שלא נוהגת לצאת לטייל עם כל עם ישראל אלא רק בלעדיו מעולם לא הייתי שם בשעת עומס אמיתית , יכול להיות שאז הם מתפקדים אחרת.